מותו של טוביאס

Nagini Potter

New member
מותו של טוביאס ../images/Emo10.gif../images/Emo182.gif

בגלל שאף אחד לא עונה לי בשרשור למטה, חשבתי שאולי לא ראיתם, אז אני שואלת פה.... מי אמר שטוביאס הוא זה שימות?? איך זה שכולם שמעו מזה חוץ ממני? ואם כבר פתחתי הודעה חדשה, הנה טופיק יצירתי, ובבקשה תתאמצו טיפה!! אם טוביאס ימות, מה אתם/הדמויות מהספר הייתם אומרים בלוויה שלו? לי זה לא יקרה Nagini Potter

Silver Fox

New member
../images/Emo26.gif

טוב, אחותי קראה באיזה אתר של אנימורפס שהתחילו שישה - ויישארו חמישה. ובגלל שפה כולם אומרים שטוביאס ימות (אני אפילו כבר לא זוכרת מי אמר את זה), אז סביר להניח שהוא ימות. בלוויה של טוביאס: אני הייתי מנשקת את הקבר ובוכה במשך שעות. לא נראה לי שיהיה לי כוח נפשי כדי לעשות הספד. ג´ייק - כרגיל, אומר את כל הדברים. עושה הספד. מרקו - שותק. זה לא הזמן להתבדחויות אבל אין לו משהו אחר להגיד. אולי הוא סתם יבכה. רייצ´ל - תנסה להישאר קשוחה ולא להפגין רגשות. קאסי - לא תעמוד בזה, תפרוץ בבכי ותזכיר לאנימורפס האחרים שבימים-כאלה-יותר-חשוב-מתמיד-להיות-יחד. אקס - אמממ... אין לי רעיון.

Nagini Potter

New member
לדעתי אקס יהיה בשוק../images/Emo182.gif

אני לא חושבת שהוא יידע מה להגיד..... הוא יעשה איזה מנהג אנדליטי ואולי הוא יילך להתבודד ביער או משהו.. גם אני ראיתי את הספר הזה שכתוב בו שהם התחילו שישה וייגמרו חמישה, אבל עדיין יכול להיות שסתם מישהו ייפרוש והשאר ימשיכו להלחם, או משהו כזה... אפלגייט די אוהבת למתוח. חוץ מזה, אני מתחילה לקבל את ההרגשה שמישהו סתם הניח שטוביאס ימות, או שאמר "ומה אם טוביאס ימות?" וכולם פירשו את זה כעובדה.... אנשים, יו´ר אובר-ריאקטינג!! לי זה לא יקרה Nagini Potter

Axvenom

New member
אוףףףףףף

שאמרת אקס חשבתי שהתקוונת אליי >-: לא משנה אני מחובר בנתיים דרך המודם האנלוגי אז אל תחשבו שתתפתרו ממני בכאזת קלות

Digi Lista

New member
אני קראתי שרייצ´ל תמות!

ותחזור לחיים,ולא טוביאס,אולי אני טועה אבל זה מה שקראתי.

מ.ש.ט

New member
אני אגיד:

לא!!!! לא!!!!!!!!!!! לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואבכה באופן היסטרי למדי... ותאמינו לי, כשאני בוכה באופן היסטרי למדי אני *בוכה* באופן היסטרי למדי... ויש למועצות המקומיות שביתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ייייייייייייייייששששששש!!!!!!!!!! בכולופן... בעעעעעעעעע....... *בועטת באיש הכחול כי הוא דומה לדרדס*

מ.ש.ט

New member
ואולי... אולי...

אולי אקס-מן יחזור לכוכב שלו???? גם זה יכול להיות!!!!!!! *מקווה שכן*

מ.ש.ט

New member
**../images/Emo185.gif../images/Emo185.gif../images/Emo185.gif../images/Emo185.gif

אין להודעה הזאת משמעות...

