מוקי- הגזמת!!!!

בקשר לשיר...ומה שאתה חושב

תראה.. תהופעה של מוקי הוא שר גם שירים מהשב"ק... ושיר הגאנג´ה זה אחד השירים הטובים שלהם... ומתי שהוא שר עם שב"ק את כל השירים על סמים וזיונים זה גם לא בסדר??!?!? כולה שיר... הוא גם שר כולם מדברים על שלום.. מאז כולם התחילו לדבר על צדק?!?! לא ניראה לי... לא ניראה לי שבגלל השיר הזה אחד מה"ילדים" בקהל החליט עם חברים שלו "יאללה אחרי ההופעה נלך נעשן קצת נזריק קצת מוקי אמר שזה בסדר"!!!

RadiO blA blA

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה של עליסה

אני גם חושבת שחבל לטרוח ולהסביר לכם למה מוקי לא היה בסדר בקטע הזה, אתם תקועים בבועה שלכם ושוכחים לפעמים להבין שהעולם זז, דברים משתנים. אין לי שום דבר נגד עישון אבל יש לי הרבה נגד אנשים ש"מתיימרים להיות.."

Mad-DawG

New member
זמן ומקום

לכל אימרה שתאמר יש חשיבות של זמן ומקום, דבריו של מוקי לקהל אחר היו מתקבלות, אפילו ע"י כותבת ההתנגדות, עליסה בארץ הפלאות), בצורה אחרת. דבריו של מוקי נאמרו לקהל שלא צריך לשמוע את דבריו בנושא ליגליזציה וכד´. יותר מזה, מחליא אותי לראות את בני 13-15 בפורום בניהולי פנים מול פנים כשהם מגיעים מסטולים לחלוטין להופעות ומסיבות. מפריע לי לא פחות ניצול מעמד של אדם לומר את דבריו במקומות הלא נכונים. מוקי, ארגון המורים, מלחמות של מבוגרים (צודקות או לא צודקות - זה לא השאלה כרגע) לא עושים על גבם של ילדים ונוער.

koala

New member
mad-dawg כנס.......

גם אותי זה מחליא לראות זאטוטים זבי חותם מיסתובבים מסטולים לגמריי והם בטוחים שהם שיא ה"קוליות", אבל שוב למי שלא הבין : הורים אחראים על הילדים שלהם ואם הם יחנכו אותם בצורה בריאה ומאוזנת הילדים שלהם יהיו ילדים שקולים ואחראיים. כי אם הילד יודע על נושא מסוים כמו (מריחואנה ,אלכוהול, סיגריות ---השפעות וסכנות) בצורה אמיתית (ולא ההפחדות של "אל-סם" או מבורות של הורים רבים ,שפשוט מתביישים לפתוח את הנושא עם הילדים שלהם), אזי הוא לא צריך ללמוד לא מחברים ולא משמועות ולא ממוקי או שוקי. אגב ,הגישה הזו נכונה לדעתי בכול נושא ולא רק גנג´ה. נ.ב. הפרום בניהולך הוא פורום פ33ה, ואני מעיין ולומד ממנו הרבה על מוסיקה שחורה.

skoda

New member
עד שלא ראיתם בעינים שלכם

ילד מסטול מהתחת, באמא שלי זה הדבר הכי מצחיק שראיתי. הם אוכלים סרטים מטורפים שנורא מצחיקים אותם.

skoda

New member
עליסה שלום...

בקשת שישלחו לך הודעות אז... עוד פעם אחת את כותבת דברים בסגנון הזה לאדם שאת לא מכירה "תמצא לעצמך חיים" את תשלמי על זה ילדה צדקנית ומפונקת שכמוך אין לך שום מושג על מה דיברתי ומכך אפשר להבין שלך אין מושג מהחיים שלך תינוקת פלצנית! לכי קיבינימאט תודה ושלום

אני באמת לא מוצאת שום טעם

בלהגיב לכזאת הודעה מטומטמת אני אשלם על זה? חמודי, ברגע שתצא מהבועה, שלא תהיה תחת השפעה 5 דקות תבין שמי שישלם על הגישה המטומטמת שלו זה אתה אולי כשתראה ככה את הילדים שלך, משהו יזוז לך במוח, אם עדיין יש לך כזה ואם עדיין ישאר לך כזה, אם עדיין תשאר עד אז כולי תקוה... ואפילו שזה אתה, עדיין חבל לי עליך כי ככה אני, עדיין קצת אכפתית למרות שאנשים כמוך (אם אפשר לכנות אותך ככזה, שכן מה שמפריד ביננו לבין החיות הוא בעיקר יכולת ביטוי וחשיבה מסוימת, שלא נראה שאתה ניחן בהם...) גורמים לי לא להיות באמת שחבל. אני מקווה שתתבגר, ואם וכאשר זה יקרה, שההנאות שלך בחיים לא יהיו לראות אחרים שדופקים לעצמם את החיים..

