מותו של טוביאס

KA בטח סתם השמיטה ולא שמה לב.

ואם הם היו שומרים אותה אצלם אז כבר היינו קוראים על זה משהו...

Nagini Potter

New member
אתם מדברים על זה עם אלפנגור, נכון?

כשהאנימורפס מצאו את הקופסא היה כתוב שהם היו בטוחים שהיא הושמדה - ביחד עם כל החללית של אלפנגור, אם אתם זוכרים... אז הם ניסו להבין איך היא שרדה - אקס אמר שיכול להיות שמההדף של הקרן דרקון או מה שזה לא היה שהשמיד את החללית, אז ההדף העיף את הקופסא הצידה ואף אחד לא שם לב, וככה היא שרדה. יכול להיות שזה נכון, אבל זה נשמע ממש לא סביר, נראה לי שבסוף יהיה הסבר יותר רציני... אני מקווה... לי זה לא יקרה Nagini Potter

Nagini Potter

New member
כאילו דה כזה שיואו?../images/Emo182.gif

בדיוק על זה מדברת הטרילוגיה של ספרים 20-22!! כל העניין עם דיויד והכל! רק שאני לא יודעת מה קרה לקופסא בסוף הטרילוגיה... יכול להיות שהשמידו אותה, אבל נראה לי שהאנימורפס עדיין שומרים אותה מוחבאת למקרה חירום אבל לא ממש להוטים להשתמש בה שוב.... אחרי כל העסק עם דיויד.... לי זה לא יקרה Nagini Potter

יש לי את מס´ 24, ../images/Emo188.gif

ורשום שם שהקופסא נשארה אצלם. הם החביאו אותה מאחורי הבית של קאסי... מה לעשות, זה באמת מאוד שימושי שיהייה לך את קופסת ההשתנות. מה שמוביל אותי לשאלה ששאלתי את עצמי לפני הרבההההההה זמן (בערך מאז שטוביאס קיבל בחזרה את הכוח להישתנות ויכל להישתנות לצורתו האנושית). חשבתי, שאם יהייה להם את הקופסא של ההישתנות, טוביאס יוכל להיתקע בגופו האנושי בכוונה, ואז לקבל את כוח ההישתנות בחזרה מהקופסא!!! הוא יוכל להיות אנושי וגם להיות אנימורף ולהשתנות!! אני הייתי די בטוחה שהם יחשבו על זה... זה לא ממש מסובך.. כלומר, אולי יש בספר משהו שנוגד את זה, ובגלל זה הם לא עשו את זה, אבל אני בטוחה שהייתי שמה לב אחרי שחשבתי על זה כל-כך הרבה. אם לא-תקנו אותי. אז אתם חושבים שבספרים הבאים הוא יהייה אנושי? יש סיכוי????
^_^ *מקווה* אווווו..... זה יהייה מוזר.... אולי אפילו לא כל-כך מוצלח... לא יודעת למה, זה פשוט מוסיף המון. *בכל זאת מקווה שהוא יצליח להיות אנושי כי אני ארגיש רגשי אשמה אם אני אקווה שהוא יסבול יותר ממה שהוא צריך מסיבות אנוכיות כל-כך* בעעעעעעעעעעעעעע אני ממש מקווה שלא טעיתי בכל ההודעה הזאת...

../images/Emo188.gif*

בטח בגלל השעה.. למרות שאני רוב הזמן שוכחת את אייקוני ה.. אממ... מלבלב?? מדהים?? מוברק???
כנראה אני לא בנויה לאייקונים
אבל אני אסתגל!!!!!!! אני אעשה הכל למענך, אמממממממממממ........... מאיר הברק המאיר!!!!!!!!!!!!! [בעע.... צולע].... מאיר שלי!!! לא ניפרד לעולם!!!!! *מוחה דמעה* או לפחות עד סוף החורף
.. *מפהקת* ליילה טוב מאיר! ליילה טוב כולם!! אני הולכת לי.. ליש.... *נירדמת על המקלדת*

Nagini Potter

New member
לא, זה לא עובד ככה..../images/Emo182.gif

כנראה שאפשר לקבל את כוח ההשתנות רק פעם אחת. יש לזה כמה סימנים... למשל, שהאנדליטים המציאו מילה ל"אנדליט שתקוע בגוף לא שלו". לא נראה לי שהיו ממציאים מילה למצב הזה אם היה אפשר לסדר אותו תוך שנייה.... וגם אם כן, ההגדרה של המילה הזאת לא היתה "מישהו שתקוע בגוף לא שלו". וחוץ מזה, בספר הראשון של אקס הוא אמר שהוא פחד שטוביאס ישאל אם "כש"האנדליטים יגיעו לכדור הארץ, אם הם יוכלו לגרום לו להשתנות שוב. אז אני מניחה שאפשר לנחש שהתשובה היא, "לא, הם לא יכולים". וחוץ מזה, הבעיה של טוביאס היא כבר לא שהוא לא יכול להיות אדם, אלא שהוא כבר לא ממש אדם.... הוא מין דבר בין אדם לנץ, לא זה ולא זה לי זה לא יקרה Nagini Potter