Nagini Potter

New member
זאת בעיה בפני עצמה...../images/Emo182.gif

עזבו רגע את הקטע שהכוכב שלו רחוק בכמה שנות אור, קטן עלינו. פשוט, הוא התחיל ממש להתרגל לבני אדם, הוא מנסה לספר בדיחות - עדיין לא ממש הולך לו, אבל נודיע לכם כשתהייה התקדמות - הוא מבין בדיחות, הוא אוהב לאכול, הוא מכור לצעירים חסרי מנוח... הוא אף פעם לא יהיה מספיק אנושי בשביל להשתלב בכדור הארץ, אבל הוא מתחיל להיות אנושי מדי בשביל להשתלב בכוכב האנדליטי.... הוא מתחיל לפתח את אותה בעיה כמו טוביאס - עכשיו טוביאס הוא לא אנושי ולא נץ, והוא לעולם לא יהיה אנושי, וגם לא נץ. אז מה אקס יעשה? איך הוא ישתלב עכשיו בחזרה בעולם שלו, אם הוא יגיע לשם? האם הוא לא יתגעגע לכדור הארץ? Poor poor Ax....
וסתם כדי שתקנאו - היום הגיעו סוף סוף ארבעה ספרי אנימורפס שסבים שלי שלחו לי לפני חודש!! ספר 21-24!! את 23 כבר קראתי, אבל לא נורא. וכמו שידוע (או לא ידוע) ספרים 20-22 הם טרילוגיה. את 20 קראתי, ואת השניים האחרים לא היה בחנות!! אז כבר חודשים אני מתענה בשאלה מה יהיה על העולם ועל מרקו ועל דיויד ועל הנשיא ועל כולם!!! *בלחץ* ועכשיו סוף סוף אני אראה איך זה ייסתיים. פשיו!! רק חבל שטוביאס הגאון קילקל לי כשהוא גילה בספר 23 מה קרה לדיויד בסוף. אבל לא נורא, ממילא זה היה צפוי שיקרה משהו כזה. טוב נו זה כבר לא מעניין אותכם!! זהו! די! אררררר! לי זה לא יקרה Nagini Potter

Nagini Potter

New member
אתם עדיין לא אומרים לי!!../images/Emo182.gif

מאיפה כולכם החלטתם שטוביאס הולך למות?!?!?!?! כל מי שרוצה לענות אבל באמת לא יודע מאיפה זה הגיע, שיגיד שהוא רק שמע אחרים אומרים את זה והניח שהם צודקים.... כדי שלפחות נדע שלאף אחד אין מושג מאיפה הרעיון הזה הגיע!! לי זה לא יקרה Nagini Potter

Silver Fox

New member
כיייייייףףףףףףף ללללללךךךךךך

וכשתסיימי לקרוא את הספרים... אני דורשת תקציר מפורט שלהם!

Nagini Potter

New member
אני לא חושבת שיהיה לי סבלנות../images/Emo182.gif

לכתוב תקציר מפורט... חוץ מזה שזאת המשימה הכי גדולה, אולי הכי גדולה בכל הסדרה (למה נראה לך שהיא לוקחת שלושה ספרים?), וזה קצת מורכב, וגם אני לא לגמרי מבינה הכל... בעיקרון זה מה שקרה עד עכשיו: אין לי כוח לציין את כל מה שקרה עם דיויד, אבל מה שיצא זה שהאנימורפס מצאו שוב את הקופסא הכחולה שנותנת את הכח להשתנות, והם השתמשו בה כדי ליצור אנימורף חדש: דיויד. אף אחד לא מכיר אותו, הוא רק במקרה היה שם. הוא ראה הכל, כך שהיירקים לא יכולים להרשות לעצמם לתת לו להסתובב חופשי, והם גם יודעים איך הוא נראה ואיפה הוא גר, והם השתלטו על ההורים שלו - כך שעכשיו לדיויד אין משפחה ואין בית, ובאופן עקרוני די אסור שמישהו יראה אותו. אחת הבעיות היא שדיויד, מתברר, הוא לא הילד הכי נחמד בעולם. יכול להיות שהוא לא תמיד כזה, אלא שזה רק בגלל הלחץ והכל... וגם אין להם זמן לתת לדיויד להתרגל לאט לאט, כי יש להם משימה חשובה וגורלית!! ארק סיפר לאנימורפס שעומד להתקיים מפגש של שבעה (נראה לי) מראשי הארצות החזקות בעולם - רוסיה, ארה"ב, יפן, וכו´... ידוע שאחד (לפחות) מהמנהיגים האלה הוא כבר משתלט, אבל לא ידוע איזה מהם. בעיה. אז עכשיו יש טופ-סקיוריטי של שבע ארצות מפותחות, + היירקים. זה לא נשמע עד כדי כך קשה, אבל זה קשה אפילו לנשום באיזור של המפגש הזה בלי שמישהו יידע על זה. והיירקים, כמובן, מתכננים לנצל את זה שכל השבעה האלה נמצאים במקום אחד, ולהשתלט על כולם. ברור שאם הם ישתלטו על כולם, כדור הארץ הלך קאפוט. אז זהו, זאת המשימה, אין לי מושג איך הם הולכים לצאת מזה. נראה מה יהיה. לי זה לא יקרה Nagini Potter

Silver Fox

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo51.gif

אבל לא בדיוק הבנתי את הקטע עם הקופסה ועם דיויד... מזתומרת השתמשו בה כדי ליצור אנימורף חדש?

