מותר לי להשוויץ

ואווווווו וואייייי נראיץת מצויין ../images/Emo99.gif

כל הכבוד
ואלוני חתיך הורסססססססס

Purple Mushroom

New member
../images/Emo13.gif כל הכבוד על השינוי .

בקשר לבר מצווה של אלון , אם אני זוכר זה היה בסוף מרץ ? 2007? , אם המחשב שלי לא היה מתקלקל בסוף פברואר , היה אולי יותר סיכוי שאבוא (אני זוכר שהזמנת מבעוד מועד את חברי הפורום למסיבה) . זה היה השנה. נכון ?

a n a t i 3 3

New member
תודה אלון../images/Emo24.gif

אכן הבר מצווה היתה בסוף מרס. כן, האירוע היה השנה, במרס האחרון. תודה

new sol

New member
מה זת'ומרת../images/Emo35.gif

"שמים לב מה נכנס לפה"...כאילו מה לפני זה לא שמת לב??? ותאמת לא ידעתי שזה משמין...אני אזהיר את הגברת את נראת "פצצה" ומנסיון לרדת זה לא קשה אבל אח"כ לשמור...חבל"ז. וואלה רק מלראות אותך נהיתי רעב...הולך לרדת על איזה פיתה וכמה שניצלים. בהצלחה ילדונת מתי "יורדים" לערד???

../images/Emo31.gif את נראית גרוע!!!!

יש לך תלתל בצד שמאל ש"יושב" בחוסר פרופורציה משווע יחסית לגבה הימנית! שלושה חודשים? סחטיין ענק! אז אני מבין שאת בת זוגי לקמפיין של תחתוני סלוגי? באמת תהיתי מי היא הדוגמנית שתזכה בחוזה. כל הכבוד ולמרות שמחמאות אכן מעודדות הכי חשוב שלך טוב ואת מרוצה מעצמך.

את הולכת ונעלמת../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

סחטיין על הלוק החדש. הולם אותך מאוד, ואת נראית מדהים
כל הכבוד על הכוחות. מי כמוני יודעת כמה צריך כדי לעשות את מה שעשית. עלי והצליחי. או יותר נכון רדי והצליחי
ובמילים אחרות - אני מקנאה. הלוואי עלי
ואלון - אני פשוט המומית לגמרי
הבחור שלך צמח והתבגר פלאים. הרבה נחת |בריאות|

ויק1

New member
אני עוזבת אותך

רגע לבד וזה מה שקורה לך ? אז לא הייתי כאן שלושה ימים מנוטרלת לגמרי (הייתי מאושפזת לי להנאתי אחרי ניתוח כואבת ודואבת) ונכנסת לכאן וכואבת מקנאה על מה שקרה לך על כל הק"ג שעפו להם ממך... יפה לך אחותי המשיכי כך שיחקת אותה ובגדול

למעלה