אני לא חושבת שיהיה לי סבלנות../images/Emo182.gif
לכתוב תקציר מפורט... חוץ מזה שזאת המשימה הכי גדולה, אולי הכי גדולה בכל הסדרה (למה נראה לך שהיא לוקחת שלושה ספרים?), וזה קצת מורכב, וגם אני לא לגמרי מבינה הכל... בעיקרון זה מה שקרה עד עכשיו: אין לי כוח לציין את כל מה שקרה עם דיויד, אבל מה שיצא זה שהאנימורפס מצאו שוב את הקופסא הכחולה שנותנת את הכח להשתנות, והם השתמשו בה כדי ליצור אנימורף חדש: דיויד. אף אחד לא מכיר אותו, הוא רק במקרה היה שם. הוא ראה הכל, כך שהיירקים לא יכולים להרשות לעצמם לתת לו להסתובב חופשי, והם גם יודעים איך הוא נראה ואיפה הוא גר, והם השתלטו על ההורים שלו - כך שעכשיו לדיויד אין משפחה ואין בית, ובאופן עקרוני די אסור שמישהו יראה אותו. אחת הבעיות היא שדיויד, מתברר, הוא לא הילד הכי נחמד בעולם. יכול להיות שהוא לא תמיד כזה, אלא שזה רק בגלל הלחץ והכל... וגם אין להם זמן לתת לדיויד להתרגל לאט לאט, כי יש להם משימה חשובה וגורלית!! ארק סיפר לאנימורפס שעומד להתקיים מפגש של שבעה (נראה לי) מראשי הארצות החזקות בעולם - רוסיה, ארה"ב, יפן, וכו´... ידוע שאחד (לפחות) מהמנהיגים האלה הוא כבר משתלט, אבל לא ידוע איזה מהם. בעיה. אז עכשיו יש טופ-סקיוריטי של שבע ארצות מפותחות, + היירקים. זה לא נשמע עד כדי כך קשה, אבל זה קשה אפילו לנשום באיזור של המפגש הזה בלי שמישהו יידע על זה. והיירקים, כמובן, מתכננים לנצל את זה שכל השבעה האלה נמצאים במקום אחד, ולהשתלט על כולם. ברור שאם הם ישתלטו על כולם, כדור הארץ הלך קאפוט. אז זהו, זאת המשימה, אין לי מושג איך הם הולכים לצאת מזה. נראה מה יהיה. לי זה לא יקרה Nagini Potter