מוקי- הגזמת!!!!

מוקי- הגזמת!!!!../images/Emo88.gif

הייתי נוכחת בהופעה של מוקי השבוע. הופעה במהלכה מוקי הקדיש שיר שלם לסמים ולעישונם ולכמה זה טוב וכמה כדאי... אוקי, זה לגיטימי שיהיה לך שיר על סמים, שאתה אוהב את זה... וכמו שאפשר להבין מעצם זה שאני כותבת כאן, מהחתימה שלי וגם מהניק ניים- אינני נגד עישון סמים קלים. אני נגד לעודד ילדים בני 12, 13 ו-14 שהיו נוכחים בהופעה לעשן. אני חושבת שכשאדם מחליט בשיקול דעת, כשהוא כבר בוגר דיו מבחינה נפשית (וזה לא בהכרח תלוי גיל אבל יש איזושהי הגבלת מינימום) שהוא רוצה להתנסות ואולי גם לעשן מידי פעם זו זכותו הלגיטימית אבל בחיאת, בהופעה ציבורית מטעם העירייה של "אליל נוער", שאליה באים ילדים קטנים, הופעת חינם לקהל הממומנת מכספי משלם המיסים. לא צריך ואפילו א-ס-ו-ר לעודד לשימוש בסמים הרי כולנו נגד שימוש לרעה של כל אדם בהשפעתו בתחומים אחרים, נגד שטיפות מוח אז גם כאן, אני חושבת שצריכה להתעורר איזושהי מחאה. דברים כאלה, הם שנותנים לגיטימציה למתנגדי העישון למיניהם, הם אלה שגורמים לילדים שהתחילו לעשן כתוצאה מלחץ, מבלי שהיו סגורים על עצמם קודם, להפוך להיות נרקומנים כבדים. תמיד טענתי- שכל עוד אתה יודע למה אתה נכנס ומה הבעד והנגד של הסמים- תעשה מה שאתה רוצה אבל כשעדיין אין לך דיעה מספיק מגובשת אסור לדחוף אותך לזה. אז מוקי, תודה רבה לך על התמיכה בליגליזציה של הסמים אבל כרגע, אתה גורם הרבה יותר נזק מאשר תועלת יש מצבים בהם עדיף לפעמים לסתום את הפה.

vegi force 1980

New member
זכותו לומר את דעתו!

וכשאליל נוער יאמר שצריך להרוג את כל הערבים / פלסטינים זה יהיה בסדר???

כאן זה כבר לא לומר את דעתו

אלא להטיף לילדים קטנים לעשן סמים ילדים שלא יודעים עדיין לעבור את הכביש לבד ולשאלתך- גם כשאליל נוער אומר להרווג את כל הערבים זה אסור זה מה שנקרא הסתה, לידיעתך. להגיד שאתה אישית לא אוהב זה דבר אחד להטיף כדי להרוג זה דבר אחר ובאותו העניין כאן- יש את המקום ואת הזמן לכל דבר וגם את הקהל לכל דבר לא מדובר על אנשים בוגרים יותר שבאים להופעות שלו ויכולים לסנן את דבריו חוץ מזה שמדובר בהופעה ציבורית של העירייה חלק מהעקרונות והססמאות בהופעות האלה הם- לא לסמים אז להופיע ולהסית למשהו סותר לחלוטין? כמו שכבר אמרתי- אני לא נגד, אבל דברים כאלה גורמים לי לפתח אנטי

vegi force 1980

New member
סליחה אבל אני הייתי בהופעה

הוא לא אמר יאללה אנשים תעשנו גראס הוא רק שר את שיר הגאנג´ה

pentagon89

New member
עליסה את צודקת!

הייתי בהופעה שלו.. ויופי שהוא שר את שיר הג´אנגה זה לא חוקי בארץ לעשן סמים קלים אז למה לעודד אותם לזה?? אבל חוץ מזה מוקי הוא אחלה..פגשתי אותו ואת פילוני...

