מותר לקטר על הבעל? זו אולי פעם

odeia

New member
מותר לקטר על הבעל? זו אולי פעם

שניה בהיסטוריית השתתפותי בפורומים של תפוז. אני כבר שבוע עם נקע ברגל, שהולך ומסתבך כי אני הולכת לעבודה. סיפרתי אתמול לבעלי, שהרופא אמר, שאם אמשיך ככה, אני אהיה נכה עם הרגל. בתקופה האחרונה בעלי מגיע הביתה ב-6 בערב במקום ב-4. אתמול הוא אמר לי לבחור בין זה שהוא יחזור ב-6 או ב-4 וילך היום לעבודה. פשוט לא פייר, הרגל מאוד כואבת, ההוראה היא להרים אותה, אבל איך אפשר כשאני לבד בבית עם אור? אז אתמול חזר ב-4 והיום עובד 4-5 שעות ואז ילך לקניות ואניבנתיים דורכת על הרגל וכואבת. מתי העבודה מפסיקה להיות מקום ראשון?

דוק26

New member
כנראה לעולם לא, אבל אין מישהו אחר

שאת יכולה לגייס לעזרה? אפילו בכסף? תרגישי טוב.

odeia

New member
אין את מי לגייס, אין כסף והיא בכל

מקרה לא תלך לאף אחד אם אני נמצאת, בקושי לבעלי, אבל אותו נעים "לטרטר" שיביא לי דברים וייקח אותה ויביא אותה להנקות.

עמית@

New member
עושה רושם שגם אצלך היא מקום ראשון.

לפחות נשמע שהוא מנסה לצמצם ולעזור. אור לא אצל מטפלת /גן?

odeia

New member
היא עם המטפלת כשאני בעבודה

ויום שישי היא לא נמצאת. אצלי העבודה לא מקום ראשון, אבל אחרי חודש העידרות מהעבודה בגלל מחלת הבנות (לא מזמן) אני יודעת שזה יהיה בעוכריי אם אעדר שוב. רק ביקשתי שיצמצם לשעות הרגילות ללא נוספות לכמה ימים.

עמית@

New member
הבנתי, אולי כדאי *כן* לקחת

את המטפלת ליום נוסף, כדי שלא תתמוטטי.

odeia

New member
היא לא יכלה היום, היא נסעה

אבל הבעיה היא לא עייפות שלי אלא שאסור לי לדרוך על הרגל והיא צריכה להיות כמה שיותר מורמת.

odeia

New member
יש לו ברירה?

מקווה שזה לא מאוחר מידי. כי לפי מה שהבנתי יש הבדלים בין 2 הצילומים בהבדל של שבוע, וכנראה ההליכה שלי על הרגל גרמה לזה. (הליכת ברווז אומנם אבל בכל זאת זו דריכה עליה).

משוש30

New member
הי ../images/Emo24.gif

קודם כל אם את בעבודה יש לך מטפלת או משפחתון נכון? אז תקחי ימי חופש ואל תלכי לעבודה עד שהרגל תבריא מספיק. שבעלך יקח את אור למשפחתון ויחזיר משם ובימים האלה יחזור מוקדם יותר הביתה. נשמע לי מאד פשוט אלא אם כן פספסתי משהו מהותי פה...

odeia

New member
פיספסת, אור עם המטפלת בבית שלי

אם אהיה כאן גם אצטרך להיות איתה, אבל מעבר לזה, הדבר הבעייתי ביותר זה - שהעבודה של בעלי יותר חשובה לו, הכי חשובה לו.

משוש30

New member
במה הוא עובד?

מה כל כך חשוב לו שזה יותר חשוב מבריאותה של אישתו?
תשלחי אותו להשתלמות אצל בעלי שאמנם בצבא ועובד בין שש בבוקר לאחת עשרה בלילה אבל כשאני מרגישה לא טוב או חולה מבטל הכל ונשאר איתי לעזור לי!!! מקווה שבינתיים דיברתם והוא התעשת! ובכל זאת עוד חיבוק גם אם הוא וירטואלי

odeia

New member
הוא מנהל מחסן במפעל קיבוצי

חלק מזה זו הרגשת האחריות שלו ויש לו עומס נוראי בעבודה, ומצד שני זה מקום שתמיד מפחדים, שאם יחסירו עבודה - יפוטרו.

shuly1

New member
כשזה יקרה תודיעי לי

בטח שמותר כל כך מבינה את הקושי הזה שולחת לך

odeia

New member
מה יקרה? לא הבנתי את ההודעה

אבל התנחמתי בחיבוק. תודה

dorlim

New member
הרבה פעמים נדמה שהעבודה במקום

חשוב יותר אבל למעשה זה לא כך ואין כ"כ ברירה.... תרגישי טוב

nubi

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifמזדהה

אבל אין מה לעשות-את חייבת לנוח. פשוט להסביר לו, ואם צריך-להיות אסרטיביים ולדרוש שהוא יבוא מוקדם. גם אצלינו בבית זה הנושא החם. את יודעת כמה פעמים נשברתי ובכיתי לו בטלפון שיבוא כבר הביתה? (הוא יוצא מת"א לא לפני 18:30 ומגיע הביתה לא לפני 20:30 בימים טובים...).

../images/Emo24.gif

מקווה שבסופ"ש הוא יעזור לך, כך שתוכלי להתאושש. תרגישי טוב! ואגב, פה זה בדיוק המקום לקטר על ה-
...

Arfilit

New member
../images/Emo24.gif

יקירתי - אני כל כך כל כך מבינה אותך. אני אמנם בלי נקע - אבל הגבר שלי חוזר כל יום בתשע עשר הביתה... חשבתי לי - שאולי את יכולה לבקש מיד שרה כסא גלגלים לתקופה קצרה. אין לי מושג אם צריך אצלם איזשהו אישור רפואי או לא - אבל אם יהיה לך כסא גלגלים אולי יהיה לך קל יותר להתנייע בבית. בכל מקרה - חיבוק ועידודים לרוב.

למעלה