מותרת הכניסה גם ללא גימלאי? - בטח ש
כן . אומנם איני "עובד" וגם לא "אובד עצות", אך זהו "בדיוק הפורום בשבילי" -= וגם בשבילך , ליאת 1953. אני "בגימלה מדרך הבריאות" - תוצאה של תאונת-דרכים ב 1994, ועדיין הטיפול הרפואי ממשיך. ברכות לך ליאת, מיטב הברכות למנהל הפורום ול"תפוז אנשים" שפתחו אותו למעננו. אומנם - נשלל רישיוני לנהוג(נפגעתי גם בראש)אך בגיל - עדיין אני בן 27- כמו בני הצעיר.... משתתף בצערך על מות בנך. אומנם אינני בין הסורגות/ים, אבל עדיין מתעניין ב"אופנה" כשזו על - גוף נשי עם פנים ולב מחייכים. ומזמן - פרשתי מהמסגרות הקודמות שלי... כדי להיות במסגרת של היומיום האישי שלי. אשמח לקרוא על שמחות וחגים, הומור וחוכמת האדם. אוכל לסייע בעצות אילו תנועות ולחיצות כנגד כאבים באזורים שונים אפשר לבצע בעצמכם, ללמוד וללמד חשיבה חיוביץ, ומדיטציה והכוונה להשגת שינויים בחיים שלכם ושלי, אוכל לעזור לכם - לקלוט יותר שמש ואור, אך לא אוכל להעביר אליכם את עורי שקלט אהשמש והאור. ביפו - איתכם בהתחדשות גיל זהב ובשילוש; בכל בוקר זורחת השמש - בשבילי ולמעני. אף אדם,ולו גם הרע מכל- אינו יכול לעצור את השמש מלהאיר ולחמם אותי.ובכל בין ערביים שוקע השמש מעבר לאופק שלי - ומביא להרבה אנשים את חום לבי החוזר אל השמש - להאיר ולחמם מיליוני בני אדם ב"צד האפל של כדור הארץ", ובאותו הזמן - אני ישן בשקט ובמנוחה...