Nagini Potter

New member
הקופסא הכחולה...../images/Emo182.gif

נכון כשאלפנגור נתן להם את הכוח להשתנות, הם פשוט נגעו באיזו קופסא? אז זה זה. מצאו את הקופסא הזאת, ונתנו לדיויד את הכוח להשתנות - לא חשוב כרגע למה הוא ולא מישהו אחר - ועכשיו הוא אחד מהאנימורפס... עכשיו הם יכולים לתת למי שהם רוצים את הכוח להשתנות, הם יכולים בתיאוריה ליצור צבא שלם של אנימורפס. זה לא כזה פשוט, אבל על זה אני אדבר כשאני אגמור לקרוא הכל, הם בטח ידונו בזה.... ולמי שתהה מה ייקרה לדיויד בסוף-
אני לא יודעת איך ולמה, בסוף הוא ייתקע בגוף של עכבר\וש, ואחרי זה כמובן שהוא איבד כל קשר עם בני אדם, ובטח שעם האנימורפס.... אני מניחה שהם לא היו חברים הכי טובים אחרי שהוא התחיל להתרחפן להם שם באמצע משימות גורליות.... היה די צפוי שהוא לא יישאר אחד מהאנימורפס.. לא ידעתי אם הוא ימות או סתם ייפרוש.... סתם לפרוש זה מסוכן, ולמות זה קצת קיצוני יחסית לסדרה הזאת... מה שקרה לו בסוף זה כנראה הפתרון הכי טוב, בשביל כל הצדדים. הוא בכלל השתגע (ואני מתכוונת שהוא באמת השתגע... אולי רק קצת, אבל עדיין...), אין לו לאן ללכת ומה לעשות, כבר עדיף לו חיים קצרים בעולם אחר וזהו.... נראה לי.... לי זה לא יקרה Nagini Potter

קראתי באיזה אתר (די אמין) ספוילר

על הדמות של דיוויד, והיה רשום שם שבסוף האנימורפס יגרמו לו להיתקע בגוף של עכברוש על איזה אי-בודד. לא ממש חשבתי שהם יעשו את זה, אבל אחרי הספר מס´ 16 (שהם השאירו
את הקניבל תאומו של ויסר שלוש בחיים, למרות שהוא אכל בני-אדם) ואחרי שאמרת שהוא השתגע והכל, ויש משימה ממש ממש חשובה- יש סיכוי.

Nagini Potter

New member
נשמע דוקא סביר מאוד....../images/Emo58.gif

כי בסופו של דבר דיויד באמת השתגע.... הוא התחיל להרוג שם את כולם (בקטע שאני נמצאת בו - תחילת הספר האחרון בטרילוגיה - טוביאס מת, ג´ייק גוסס, ודיויד נעדר. אבל לא להרבה זמן... גם ברור שטוביאס יחזור לחיים איכשהו או שהוא לא באמת מת, אבל עדיין..), ובמאחורה גם כתוב שהוא נהייה אובססיבי ברצון לשלוט באנימורפס או משהו כזה... הוא גם כמעט עבר לצד של היירקים ברגע שV3 איים להרוג אותו, ולא ברור אם זה היה ברצינות או כי ככה הוא יכל להתקרב לV3 ולתקוף אותו - אבל סביר שהוא באמת עמד לעבוד ליירקים... והוא בטח עשה עוד כמה מעשים נחמדים ששכחתי.... בקיצור - האנימורפס עשו לו טובה שהם בכלל השאירו אותו בחיים... הופתעתי מהם - אני במקומם הייתי הורגת אותו... נראה לי... הוא הביא את זה על עצמו - גם אם הם היו רוצים, הם לא היו יכולים פשוט לתת לו ללכת - הוא היה סכנה להם ולכל כדור הארץ..... לי זה לא יקרה Nagini Potter

Nagini Potter

New member
טוב, תקשיבו, זה לא יילך ככה..../images/Emo182.gif

אני מנסה כמה שאני יכולה לכתוב הרבה ולהגיב על הכל, אבל רק אני לבד?! תגידו, אנשים, אין לכם שום דיעות, אין לכם מחשבות, אין לכם שאלות, רעיונות, משהו? תנסו קצת! הפורום מת לגמרי! לי זה לא יקרה Nagini Potter

Silver Fox

New member
מגיבה

אבל בעצם - מה הם עשו עם הקופסה הכחולה אחרי שהם נגעו בה
הם שמרו אותה אצלם
הם החזירו אותה לאנדליט
הם זרקו אותה הצידה
מה

למעלה