mukis

New member
מוקי המגזים

אינני נוהג לשוטט בפורומים בד"כ, אך הפנו את צומת ליבי להודעה זו והחלטתי שמספיק חשוב לי להגיב עליה: א. ההופעה שראית היא לא חריגה ובמשך חמש השנים האחרונות כמעט ולא היתה הופעה של שבקס או שלי שבה לא בוצע אחד מהשירים הרבים שבהם התייחסנו לנושא הגנג´ה. ב. באופן אישי, גם אני נגד עידוד ילדים לעשן (סיגריות או כל דבר אחר). למזלי ולשמחתי אינני פוליטיקאי או מנהיג ציבור או להבדיל כוכב ערוץ הילדים שנדרשת ממנו התנהגות ממלכתית ו/או אחריות ציבורית. ג. אני מפנה את צומת ליבך לראיון אשר פורסם עם מפכ"ל המשטרה במוסף השבת האחרון (מעריב או ידיעות, אני לא זוכר), שבה טוען הקצין הנכבד להמשך החרפת המאבק בסמים - קשים או קלים ללא הבחנה. כל עוד ימשיכו הרשויות ויתיחסו אל המריחואנה באותה מידת חומרה המיוחסת להירואין ולסמים הקשים, כל עוד ציבור מעשני המריחואנה בארץ ללא הבדל גיל ימשיך ויהיה נרדף - ==== על הזין שלי כל ההתנהגות והפטפטת הצדקנית הזו. ==== ד. את מדברת על יותר נזק מאשר תועלת? אז שתביני שאני לא בא לעזור לאף אחד בנושא הזה ואם את מחפשת נזק אמיתי למעשני המריחואנה ודימויים בארץ, תסתכלי על עלה ירוק. תודה רבה, עשו חיים שלכם מוקי (זה אני ולא מתחזה, את תחתכו את הדיון בנושא).

vegi force 1980

New member
מוקי אם זה באמת אתה....

וואללה גבר אתה תותח אמיתי ואני מת עליך אבל........ וואללה ציפיתי ליותר מהדיסק שלך...... יכולת יותר...... לא משנה הוא גם ככה טוב מאוד תמשיך ככה אייל

טוב,

תראו, את מה שהיה לי להגיד אמרתי זכותכם להסכים וזכותכם גם לא להסכים הרי אנו חיים במדינה דמוקרטית. כתבתי את ההודעה כי ממש הזדעזעתי מכל הסיטואציה. תודה לכולכם על התגובות גם לך מוקי- אם זה באמת אתה אתה אחלה אמן, תשיר יותר שב"ק ותנסה קצת, טיפה לבחון הרבה יותר לעומק איפה להציג את דעתך ואיך-המקום והקהל. אני שמחה לדעת שאני לא היחידה שמזדעזעת לראות צוציקים קטנים עם סגריה או מסטולים (ולא רק מסמים, גם מאלכוהול) בתקווה שהילדים שלכם לא יהיו כאלה...... עישון נעים...
זול ואיכותי..... ודרך אגב- אני אשמח לקבל עוד תגובות (בעיקר אוהדות, אבל לא רק), בכלל לראות שאיכפת לכם.. ודרך אגב (2)- אני החלטתי שעליסה זה עם ס´, בא לי להיות עליסה עם ס´, ולא סתם עליסה אלא מארץ הפלאות, שם ה-כ-ל יכול להיות..... ואם תקפצו לביקור באחד הטיולים שלכם, אי שם בתודעה, כשאתם אפופי עשן, תגידו שלום אני לא נושכת....

abhby

New member
come down pepole

אנשים ל-ה-י-ר-ג-ע..... לכל אחד כאן יש את הדעה שלו ובתור אחת שמעריכה את מוקי יותר ממעריצה אותו אני חייבת להגיד שעליסה צודקת זה לא חינוכי להעביר לילדים בני 12 שלקחת סמים (גם אם הם קלים...) זה סבבה. אבל בכל אופן זכותו של כל אחד לחשוב מה שבא לו ואם אתם רוצים גם תעשנו סמים אבל הכי חשוב זה שלא תעשו את זה בגלל מישהו אחר!!! נ.ב. dont step on the grass smoke it!!!!! saint girl 412

vegi force 1980

New member
כשזה בחינם וזה בעיר שלהם

ואחר כך חוגגים לקבוצה שלהם........ למרות שאני לא ראיתי אנשים מתחת לגיל 15-16.........

abhby

New member
מתי פעם אחרונה היית בהופעה?

פעם אחרונה שאני הייתי בהופעה היו איזה שני צוציקים באו עם אמא שלהם. בתור אחת שיותר גדולה מגיל 12 והולכת פול להופעות של מוקי אני אומרת לך שיש.... בברכת הבית: "dont step on the grass smoke it" abhby

תחשבי מה את אומרת

את לא חושבת שיש לך חוצפה לדבר ככה יודעת מה אני בכיתה ח מעשן קבוע וחברים שלי בנגים ג´וינט ואני אומר לך רק ביגלל שאנשים חושבים כל מיני דברים כמוך ומעבירים ביקורת ומיתערבים בכל דבר וחושבים שהם יודעים הכל העולם שלנו ככה ויש אויבים ושונאים ואלימות פחד ופשע.....תחשבי מה את אומרת

ממררבב

New member
יאאאאאאאאאאאא

אתם כל כך פתים זה שקוף שזה לא מוקי יש לו זמן להיכנס ולכתוב פה הודעות??? אל תאמינו לכל אחד, מישהו השתמש פה בשם שלו

למעלה