מוקדש באהבה לטוני ומייגן...

לדעתי-ספויילר

ג'יל וקתרין לא אמא ובת אין מצב! וואו שיניתיחתימה לאחת פחות מושפלת מהקודמת אבל עדיין

לא אהבתי בכלל את...

המצב שהם אם ובת כי זה משנה את הכל ועושה את כל העניין לטלנובלה זולה... למרות שזה מעניין לראות איך עכשיו ג'יל תתייחס לקתרין, אני מאמינה שקתרין תגיד לג'יל: "הו, ביתי האובדת" וג'יל תחזיר לה: "לכי מפה יה זקנה בלה, איפה היית כל השנים?" ואז קתרין תגיד: "הייתי פה כל הזמן, שכחת? אז למי מיררת את החיים עד עכשיו?" ג'יל: "אופס... טוב, עכשיו את צריכה לפצות אותי על זה שלא היית לי אמא כל השנים, אז מה את אומרת? תיתני לי מרצונך את החלק שלך באחוזה או שגם את זה אני יוציא ממך בכוח, א-מ-א?!"

יא הרמוני - העלת במוחי רעיון ../images/Emo62.gif

פאנפיק על הגילוי המפתיע של קתרין וג'יל לידיעה שהן אם ובת. מבטיח לעשות משהו בקרוב

האמת? כשכתבתי את זה ישר חשבתי

עליך ושאתה יכול לעשות עם זה משהו גדול!!! אז אל תאכזב !

אני בטוחה שלא...

בסוף עוד תהיה לנו כתב מצליח בעיתון גדול,ובטח גם תגיש איזה פינה ברדיו ואז הפורום שלנו יהיה קטן עליך... אתה כבר לא תזכור מי זה צעירים ומה זה חסרי מנוח...

יכול להיות שאני אהיה כתב

בעיתון גדול, אבל אל תדאגי - אני לא אשכח את "האנשים הקטנים", ואני אמשיך לעקוב אחרי צעירים חסרי מנוח

דיי... באמת?

בסוף אני באמת יחשוב שאתה חושב שאני חושבת שאתה שחצן...(שזה בכלל לא נכון) אתה אחלה שבאחלה! OK?

כמה שאת כישרוני אני יותר

למה אתם שואלים? כי אני כותבת פיק ארוך למדי של משהו כמו 20 פרקים על הנושא הכי קשה שיש סיריוס בלק! הוא מורכב עם הרבה פיתולים בעליליות נסיון לשפוך אור על דמותו של לוציוס ולנסות להפוך אותו לבנאדם עם רגשות וגם יש סיצנות מאוד מורכבות אשר מערבות המון רגשות והייתי צריכה לתפוס את הרגשות של האנשים וגם הייתה סצינת אונס(הכי קשה לכתיבה)

Dawn12

New member
לאחר בדיקה מעמיקה

הבנתי שג'יל תשכור את שירותיו של איזה חוקר כדי שיגלה מה באמת נסגר עם מקנזי. הוא לא יצליח להשיג את תעודת הלידה של מק, ג'יל תשקול להתקשר לאמנדה באופן אנונימי (כמו שאתה כתבת) אך לבסוף תוותר ותחזור לג'נואה סיטי. למה היא תתייאס ותחזור לעיר? כי בזמן שהיא תהיה עסוקה במשחקי גשש-בלש בילי והאלכוהול יהפכו לצמד חמד, ובהמשך הוא ומקנזי יתקרבו, כך שלג'יל יהיו דברים בוערים יותר על הראש.

למה כל מי שקשור לג'יל שוקע באלכוהול

או שזה פוגע בבני צ'נסלר, או במי שקשור לג'יל, או בשניהם יחד

למעלה