vegi force 1980

New member
מעניין

מעניין שלמדינה לא הייתה שום בעיה עם השיר הזה כשהוא יצא בשנת 2000 בדיסק האחרון של שבק ס´..... מעניין שהיו בחוף הממון שוטרים ולא הייתה להם שום בעיה עם השיר הזה.... השיר הזה אומר את האמת בסך הכל ונכון שיש כאלה שהאמת מכאיבה להם אבל זה מה יש! להלן השיר: שיר הגאנג´ה אני על בודהא המהרג´ה של הגאנג´ה סאנצ´ו פנשה שמאפר על כל הברנג´ה יותר סקס אפילה מגודזילה גברי כמו אטילה מתפנק עם סנסמילה ונרגילה אני כל כך מסטול אז קרא לי מסטוליו עולה הכי גבוה ורואה אותך כפוליו הא! זו הפתעה! אני במח שלך שוב עם השבק תופס אותך מביא מהפכה מדבק כמו סטרפטוקוקוס ונדבק כמו מוקוס הוקוס פוקוס! נולד פה פילוסופוס! אמא חי זאוס אני גיבור כמו פרסאוס טיל למימברנוס ואני עף כמו איקרוס שולף עלה מתוק חוגג עם הירוק פורע חוק אבל רואה רחוק אל חשש אדון בלש הכיף הוא על הכיפאק-חלב ודבש לא תוכלו לתפוס אותנו אלף ניידות אם ראש הממשלה יבוא ניתתן לו גם כן ג´וינט אל תעשה לי פרצופים אדון שוטר אני לא פוחד ממך פשוט מדליק אחר אדון שוטר למה לעשן אני צריך להסתתר על מה אתה עוצר אם לא פגעתי באחר תשתחרר לא ביקשתי יותר כי אם על זה נוותר אז מחר על אחר כשאני יושב בגינה ומעשן לי קטנה המשטרה מחכה בפינה מי כאן מחליט מה מתאים או לא מתאים מי שם אותך שופט על יצירה של אלוהים אני על טריפ לא עולה קוקה וטבק עושים אותי חולה זאתי כולה צינגלה שאנחנו מעשנים כדיי לברוח מהמציאות שאתם יוצרים לא תוכלו לשבור אותנו אלף ניידות אם ראש הממשלה יבוא ניתן לו גם כן ג´וינט אל תעשה לי פרצופים אדון שוטר אני לא פוחד ממך פשוט מדליק אחר ואני שואל מה רע בשיר הזה???????????

בשיר כשלעצמו אין כל רע

אתה מפספס את כל הפואנטה של הדברים שלי תנסה לבוא רגע בראש פתוח ולא לחשוב שכולם נגדך. אני לא נגד עישון גראס תקרא את התוכן שאתה בעצמך כתבת של השיר ותנסה לענות לעצמך- האם לא הגיוני שילדים קטנים שלא מפעילים עדיין שיקול דעת יתנסו בעקבות מוקי? אני נגד!!!! האם השיר לא מטיף לעישון ומציג את כל שאר העולם כמתחסד? לא הופך את העשיון ללגיטימי לחלוטין? ועם כל הכבוד, העישון עדיין אסור לפי החוק במדינה שלנו אז בהופעה שממומנת מכסף ציבורי אסוווור לעודד עישון שיעשה את זה בהופעות פרטיות אליהם באים אנשים "מביני עניין" ולא כמה ילדים שלא ממש מבינים מה קורה מסביבם אבל כן מבינים שיש הופעה חינם ועוד משהו- הזדעזעתי לראות ילדים בני 12-13 מעשנים נכון שגם אני מעשנת אבל לא התחלתי בגיל כזה ולא הייתה לי כזאת הבעה מטומטמת על הפנים עם הסיגריה- כאילו אני כבר גדול הויודעת הכל ועוד רגע אני אלך להפיל גם כמ הג´וינטים בגן העצמאות תסתסכלו על הנוער שלנו- הם אפילו לא נוער, הם ילדים וכל מה שהם יודעים זה מה שהם רואים בטלוויזיה כל הילדות שלהם נעלמת ומושחתת לא צריך לעודד את זה ולהדיח אותם לעשן גם סמים בגיל כזה מי יודע מה הם יעשו בגיל 16-17, הרי סמים כבר לא יהיה ממש חדש להם, וגם סיגריות לא, לאן נגיע....? נכון שלהפיל כמה ראשים זה נחמד ועוזר לך להסתכל על כל המציאות האיומה שלנו מזווית קצת אחרת, אפאתית אבל שוב יש את המקום והזמן לכל דבר וזה בטח שלא היה הזמן בטח שלא היה המקום ובטח שלא היה הקהל תודה ושלום.

vegi force 1980

New member
אם תשבי עכשיו

ותבדקי כל שיר אם הוא מתאים או לא את לא תסיימי עם זה.... אולי פשוט תזרמי עם החיים ותאמרי למוקי תודה גדולה על הופעה מצויינת? חבל רק שביטלו את ההופעה של יובל בנאי עם שלומי ברכה לטובת מכבי חיפה...

