מורים טיפשים...

תמיר1991

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לפחות את קיבלת 95
עד היום הכי נמוך שלי בהיסטוריה היה 96... תמיר.

EdisonGirl

New member
מסקנה:

ברובם המוחלט של המקרים מוטב ללמוד מספרים. אלה עברו ביקורת עשרות פעמים ואנחנו יכולים להיות בטוחים לפחות שמעבירים לנו את הדברים המדוייקים (בלי טעויות והתבלבלויות)..

הומ... כל כך לא נכון.

ספרים טועים. את הספרים כותבים בני אדם, בני אדם טועים, ככה זה. מורה יכול לפחות לתקן את עצמו, לבדוק, לחקור, ספר לא. מורה יכול להתעדכן, ללמוד דברים חדשים, ספר לא. זה שרוב המורים לא עושים את הדברים האלו ולא מוכנים להודות בטעות שלהם או בכך שהם לא יודעים משהו לא אומר כלום. ללמוד גם מספרים זה נכון, אבל לא רק מספרים. צריך ללמוד מכל מקור מידע אפשרי, אם זה אנשים זרים, מומחים בתחום, ספרים, מורים, חברים, אינטרנט, חשיבה עצמית... כל דבר עוזר, אבל אף פעם לא להסתמך רק על דבר אחד. כך, לפחות, אני מאמינה.

EdisonGirl

New member
הי, הי, אני יודעת.. ../images/Emo13.gif

אני מדברת על הידע שמקנה בית הספר.. זה ידע די קבוע. מובן שעדיף להמשיך הלאה להרחיב אותו ולתקן טעויות, אבל הטעויות שעלולות להיות למורים בבית הספר הם אינם הטעויות שיש לספרים. מדובר בטעויות של בילבול או חוסר ידע מספיק. לספרים אין ת'בעיה הזו, לכן הם טובים יותר, בתור התחלה, כמובן.

היחידי

New member
מזדהה איתך...

אולי אני עדין קטן אבל אני, המורה למדעים, המחנכת, והמדריכ\ה בסיור יכולים לריב שעות וכל אחד יטען משהוא שונה... וכמעט תמיד בסוף הם מקבלים אומץ ופותחים את האינציקלופדיה ורואים שאני צודק זה בטח עזר קצת... שהיה לכולם יום אחלה...

למשל...

מורה לספרות שמחליט שאם כתוב ב"אדונית והרוכל" שהעורבים שברו את הקבר של הלני, אז הם בטח שברו גם את הגג וזה סיפור מעגלי בגלל זה? P:

../images/Emo26.gif

המורה המפגרת לתנ"ך כל כך חכמה שאנחנו כל השיעור מעבירים פתקים והיא לא שמה לב..
והיא לידנו, ואנחנו זורקים פה, זורקים שם, ולה לא אכפת

../images/Emo140.gif מי מבין את המורים האלו

אני לרוב מתקנת את המורה לאנגלית, והיא שמחה מזה
גם כן מורה להיסטוריה שלא מבדילה בין איזה לאילו.. ומורה ללשון שלנו לא יכולה להחלית האם היא צודקת או אני: אני: אבל זה אמור להיות ככה. מורה: לא מורה: כן מורה: שנייה... אני: *מפהקת* מורה: כן זה ככה

קרה לי כל החיים

עד שהגעתי לאוניברסיטה. ואז נוצרו עצבים מסוג לגמרי אחר
[שזה בעצם
ו
בהכחשה.]

O a s i s 3

New member
המורה לספורט../images/Emo69.gif

נתנה לי 75 בגיליון ציונים ברבעון. אח"כ כשבאתי אליה ושאלתי למה, היא אמרה לי שהיא לא יודעת ושמגיע לי יותר. מה את אומרת... שנה שעברה הייתה לי מורה לערבית. הצבעתי והיא קראה לי טרוריסטית. הצבעתי והיא אמרה לי "את עושה לי טרור בכיתה". היא קראה לי ווחש (חמור פרא/טיפש). ביקשתי ממנה לצאת לשתות, היא אישרה לי, יצאתי לשתות. אחרי דקה-שתיים חזרתי, היא התחילה לצרוח עליי לצאת מהכיתה ולחזור עוד חמש דקות. חזרתי אחרי חמש דקות,ואז היא התחילה לצרוח עליי למה באתי ושאני אחזור עוד חמש דקות. חזרתי אחרי חמש דקות והיא צרחה עליי שנמאס לה ממני ושהיא לא רוצה לראות אותי יותר בשיעור
. והמורה שלי לשל"ח השנה התעצבן על כל הכיתה ואמר לנו "צאו לעשר דקות החוצה להרגע ותחזרו לכיתה". לכולם. מורים...

Harpush

New member
../images/Emo136.gif אני לא חושבת את זה לרוב

כי אני מוצאת את זה טיפה מתנשא, כי המורים בבצפר שלי לא כאלה טפשים אבל יש מקרים שונים ואני לא מכלילה. |רוניתפדינגטון|. אהמ, טלי.

Science Fiction

New member
היום היא הורידה לרגע את ../images/Emo119.gif

המשקפיים וקיווצה את העיניים, ורציתי לשאול אותה מאיזה איזור בפרו היא מגיעה ;[

Harpush

New member
../images/Emo136.gif חח, אבל היא לא כזו גרועה.

אבל,היא כן פדינגטון.

תודה לאל, אפילו כשהייתי בביצפר

הם היו נדירים אצלי בשכבה.סביר להניח כי היה לי מזל ללמוד בריאלי.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifנמ,.

אני לא חושבת שרוב המורים טיפשים, פשוט מודעים רק לנושא אחד (נגיד; המורה לאנגלית שלי, למשל, לא יודעת להעביר מילה אחת בעברית. ילידת הארץ והכל), וגם לא יודעים איך להתמודד עם "הנוער של היום", אז הם מאמינים לכל דבר ("המורה, אני נאדמת כל שיעור כי הייתי על כדורי שינה ואני בדיוק מפסיקה ולא ישנה בלילה"), או לא מאמינות לכלום ("המורה, אבל סבא שלי נפטר!") מה שגורם להן לצאת "טיפשות" כמו כן, הן מתיימרות להיות יועות כל, אבל התלמידים האינטיליגנטים של היום יתקילו אותן בשאלות מעוותות נוסח "אז מה אמרת שוב על העובדה שטלפון מסרטן?", שהן בכלל לא אמורות לדעת את התשובות אליהן!. וגם כשהמורות חכמות והכל, לרוב הן מדברות רק רוסית, אז ה לא אכפת לי. ^^

הרוסים השתלטו על המדינה :-|

טוב נו, כנראה שהם הפריארים היחידים שיהיו מורים במשכורת הזו.

למעלה