מותר להתבכיין קצת?

|והכי חשוב שכחתי רק לופוסיונרים

יודעים איך אחרי ימים של כאב נוראים פתאום מופיעה לה השמש -- סליחה לא שמש --- רוח נעימה ומחייכת והכאבים פוחתים וממש את בכלל לא מבינה איך רק אתמול בכית מסבל וכאב והיום את רעננה עליזה. אז אל תשכחי.. כי בימים שנורא נורא נורא קשה אנחנו כולנו שוכחים שאוטוטו הרמיסיה מגיעה.|@

gaia20

New member
מוזר כזה

תראו, אני כבר 24 שעות בלי סגריה, ולא כל כך בא לי אחת... ממש מוזר, כי ביום רגיל כבר היתי מעשנת איזה 10 לפחות, לפחות! אבל, תפסתי כמה שיטות: האחת היא, לא לשתות נס קפה בבוקר כן, תאמינו או לא, אפשר לוותר על הנס קפה התברר לי שאצלי וגם אצל 90% מהאוכלוסיה המעשנת) הנס קפה עושה חשק לסגריה, אחד בא עם השני אז אין נס קפה=אין סגריה הדבר השני, שמתי לב שיש לי יותר רצון לסגריה אחרי ארוחת בורגר מאשר לאחר ...אכילת תפוח למשל כלומר ארוחה גדולה=הרבה רצון לסגריה ארוחה קטנה= קצת רצון לסגריה אז במקום לאכול ארוחה מפוצצת בצהריים, שזה מה שהורגלתי אליו, לאכול עד שמתפוצצת הבטן, אני מחלקת את זה ל 2 או אפילו 3 מנות קטנות ואז הרבה יותר קל לי לעמוד בפיתוי של הסגריה ודבר אחרון, אחרי ארוחה בדרך כלל נוהגים לנוח, ואז מתיישבים... נוח לי... מדליקים סגריה... הכל נוח מידי ולכן חשבתי, אחרי הארוחה, מיד להעסיק את עצמי בכל מיני דברים להכנס להתקלח, לצאת עם גאיה... לעשות משהו העיקר לא לשבת רבע שעה אחרי האוכל, גם ככה כבר לא בא לי סגריה בכל מקרה, רק רציתי לשתף אותכם ב"המצאות שלי".... זאבית יקרה, אני מחזיקה מהעמד עשיתי את הצעד לחיים יותר טובים (וגם מריחים יותר טוב)

ל3

New member
הדרי

אחלה פטנטים. אני מציעה לרשום אתם אצל רשם פטנטים מורשה ומי יודע אולי זו את תהיה שתמציא את הגלגל בכל תחום הגמילה מעישון. אני רק מבקשת חתימה מראש לפני שתהפכי לסלבריטי
גאיוש'- אני גאה בך על ההחלטה

פנפוני

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo23.gifהדרי

היי. אני מקווה שכול הרע יחלוף מהר, התקווה נותנת כוח... דניאלה.

שניתכ

New member
הדרוש ../images/Emo24.gif

אני כל כך מבינה ומזדהה איתך, אין לך מושג עד כמה כשאני קוראת את מה שכתבת זה כאילו אני רואה את עצמי לפני שנה. התחלתי עם דלקת בקרום הריאה שזה כאבי תופת, אי אפשר להסביר, רק מי שחווה את זה מבין, ואז גילו את הפגיעה בכליות שזה לא כואב זה פשוט מתבטא באיבוד חלבונים- וגן לי הוסיפו 3 טיפולים כי 6 הטיפולים לא הספיקו ואפילו דיברו איתי על ניתוח שני במפרק הרגל. אז דבר ראשון- אומרים שהצרות באות בצרורות ואחרי זה יש הפוגה )חצי נחמה( חוץ מזה פרה פרה-לחץ לא תורם ובטח שלא מצב רוח ירוד. דבר שני-כרגע אין סיכויי שיעשו לך ניתוח)והלוואי שלא תצטרכי(כי מערכת החיסון שלך נמוכה ולא תעמדי בניתוח. דבר שלישי-זה קשה לשבת בבית במיוחד כשלא מרגישים טוב כי אז מחפשים מה כואב, אין כאב שמפספסים, אז תנסי לקרא ספרים זה מעביר את הזמן. אז חמודה - יהיה בסדר, חייב להיות אני מאמינה שה' מפצה על כל כך הרבה סבל. תחזיקי מעמד -
שרית

שבע77

New member
הדרי

מסכנונת. אני כ"כ מקווה שהכל יחלוף מהר ושכל האברים יחזרו לתפקד. אני כל כך מבינה אותך על התחייבות לעבודה... לי יש מלא בעיות עם זה ועכשיו קבעו שאני צריכה לחזור לקבל ברזל בוריד פעם בשבוע ואין לי מתי ללכת (זה חייב להיות בבוקר) ובעבודה שלי לא ממש מתחשבים . ועכשיו בגלל ההפלה אני במינוס בעבודה מבחינת המשמרות שנתתי וכבר לא כ"כ סבלניים אליי.. אבל אני משתדלת לבוא גם אם אני לא מרגישה טוב.. לוקחת כדור ומעבירה איכשהו את המשמרת בכדי לשמור על מקום העבודה כי בלי עבודה אני אשתגע... אני מאחלת לך הרבה הרבה טוס ושמחה ובלי כאבים ומיחושים... אוהבת אותך מאוד ושולחת חיבוקים שבע

gaia20

New member
שבע, יקירתי, המון תודות

אני יודעת שאני צריכה להיות סבלנית למצב כרגע, כי זה מה יש, אבל את יודעת, זה פשוט קצת מעל לכוחותי, ולא רק עניין העבודה שעם זה אני עוד איכשהו מסתדרת, זה הכאבים, הם פשוט באים בזמנים יותר תכופים, כל היום אני על אקמול\אדוויל\בנגיי... ותוסיפי את הכדורים הרגילים ברזל\סטרואידים\פלקווניל....אני מרגישה כמו בית מרקחת......

למעלה