אפשר גם להכין...... וטב שזיפים ויין שהוא מלווה מוצלח לבשר בקר (למשל רוסטביף) או ריבת צ`ילי.
S shelycat New member 19/11/02 #28 אפשר גם להכין...... וטב שזיפים ויין שהוא מלווה מוצלח לבשר בקר (למשל רוסטביף) או ריבת צ`ילי.
ר רחלילי New member 19/11/02 #30 את גדולה ראית מה כתבתי לך על הבדיקות הגנטיות? אגב מאד מסקרן אותי מה העסק המשפחתי הזה.
S shelycat New member 19/11/02 #31 ............ למשפחה שלי יש איזה דונם או שתיים (טוב-יותר מדונם או שתיים) של מטעי זייתים ומה עושה מי שמגדל זייתים? מייצר ומוכר שמן זית וזייתים כמובן. ראיתי מה כתבת לי ובדיוק הודתי לך.
............ למשפחה שלי יש איזה דונם או שתיים (טוב-יותר מדונם או שתיים) של מטעי זייתים ומה עושה מי שמגדל זייתים? מייצר ומוכר שמן זית וזייתים כמובן. ראיתי מה כתבת לי ובדיוק הודתי לך.
F fila New member 18/11/02 #15 בוקר טוב../images/Emo42.gifאתי@../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif מה את עושה פה ב- 6:37 רחלי , תרגישי טוב.....
בוקר טוב../images/Emo42.gifאתי@../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif מה את עושה פה ב- 6:37 רחלי , תרגישי טוב.....
א אתי@ New member 18/11/02 #16 ../images/Emo6.gif הפעם זה היה מהבית הבעלוש סירב להתעורר והיה לי משעמם