מותר לקטר על הבעל? זו אולי פעם

odeia

New member
../images/Emo6.gif הצחקת אותי לגמרי

אם אכניס כסא גלגלים, לא יהיה מקום לאף אחד בבית. תביני - זהו בית של 88 מ"ר (מה שאני זוכרת, אולי פחות) שמתחלק על כמה חדרים וסלון. אולי נשים את הריהוט בחוץ כמה זמן? אני מה זה מתה על הרעיונות שלך, לפעמים את ממש מצחיקה אותי. (לא להעלב פשוט זה היה רעיון מצחיק) המון תודה על החיבוקים.

Arfilit

New member
אוקיי - משפרת את הרעיון

ומתאימה לנסיבות: יש לך כסא עם גלגלים (כזה שליד המחשב למשל)? תשתמשי בו וברגל הבריאה כדי להנייד. אולי זה יעזור להוריד משקל מהנקע.

odeia

New member
עושה לפעמים, אבל בגדול, הרמת רגל

מתאפשרת או על הספה או במיטה. כשאני במצב מאוזן גם הכאבים פוחתים.

מותר לקטר (למעשה, זו חובה שצריכה

להופיע בתקנון הפורום). הייתי במצב דומה לשלך (וכמו *!%^#@ עוד היה לי דחוף למחרת לנהוג על לטבריה (אני מהמרכז) לבר מצווה של 1/2 אחיין של האיש, כדי לכבד בנוכחותי אנשים שכמעט מעולם לא טרחו לכבד אותנו ואני בספק אם הם זוכרים את שמי
) ובלית ברירה נסיתי לתפקד (יש לי איש נהדר אך נעדר) וזו טעות טעות טעות להיות גיבורה במצבים כאלה. זה עלול לעשות נזק בלתי הפיך (אצלי זה לפחות האריך מאוד את משך ההחלמה). אני יודעת שאין לך הרבה ברירה, אבל אולי לפחות להשתמש, על אף הקושי הלוגיסטי, בקביים או בכסא עם גלגלים ולמזער את הדריכה על הרגל? תרגישי טוב

odeia

New member
קביים לא רלוונטי כי אז אי אפשר

לקחת תינוקת על הידיים, כסא גלגלים, זה או הוא בבית או אנחנו ושאר הדברים, יש לנו בית קטן.

לא התכוונתי ממש לכסא גלגלים

אלא ל"כסא סטודנטים/ תלמיד" פשוט כסא רגיל שמחוברים אליו גלגלים. אולי לשכנים יש כזה? הוא צר ויעיל לפחות לתנועה במרחב לא ענק.

odeia

New member
שכנים? איזה? אלו שאיימו לטפל לי

בכמה איברים, או אלו שהתעללו באור? יש לי כסא למחשב, נעזרת בו קצת אבל לא נוח. ההוראה החד משמעית היא להרים רגל, זה דבר יחיד שמפחית לי את הכאבים.

למעלה