מושג התוהו והבריאה

באופן חשאי

מצאו השליחים כי היא נמצאת עתה בביתה וזאת על פי יללות זעם ורעשים מזוויעים שאין להם תיאור שהשמיעה, וזאת סיפרו לאחר שנשבעו שבדקו רק ממרחק בטוח ולא סיכנו את נפשם חס וחלילה שלא לצורך, כי אם יש גיבור אחד שבדרך למה שיהרגו עוד כמה מטיפשות...כך השביעום שולחיהם

התקבצות

שוב נוצרו קבוצות דיון והיו המשתתפים חלקם בעד וחלקם האחר נגד הליכתו של הצעיר שהיו כאלה שהסכימו לחיות עם רע הכרחי ואחרים בעד להתמודד (ואם אפשר שיתמודדו עבורם זה הכי טוב)...והיו עוד קבוצות שלא הסכימו עם קודמיהם ופתרון בידם אין מה שכן פחד איגד אותם את כולם לאגודה אחת מרהיבה (שכמובן אלה פחדו בעד ואלה פחדו נגד ואלה סתם פחדו בלי דעה)...והיו עוד כמה פחדנים נחבאים אל הכלים ולא יצא מהם קבוצות

אף אחד לא שם לב

עד שהם פוחדים להם יחדיו הלך אמיץ אחד הלא הוא מיודענו בן דודי (שהיום שרים עליו שירים ומספרים סיפורי עלילותיו ליד המדורה ומוסיפים עליהם עוד ועוד על מנת לשבח ולהלל) אף אחד לא שם לב לכך שהלך, שמרוב שהיו עסוקים בבריאותו ובחייו שהולך לסכנם, לא ראו אותו....אבל פתאום קרה דבר נורא מוזר והשתרר שקט מתוח ודממה שלא הייתה מצויה עד עתה (עוד לרגע שמעו דיבור של זה האחרון שתמיד לא שם לב וממשיך בשלו, אך גם זה נגמר).

סיריוס1

New member
עכשיו אני כבר לא יכול לעזוב...

...גם אם ארצה, הרי הסיפור הזה מאוד מאוד מצחיק !!!!

תמיר 101

New member
סיריוס

לך בעקבות הלב כתבת: אני לא נמצא היכן שאני לא רואה צורך או רצון מהמקום. כדי להיות מי שאתה, אל תאפשר לגורמים חיצוניים או להשפעות חיצוניות למנוע ממך להיות ולחיות עפ"י דרכך. מהדיאלוג בנושא הלב והמוח החסומים אומר כי זו פרשנות בלבד. להבנתי, אין מושג כזה לב או מוח חסום. מה שחסום הוא מה שניקלט ומה שניקלט הוא תמיד פרשנותו של האינדיבידואל אשר מוגבל לפרש את נושאי הלב באמצעות המוח. תמיר

עכשיו שאתה כבר לא יכול לעזוב...

אני יכול לנוח מהסיפור המצחיק הזה
חג שמח יקירים כשעוברים מעצב לשמחה המעבר חד וברור כי במותם ציוו לנו חיים חיו ושמחו בחייכם היו נבונים שלווים וחכמים (ו/או כל מה שאתם רוצים)

סיריוס - הצורך הוא שלך כמו-גם הרצון!

החיים זרמו ויזרמו יפה איתך או בלעדיך! רק תנסה להסביר לעצמך כיצד היית כותב כאן או בכל פורום אחר את *ה ...... שאתה כותב אם לא היו אלה שעוסקים בטפל, כמו מדעי המחשב. * ה.... = בליפ = צנזורה!

למעלה