ליליכה

New member
מה עשיתם ממוקי הזה הוא לא אליל...

לא של ילדים ולא של נוער הוא סתם אחד...שיעלם עוד מעט

אילתושי

New member
לא נכון, הוא אולי לא אליל אבל

הוא מצוצין! והוא לא יעלם כ"כ מהר לדעתי...

orrrr

New member
באמת מתי יעשו את הגראס חוקי

נמאס לי שלעשן זה כזה "קול" וכולם עושים את זה רק בגלל זה. שירשו לילדים לעשן ואז יצא להם החשק.

BiG D

New member
יהמאן מוקי מאן

שיר הגאנג´ה...?? כל השיר או אקפלה של חלק ממנו?

mr smoketoomuch

New member
עליזה פזיזה...

קודם כל האם לדעתך העובדה שההופעה באה מכספי "הציבור" אומרת שאין להביע דעה שעלולה להרגיז מישהוא משום שזה אירוע "ממלכתי"?! דאגתך לילדים כנה ונוגעת ללב אך במקרה זה היא מיותרת. מחקרים הוכיחו כי אל אף שילדים הם נוחים להתרשם,הם אינם מבינים שום-דבר בשום עניין.

תתפלא עד כמה הילדים של ימינו

מתיימרים להבין ובמקרה הזה זה היה קצת יותר מהבעת דיעה אמן צריך לדעת שיש לו השפעה מסוימת ולדעת לנצל אותה איפה שצריך

ק ר ח

New member
כמה דברים

א.מוקי גבר
ב.לדעתי(וקראתי את כל השרשור) מוקי לא עשה רע בכלל... ג.סתם משהו שהוא אמר ברייטינג(ולדעתי הוא צודק):"חשוב לעשות מהפכה בנושא של המריחואנה,אבל יותר חשוב לעשות מהפכות יותר חשובות,שאנחנו עכשיו כאן במלחמה ובמצב די רע"(לא בדיוק ככה,אני מסטול...) ד.בקשר לחתימה שלך- סמים קלים עולים פחות? לא יודע..אבל מה שבטוח-הם די מעלים אותי....

vegi force 1980

New member
שימי לב אני כתבתי כאן את השיר ו....

לא מוזכרת שם המילה גראס או מריחואנה או חשיש או משהו כזה להיפך הוא אומר שהוא נגד קוק וסיגריות וטריפים.... המילים היחייות שמצזכירות כאן סמים זה צינגלה,ג´וינט,עלה ירוק.... מה לא בסדר כאן??.

koala

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם "הכוח הירוק 1980" וגם "קרח" צודקים, ועוד משהו תפסיקו לחשוב שכול מה שהילידים שומעים הם ישר מחקים את זה , זה שהם ילדים זה לא אומר שהם סתומים. אני לדוגמא גדלתי בסביבה שהרבה מאוד מבניי גילי עישנו גנג´ה אבל אני וגם חלק מחבריי בחר להיתנסות עם המריחואנה רק לאחר הצבא .למה? ככה הרגשתי וגם אני וגם חבריי לא "פותנו" בילדותינו (והיה מלא גראס מסביב) כי פשוט זה לא דיבר אלינו באותו שלב. לסיכום:במקום לדאוג מה מוקי שר ,ולתהות האם זה טוב לילדינו אז אני מציע:שההורים של הילדים יחנכו אותם ויסבירו להם את ההבטים של הנושא (בלי לעשות דמוניזציה של הנושא), ויראו ,הפלא ופלא--שלילדים יש שכל ורמת שיפוט גבוהה. בקיצר הורים -תחנכו טוב בעצמכם ,ולא תצטרכו לדאוג שמוקי יחנך אותם.

vegi force 1980

New member
קואלה מתוקה

vegi זה קיצור של vegitarian אז אין שום ירוק.. ואני אומר את זה כי ירוק זה צבע שאני שונא מאוד..... (מעדיף גם לעשן גראס אדום....ויש כזה וזה יותר טוב) חוץ מזה אני מסכים איתך בכל מילה! אם אנשים חושבים שילדים עושים כל מה שאומרים בשירים אז מה תגידו על שיר האונס????? שיר שאני מכיר כבר שנים ומאוד אוהב (אוהב את כל האופרת רוק "מאמי") ועדיין לא אנסתי אף אחת!!!!!

למעלה