מורה לרישום או לקומיקס

מתן 1

New member
מורה לרישום או לקומיקס

ילד בן 12 מחפש באופן דחוף מורה בתחום הרישום /קומיקס מאיזור ירושלים.

N0

New member
מה מורה ?

תקשיבו אנשים אתם לא צריכים מורה אתם יכולים ללמוד לבד... לעזאזל איך תפתח סיגנון יחודי משלך אם ילמד אותך מורה ? אני בטוח שאם אתה שואל כזו שאלה יש קומיקס שאהוב עליך (אפילו זבנג, ותגידו מה שתגידו אורי פינק גאון, הוא פשוט כבר זקן! ). אז הגיוני שתנסה לצייר בסגנון שלו... (זה יכול להיות קומיקס מקריקטורות כמו זבנג... או קומיקס הרבה יותר ראליסטי כמו ספיידרמן וכל הסופר גיבורים שמשקיעים בטח שעות בציור של כל עמוד) ופשוט תקרא אותם... תתמקד בציורים ולא רק בעלילה, ואח``כ תנסה לצייר משהו משלך. בכלל בקומיקסים הקטע החשוב הוא הסיפור לעזאזל אתה יכול לצייר זבל, אבל אם יש לך סיפור טוב אנשים יאהבו את הקומיקס, ואין מה לעשות יכולת הציור שלך תשתפר עם הזמן... (כנ``ל לגבי רישום, יכול להיות שבהתחלה יצא לך דברים ששווים לזבל,אבל אחרי שמציירים מספיק זמן אגרטל יוצא אגרטל!) N0

N0

New member
עד כמה שN0 ישמח...

לתוספת של אבוקדואים לחודשית שלו... 1. הוא לא גר בירושליים. 2. הוא לא חושב שהוא יכול ללמד אנשים. (הוא לא חושב שמישהו צריך ללמד אנשים). N0

*superstar*

New member
תגובה...

אתה יודע שיש פורום קומיקס נכון? טוב אז אם לא אני אומרת לך עכשיו! יש פורום רק לקומיקס! ואני בטוחה שאם תנסה לשאול שם בטוח תמצא את מה שאתה מחפש! בהצלחה! עדי.

למעלה