מותר לפתוח שרשור מקוון ולהשוויץ בבלוג שלי?

מותר לפתוח שרשור מקוון ולהשוויץ בבלוג שלי?

אז אחרי המון המון זמן החלטתי להתחדש בבלוג. כל שרשורי המפשפשת ברשת עשו לי חשק לכתוב לא רק על לקים אלא על טיפוח , מוצרים , קשקושים ובקיצור - כל מה שעולה על דעתי. כרגע הבלוג עוד בחיתולים אבל אני מאמינה שלאט לאט אצבור תאוצה וגם אעצב אותו קצת יותר טוב [HINT HINT!!!] אשמח מאוד אם תביעו את דעתכן [הפוסטים מחכים לתגובות] וכמובן כל הערה/הארה תתקבל בברכה. אז בקרו אותי : http://haboleshet.blogspot.com
שבת שלום לכולן!

Harlot

New member
אגב,

תבדקי אם הבלוג שלך באמת פתוח לתגובות, כי אני הגבתי שם לפני כמה דקות ועכשיו אני לא רואה את התגובה שלי. זה לפעמים קשור להגדרות שם.

Harlot

New member
זו היתה טעות שלי...

היה נדמה לי ששלחתי תגובה, אבל למעשה רק כתבתי אותה בלי לשלוח. והוספתי את הבלוג שלך לבלוגרול שלי.

Ultra marine

New member
מעולה!

נראה לי שעם כל עדכוני הלקים שלך ובכלל הביקורות שלך (שאני זוכרת עוד מפורום יופי וטיפוח אישי) בלוג באמת נחוץ!
מה שכן, אם אפשר הערה קטנטנה
אני חושבת שפונט קצת מקשה על הקריאה. בדר"כ פונט כזה, שהוא בעל "שפיצים" מתאים כאשר מדפיסים מסמך כיוון שבעין יותר קל להסתכל על האותיות באופן הזה. לעומת זאת, כאשר המסמך נועד לקריאה דרך המסך בלבד רצוי להשתמש בפונט מעוגל יותר כמו לדוגמה Arial, Tahoma ככה לעינים יותר קל לקלוט את האות על המסך כי היא ברורה יותר. אני מקווה שאני יצאתי ברורה מההסבר הזה...
בהצלחה בהמשך הבלוג

Ultra marine

New member
ואם אפשר עוד בקשה קטנטנה..

אין לי מושג איך עושים את זה.. אני מודה.. אבל בבלוג של נועה ושל אפי יש אפשרות כזאת שבכל פעם שאת כותבת רשומה חדשה מקבלים למייל הודעה. זה מעולה! אצל נועה יש תיבה בצד ימין להרשם http://noasmolsky.blogspot.com/ (של feed burner) אצל אפי זה מופיע בצד שמאל גם כן - "לקבל עדכונים במייל" http://efratey.blogspot.com/ (כמובן של FeedBurner)

גם זה יטופל

ברגע שיהיה לי מושג איך עושים את זה
לא הצלחתי להבין כלום מה- FeedBurner הזה. ותודה!

הפונט יטופל. כבר העירו לי על זה

אני פשוט עוד ממש בהרצה שלו והוא יעבור עוד מתחית פנים בימים הקרובים אז אל דאגה.

צונית

New member
אצה רצה להגיב... ../images/Emo73.gif

וואי ניצ! איזה בלוג מקסים! זורם, משעשע ומיוחד, קראתי כל מילה בשקיקה!
הוספתי למועדפים, ואני מבטיחה לעקוב
בהצלחה!

RUTHIE1

New member
הצטרפת לפייבוריטס שלי! אולי תשימי לינק בחתימה

גם לבלוג הזה?

צונית

New member
וואי אפרופו הדאודורנטים של גרנייה

ראשית, כשרכשתי אותו בסופר פארם (רמת אביב, לכל המתעניינת) הקופאי אפילו הוסיף לי מיוזמתו קופון של חמישה שקלים הנחה! יצא שווה
והעניין הזה עם השישה סוגים ממש מעצבן אותי. מה הקטע בלהוציא שישה סוגים שונים של אותו דאודורנט שכל אחד עושה משהו קצת שונה??
זה לא כמו איפור, שצריך שמונה מאות גווני ליפסטיק שונים כדי לקלוע לטעם של כולן... האם יש מישהי שכן רוצה שישארו לה כתמים על הבגד? האם יש בחורה שלא מעוניינת בדאודורנט ששומר עליה מוגנת גם בתנאי חום וספורט? האם מישהי פה תוותר על דאודורנט לעור רגיש עבור דאודרנט לעור במרקם משייף ציפורניים?! עמדתי מול המדף דקות ארוכות בהתלבטות, מה יותר חשוב? שלא ישארו כתמים על הבגד? או שהדאו' יתאים לעור רגיש לאחר גילוח? או שיהיה ממש חזק כדי שישרוד את העלייה הארורה מדרך נמיר לאוניברסיטה ב12 בצהריים ביום ראשון? כמה מרגיז שמחלקים מוצר מושלם אחד לשישה חלקים שונים. מבחינתי כל אחד מהם מנצל רק שישית מהפוטנציאל שלו.
בוז.
(אבל תכלס, דאודורנט מוצלח).

../images/Emo6.gif אני פשוט הלכתי על מה שהריח לי הכי טוב

ויש משהו בדברייך...לא חשבתי על זה.

Ultra marine

New member
../images/Emo6.gif

אז רגע, את איזה מהם בחרת בסוף? שנדע מה היה כ"כ מוצלח

למעלה