מותר לי לקרוא להתפתחות הזו שנתנו לה

מותר לי לקרוא להתפתחות הזו שנתנו לה

את השם "אבולוצייה" - האם אני יכול במקום אבולוצייה לקרוא לה בשם אחר.? האם אני יכול לקרוא לה לדוגמא? סרונוצייה? היתפתחות הטבע? האם אני יכול לקרוא לה גם בשם..... אמממ...... "אלוהים"

Wolverchenus

New member
אוי, כל כך לא

מה זה משנה איך אתה קורא לזה? העובדה היא שאבולוציה לא דורשת יצירה אינטליגנטית. למעשה, היצירה האינטליגנטית זה השם הנגדי לאבולוציה.. אבל לא נורא, נביא בשער בגרוש.

לאניק

New member
....

אני לא ממש מהפורום אבל אף אחד לא עונה אז או כי הם מכירים אותך ומעדיפים לא לעשות על זה דיון או שאין לי שמץ בכול מקרה מה שאני חושב על מה שאמרת הוא ככה... אתה יכול לומר שאבולוציה זה אלוהים כמו שאתה יכול שלדעתך השמיים בצבע ירוק ובעלי חיים עם כנפיים הם יונקים. אבל זה לא משנה מה אתה אומר אלא מה שמשנה זה ההגדרה של הדבר אבולוציה לא מוגדרת כ"אלוהים" אם אתה רוצה תעשה ככה אבל אי לא יסכים איתך זה כמו שאני אבוא ואומר שלדעתי אלוהים זה ספוג בשם אמנדה, זו דעתי מותר לי לומר זה לא אומר שזה נכון

אני לא אומר שהאבולוצייה זה אלוהים

אני פשוט אומר בואו נקרא להתפתחות במילה אחרת, כי אבולוצייה זה כבר נדושש. אז אמרתי אולי נקרא לה "אלוהים".. איך אפשר להאמין ששכל מערכות הגוף והחוכמה שבכל תא ותא , מערכת העיקול, הריאות, הלב השפתיים האףףף האוזניים להריח, מערכת השיניים, הכל התפתח מעצמו מבלי "יד עליונה" או "יד מכוונת" .. שבת שלום

את אותה שאלה אפשר לשאול לגבי אלוהים

בדיוק את אותה שאלה אפשר גם לשאול לגבי אלוהים, איך אפשר להאמין שיישות כל כך מדהימה מושלמת וחכמה שיודעת הכל ושולטת באופן מודע בכל חלקיק בייקום נוצרה סתם כך מעצמה? יישות כל כך מדהימה נוצרה לה סתם כך באופן מקרי ללא יד מכוונת? זה באמת נשמע לך יותר הגיוני? משתמש בצלילים

אני יהודי דתי אך ממש לא כמו הדתיים

הקיצוניים של ימינו, ואני מאמין באהבה ואל אוניברסלי.. יש לי שאלה בשבילכם:[ נכון כשבן אדם נפצע ביד , לדוגמא אז יש חומר בדם שעוצר את הזרימה וגורם לדם להיקרש וככה לא מתבזבז דם עד למוות הפיזי של אותו האדם.. אתם באמת מאמינים שהתהליך הזה, החכם הזה ה"חומר" הזה שעוצר את הדם מלזרום ולגרום למותו של האדם, אתם באמת מאמינים שהכל נוצר מהתפתחות בלתי מכוונת?

אז אתם נכיםםםםםםםםםםם

אני בדרך כלל לא נוהג לדבר לא יפה אני באמת מכבד דעותיהם של כולם, אבל שזה נובע מחוסר מחשבה והגיון זה כבר ממש מעצבן! כשתמותו עוד 120 שנה אתם תיווכחו לדעת שאתם(נישמתכם, האני האמיתי) הוא ניצחיי!!!!! איזו הפץתעה מחכה לכם חכו אתם עוד תיזכרו בי

Wolverchenus

New member
מה שבאמת עצוב פה,

זה שאני לא יכול לאחל לך את אותו הדבר כי אני חושב שעד שתוכל לחוות את ההפתעה של לגלות שאין לך נשמה אתה כבר לא תהיה קיים כ"אני אמיתי". עם זאת, זה עדיין יהיה די אירוני ומשעשע שאתה תלך לדרכך שמח וטוב לבב ואז כלום לא ייצא מזה.

רחמים עלייך אני יכול להישבע לך

שכש"תמות" אתה הולך להיזכ בי ובגדוללל ואתהב תצחק על עצמך!!!! יש חיים אחרי המוות!!!!! אנחנו וכל האנהשים בעולם כולנו נשמות בתפקיד - הארץ הגשמית זה כמו בית ספר!!!!

Wolverchenus

New member
הארץ הגשמית זה כמו בית ספר..

בדיוק כמו ששימוש יתר של סימני קריאה מסמל את האמת.

יש הוכחות לקיום של מציאות רוחנית

כמו שיש את חוקרי החומר יש גם חוקרי רוח!! אינשטיין האמין במציאות רוחנית, ויש מלא מדענים שבעבר היו "כופרים" גדולים במציאות הרוחנית ובסוף כן האמינו - שאנהי בטוח שהאמונה שלהם התבססה על משהו!

אני לא זוכר שמות כי אני לא ממש מכיר

אבל קראתי במלא כתבות רוחניות על מדענים כאלה... אינשטיין הוא אחד המפורסמים.. וגם מדען אחד לפני מותו שהתוודה שכל הספרים שהוא כתב הכל הבלים(ניראה לי זה הייה דארווין, לא בטוח) אני מקווה שהאור יתגלה אלייכם בקרוב... אתםפ לא שמחים על האפרות אפילו שאתם בני אלמוות? אני אישית מצפה למוות - ממש מתרגש לקראתו כי מוות זה שחרור הנשמה מהגוף הפיזי החוסם אותה בכלכך הרבה מובנים.

Charles Darwin

New member
כמעט הצלחת לעבוד עלי,

כמעט השתכנעתי שאתה מחב"ת אמיתי. להגנתי יאמר שקשה להבדיל בין מחב"תים אמיתיים לבין מתחזים שרק מנסים להוציא שם רע למחב"תים... ;)

למעלה