מותר לפתוח שרשור מקוון ולהשוויץ בבלוג שלי?

אולטרה את מפוטרת! לכי תקראי בפוסט מיד!

Ultra marine

New member
אני מפוטרת? ../images/Emo10.gif

רציתי לדעת מה צונית בחרה בסופו של דבר..

צונית

New member
../images/Emo6.gif

באמת נקרעתי בהחלטה הזו, ממש רציתי את זה שלא משאיר כתמים ואת זה שמגן גם בחום ובספורט! אבל נאלצתי לקחת את ההוא לעור רגיש, אני ממש רגישה אז לא הייתה לי ברירה, זה היה או חולצות נקיות או בית שחי נטול גירויים....

Ultra marine

New member
והוא משאיר או לא משאיר סימנים אם ככה ../images/Emo3.gif

מבחינתי זה "ידע כללי" כי בכל מקרה אני לא משתמשת במוצרים האלה. למרות שלאחרונה אני מיואשת לגמרי מכל נושא הניסויים בבע"ח. היתי שמחה לרוץ קדימה בזמן ל 2013 שכולם יהיו מחויבים לא לעשות כי כל הנושא כרגע מעייף אותי לגמרי (במיוחד ההתחכמויות של החברות ולא פחות של הארגונים שאוספים עבורנו כביכול את אילו שעושים/לא עושים)

muesli

New member
אבל הם צריכים מליון סוגים

כדי שהם יתפסו הרבה מקום על המדף בסופרפארם, כדי שתשימי לב לקיומם, שתרגישי שיש להם מגוון גדול...

אביeג7

New member
בלוג מהמם!! סוף סוף!

תתחדשי ואני מיד נרשמת לעידכונים במייל..

Marble Arch

New member
תתחדשי!!!../images/Emo214.gif

ניראה מבטיח! הוספתי אותך לרשימת הקריאה שלי
ואני חייבת לומר שאני לא ממש התלהבתי מלאש- חוץ מבאבלבאר שהיה מגניב כי הוא הוציא המון המון קצף, ניסיתי bath bomb שלא היתה מיוחדת במיוחד או שונה ממה שיש בארץ בללין ובסבון של פעם, ואת הסבונים שלהם שהם פשוט מייבשים, ממש כמו סבונים של פעם ולכן לצערי ננטשו- אפילו בשביל מברשות האיפור שלי הם היו יבשים מדי...

תודה! ../images/Emo9.gif

אני לא יודעת , מוצרי השיער שלהם , הידיים והפצצות אמבטיה מדהימים בעיניי. אני כמובן מביאה את נקודת המבט שלי , ברור לי שלא כולם אוהבים הכל

Marble Arch

New member
ברור.. סתם רציתי לשתף בהתנסות שלי..

נזכרתי שגם היה לי באותה הזמנה מרכך שיער מוצק... גם ממנו התאכזבתי.. בסופו של דבר אהבתי רק את הבאבל-באר...

את משוחדת בגלל ללין ../images/Emo3.gif [סתם סתם]

אני אוהבת מאוד אגב את המוצר שלהם לציפורניים בריח לימון. קיבלתי לא מזמן דוגמית קטנה והוא מצוין.

bambired

New member
האמת שגם אני ממש לא התלהבתי מהם

ז"א בהתחלה מאוד התלהבתי , אבל המוצרים שלהם יקרים רצח. אני משתמשת בשמפו BIG ומרכך RETRED והם טובים אבל לא מדהימים (לעומת מה שטיפני מיו טיוב אמרה
) והקרם לקיוטיקל הלימוני , נורא נורא שומני בעיני. דווקא את המוצרים לאמבט שלהם לא דגמתי כי אין לי אמבט :) אבל הייתי שם ביום רבעי ובאופן מפתיע לא קניתי כלום

Marble Arch

New member
כל הסרטונים ביוטיוב עשו לי קרייבינג מטורף

למוצרים שלהם.. יש לי חולשה לכל הבנות האלה ולהתלהבות שלהן ממוצרים.. אבל לצערי בסופו של דבר הסבונים המוצקים של לאש הם סבונים מוצקים- מייבשים מאוד מאוד... אני מעדיפה להשתמש בתחליבים של נקה 7- גם הריח מעולה, המרקם מצוין והמחיר הרבה יותר שפוי מהמחיר שעולה 100 גרם סבון מוצק בלאש (בלי לדבר על משלוח).

למעלה