קיי, אין בעיה!../images/Emo188.gif
אני אוהבת לתרגם לעיברית...
רק חבל שאני לא כל-כך טובה בזה
האישיות של דייויד: אנוכי, חכם, עקשן. חיים (?): אבא מרגל, שני ההורים הם משתלטים. הוא אנימורף לשעבר. הוא נותליט של עכברוש (הערת מתרגמת [
]: תקוע בגוף של עכברוש). מומחה בהישתנות ל: אריה. תחביב: מחשבים. ציטוט: <לאאאאאאאאאאא> (ה. מ.: כאילו הקטע שהוא נתקע בגוף של עכברוש) גישה: אני האחראי, אל תגידו לי מה לעשות. חברים: אין אף-אחד, כל הזמן "הילד החדש". היתמחות (ה. מ.: כלומר כמו שקאסי טובה בלהבין לרגשות של אנשים): להיות ערמומי (ה. מ.: אני לא בטוחה, בעיקרון רשום שם שהוא טוב בלהיות סמור [החיה] אז תארתי לעצמי שזה מין דרך להגיד ערמומי, כמו שבעיברית אומרים ´שועל´). עובדות: (ה. מ.: רשום כאן משהו קטן שאני לא הבנתי, מי שהבין מוזמן להסביר), יהרוג כל חיה כל עוד היא לא אנושית, יש לו נחש קוברה בשם ´ספאון´, יש לו בריכת שחייה בחצר הבית, כל הזמן עובר בתי-ספר. בסיפור יש קטע שמישהו שמע אותו קורא <לאאאאאאאאאא> כשהוא היה בים. הישתנויות: עיט זהב (לא מסוגל להישתנות אליו יותר), ג´וק (ל. מ. ל. א י), זבוב (ל. מ. ל. א. י), פרעוש (ל. מ. ל. א. י), ליוויתן טורף (ה. מ.: כמו הליוויתן מהסרט "לשחרר את וו´ילי") (ל. מ. ל. א. י), אריה (ל. מ. ל. א. י), בן-אדם (סאנדר, הבן-דוד של רייצ´ל וג´ייק) (ל. מ. ל. א. י), בן-אדם (מרקו) (ל. מ. ל. א. י), פתן המעויינים (ה. מ.: נו, אז הישתמשתי במילון. אז מה?
) (ל. מ. ל. א. י), עכברוש (תקוע בהישתנות הזאת). לא נראה לי שיצא מובן