assaf com

New member
מז"א סתם השמיטה ולא סמה לב

בקופסא הזאת יש את הכוח להציל את העולם איי מין חסר אנשים שהם סומכים עליהם חוצמיזה כמה סיכוי כבר יש לחמישה ילדים וחייזר להציל עולם שלם מגזע מפותח של חייזרים אכזריים?!

מ.ש.ט

New member
../images/Emo185.gif

ראית איזה סיכוי יש להם! אולי הם לא מצילים את העולם אבל הם בהחלט מעכבים את היירקים!

assaf com

New member
אהה ונזכרתי בעוד משו

אם יש להם ת´קופסא הזאת למה שטוביאס יחזור לבן אדם ליותר משעתיים ואז יתנו לו שוב את הכוח להשתנות.... או שהם בעצם כן עשו את זה לא יודע.... לא קראתי....

Axvenom

New member
../images/Emo58.gifדייויד, ../images/Emo58.gif

כול מה שרציתים לדעת על דייויד ולא העזתם לשאול David Personality: Selfish, Smart, Headstrong Lifestyle: Father is a spy, Both Parents are contollers.His a former Animorph. His a rat nothlit. Specialty Morph: Lion Hobby: Computers Quote: <Nooooooo> Attitude: I´m in charge, don´t boss me around Friend: None, always the ´new´ kid Strength: Being a Weasel Misc. Facts: "Scardy Cat" Will kill any animal as long as its no Human Owns a pet Cobra named Spawn His house has a Swimming Pool Always moving schools Story made up that, someone heard him crying "Nooooo" when they were out at sea. Morphs: Golden Eagle (unusable) Cock Roach (unusable) Fly (unusable) Flea (unusable) Killer Whale (unusable) Lion (unusable) Human (Sander, Jake and Rachel´s cousin) (unusable) Human (Marco) (unusable) Rattlesnake (unusable) Rat (stuck as)

קיי, אין בעיה!../images/Emo188.gif

אני אוהבת לתרגם לעיברית...
רק חבל שאני לא כל-כך טובה בזה
האישיות של דייויד: אנוכי, חכם, עקשן. חיים (?): אבא מרגל, שני ההורים הם משתלטים. הוא אנימורף לשעבר. הוא נותליט של עכברוש (הערת מתרגמת [
]: תקוע בגוף של עכברוש). מומחה בהישתנות ל: אריה. תחביב: מחשבים. ציטוט: <לאאאאאאאאאאא> (ה. מ.: כאילו הקטע שהוא נתקע בגוף של עכברוש) גישה: אני האחראי, אל תגידו לי מה לעשות. חברים: אין אף-אחד, כל הזמן "הילד החדש". היתמחות (ה. מ.: כלומר כמו שקאסי טובה בלהבין לרגשות של אנשים): להיות ערמומי (ה. מ.: אני לא בטוחה, בעיקרון רשום שם שהוא טוב בלהיות סמור [החיה] אז תארתי לעצמי שזה מין דרך להגיד ערמומי, כמו שבעיברית אומרים ´שועל´). עובדות: (ה. מ.: רשום כאן משהו קטן שאני לא הבנתי, מי שהבין מוזמן להסביר), יהרוג כל חיה כל עוד היא לא אנושית, יש לו נחש קוברה בשם ´ספאון´, יש לו בריכת שחייה בחצר הבית, כל הזמן עובר בתי-ספר. בסיפור יש קטע שמישהו שמע אותו קורא <לאאאאאאאאאא> כשהוא היה בים. הישתנויות: עיט זהב (לא מסוגל להישתנות אליו יותר), ג´וק (ל. מ. ל. א י), זבוב (ל. מ. ל. א. י), פרעוש (ל. מ. ל. א. י), ליוויתן טורף (ה. מ.: כמו הליוויתן מהסרט "לשחרר את וו´ילי") (ל. מ. ל. א. י), אריה (ל. מ. ל. א. י), בן-אדם (סאנדר, הבן-דוד של רייצ´ל וג´ייק) (ל. מ. ל. א. י), בן-אדם (מרקו) (ל. מ. ל. א. י), פתן המעויינים (ה. מ.: נו, אז הישתמשתי במילון. אז מה?
) (ל. מ. ל. א. י), עכברוש (תקוע בהישתנות הזאת). לא נראה לי שיצא מובן

למעלה