אוקיי על זה אני מסכימה איתך:)
H hypnotic poison New member 14/2/03 #14 תמונות מתוך תוכנית של יואב קוטנר הנה הביטו ראו והציצו... צליל את מי את מזהה שם על התופים???
T The Macker Girl New member 14/2/03 #15 אני??? אני לא מזהה אף אחד... (נו מיכלוש... איך אני שומרת סודות????)
H hypnotic poison New member 14/2/03 #17 את ממש הכותל../images/Emo9.gif את ממש יכולה להיכנס ישר למודיעין לבור של הקריה
T The Macker Girl New member 14/2/03 #21 את מסתלבטת עליי??? חחחחחחחחחח... לא אשמתי שנפלטים לי דברים... ממתי זה שאנחנו גרות בחדרה זה סוד??? להגיד שאנחנו מבית אליעזר, זה כבר יהיה מוגזם...
את מסתלבטת עליי??? חחחחחחחחחח... לא אשמתי שנפלטים לי דברים... ממתי זה שאנחנו גרות בחדרה זה סוד??? להגיד שאנחנו מבית אליעזר, זה כבר יהיה מוגזם...
H hypnotic poison New member 14/2/03 #23 צליל את מתההההההה../images/Emo46.gif אני מוציאה חוזה עלייך! אל תתפלאי שהגורילות שלי ידפקו אצלך בעוד 5 4 3 2 1 נוק נוק ... את כבר מתה???
צליל את מתההההההה../images/Emo46.gif אני מוציאה חוזה עלייך! אל תתפלאי שהגורילות שלי ידפקו אצלך בעוד 5 4 3 2 1 נוק נוק ... את כבר מתה???
T The Macker Girl New member 14/2/03 #24 לא תפטרי ממני כל-כך בקלות חוץ מזה, אם את כל-כך רוצה להרוג אותי, את מוזמנת לבוא ולעשות את זה בעצמך... you know where to find me (לגלות להם גם את הכתובות שלנו או שמיצינו את העניין?)
לא תפטרי ממני כל-כך בקלות חוץ מזה, אם את כל-כך רוצה להרוג אותי, את מוזמנת לבוא ולעשות את זה בעצמך... you know where to find me (לגלות להם גם את הכתובות שלנו או שמיצינו את העניין?)
H hypnotic poison New member 14/2/03 #27 מצידי... ../images/Emo108.gif תגלי להם ת'כתובת תגלי להם גם ת'מספר נעליים שלי... תגלי להם את המספר פלאפון שלי הכל! הקטע שאני אגלה עלייך הכל בחזרה
מצידי... ../images/Emo108.gif תגלי להם ת'כתובת תגלי להם גם ת'מספר נעליים שלי... תגלי להם את המספר פלאפון שלי הכל! הקטע שאני אגלה עלייך הכל בחזרה
T The Macker Girl New member 14/2/03 #34 אווווף... משעמם לי... התבטלו לי התוכניות, ועכשיו אין לי תוכניות. מה עושים?