יופע טופה =יופי, כמובן
י יהודית ה New member 26/2/06 #11 קודם כל, ברוכה הבאה... חוץ מזה, רואים שיש לך עתיד אפ זאת רק ההתחלה...
א אופל כחול New member 26/2/06 #1 הגריטה שמחה לראותך כאן ../images/Emo140.gif וברוכה הבאה ותענוג לראות את האביב בעבודתייך . . .שילוב צבעים יפהפה . . .
הגריטה שמחה לראותך כאן ../images/Emo140.gif וברוכה הבאה ותענוג לראות את האביב בעבודתייך . . .שילוב צבעים יפהפה . . .
ק ק ו ש ק ו ש 1 New member 26/2/06 #16 אהבתי מאד את הכלי של פרחי אביב!! שניהם מקסימים!! וגם הצבעים של הצמיד - מקסים!! את החתימה - לא הראית לנו אבל רק שמתי לב שהיא מאד בולטת מהחרוז - אולי כדאי לאחד עם החרוז... סתם חשבתי!! כיף שבאת
אהבתי מאד את הכלי של פרחי אביב!! שניהם מקסימים!! וגם הצבעים של הצמיד - מקסים!! את החתימה - לא הראית לנו אבל רק שמתי לב שהיא מאד בולטת מהחרוז - אולי כדאי לאחד עם החרוז... סתם חשבתי!! כיף שבאת
ה הגריטה New member 26/2/06 #18 תודה לכולן על התגובות, מבינה שהחשש שלי היה ממש לא מוצדק.. ולקושקוש- לקחתי לתשומת ליבי- תודה
ה הקטנה באלפי ישראל New member 26/2/06 #20 ברוכה הבאה../images/Emo24.gifהתחלה יפהפיה../images/Emo70.gif אני שמחה שהצטרפת פרחי האביב שלך מקסימים! גרשקה
ברוכה הבאה../images/Emo24.gifהתחלה יפהפיה../images/Emo70.gif אני שמחה שהצטרפת פרחי האביב שלך מקסימים! גרשקה
א אלפי החדשה New member 26/2/06 #25 מותר../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חובה עלייך../images/Emo23.gif האגרטל מקסים.
מותר../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חובה עלייך../images/Emo23.gif האגרטל מקסים.