מו מומ מומל מומלצים

li gueta89

New member
../images/Emo13.gifאני

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? - מדפים, שיר בעיפרון מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? - זה לא ביחד-סינרגיה שי גבסו-תגידי לי את משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): -"אני לא רוצה אבל מוצא ת'מציאות שבשגרת החיים" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): -"מוזיקה טובה היא זו החודרת לאוזן בקלילות ועוזבת את הזכרון בקושי" סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: - סרט "נחשים על המטוס" משהו שהרס לכם את השבוע: - הגשםם

../images/Emo188.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? עומד מול ראי מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? יום אחד- אלג'יר תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: הסוף שבוע קצת משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): יום אחד אני אשלח את הידיים אל השמיים, יום אחד אני אצעק עד הסוף העולם... התקוות של היום- עוד יתגשמו מחר משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: ספר "סוד הזכרון המצויין" משהו שהרס לכם את השבוע: די הרבה משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: הרבה הרבה ואתם מוזמנים לתת
מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לאלעד מסר לאומה:

eladi88

New member
../images/Emo3.gif כפרעליך../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

חחחח אז את לא באה לחתונה ביום שלישי?

מומלצימים!../images/Emo9.gif../images/Emo115.gif../images/Emo93.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? אמן ובית הבובות.
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? הפעם נעשה קצר! ננסה..
the veronicas- 4 ever incubus- drive, i miss you busted- without you, losing you, over now, nerdy three doors down- this time, here without you yellowcard- ocean avanue, everywhere (michelle branch cover) ונסיים בזה!!
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: כלום לגמרי!!!!
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): i miss you
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אין
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: של סינרגיה!!!
משהו שהרס לכם את השבוע: השבוע עצמו!!
דכאוני ביותר
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: יום שישי בצהרייםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
עומר המגניבה [איפה את?!] אלעד כי אני חייבת כמו תמיד
מורן כי היא אוהבת סינרגיה!
שני כי היא בבני המושבים! [?] שליטה!@!#$ בתאבון!
מסר לאומה: השבוע הזה= חרא!@!#@!$#^

eladi88

New member
חחחחח תודה מותק../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

ואיך זה ששבוע שני ברציפות אין את משינה??

eden456

New member
מומלצצייםם

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? אמממ בית הבובוץ מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? גרד בראש תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> ------ עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: כלום. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):ואאאפפפ אין משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):אממ לא זוכרת סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: כלום(איזה מעניינת הא?
) משהו שהרס לכם את השבוע: הרבה. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:כלום. ואתם מוזמנים לתת
מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:כווולללםם מסר לאומה:

הדרייי1

New member
מומלציישןןן

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? אמן מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? כל הציפורים -הראל סקעת ולילה לבן- עידן יניב תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> - עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: בית"ר ירושלים!!! וקיבלתי 100 במתמטיקה :) איזה כיף חחח משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אממ אין... משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): קהת יתר חחחח (לא תבינו...חחח)... סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: --- משהו שהרס לכם את השבוע: כלום משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: סוף שבוע ואתם מוזמנים לתת
מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: אממ קחו כולם... :) מסר לאומה: בית"ר ירושלים באש ובמים!!!!!!!!!!!

Lee Roni

New member
קררררר לייייי

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? כמה פשוט אישה כנענית מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? Christina Aguilera - Hurt Breaking Benjamin - Forget It תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: יומראשון משהו שהרס לכם את השבוע: הפסדתי אימון כיפי :( משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: יומרביעי - מסע אלונקות!!!! :)) ואתם מוזמנים לתת
מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
לאלעדי כפרעליך עיניים
לרן
לאיציק... שלא יבכה לי שוב...
לגל... מנחמת על ההפסד למכבי :)
להילה הזמרת :) מסר לאומה: 3-1 למכבי תל אביב!!!!!!!!!!!!!!!!!

גמאני רוצה../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? ליד הגורל.
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? Wyclef Jean ft Subliminal - In Tel Aviv (Dj BrainDeaD Raggaeton) אמסטפ - אין קץ לילדות (איך אני אוהבת ת'גירסה הזו!!!) היהודים - כל היספור עידן יניב - לילה לבן
פורטרט - הכל מבינה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->..
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: החברים שלי, והמשפחה שלי. וזהו.
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "וזה סוגר לי את הלב, זה מחשיך לי את הדרך, אבל עושה אותי חזק.." וגם.. "ואז נהיה חורף, שהביא איתו עשן לרחובות ואז נהיה חורף, הביא לי כמה מחשבות על אהבה על אנשים ועל שמחה וכמה שחשוב לזכור שהימים עוברים ואיזה יופי, יושבים מול החלון הענקי זה כמו מראה, אל תוך המחשבות שלי.."
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "הוא עוד יהפוך להיות סטרייט בגללך!!"
וואי
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: חוכמת הבייגלה ללא ספק, התחלתי לקרוא ואני בהפסקה כי הספר אצל ידיד, אבל ללא ספק אחד הספרים.. וכמובן LOST
משהו שהרס לכם את השבוע: אחי הגדול, סבתא =\
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: שאחי ישתחרר כבר מבי"ח.. שסבתא תהיה בסדר.. שאני אחליט כבר מה אני רוצה מעצמי.. שיעבור שבוע בדיוק ומוריאל שלי תחזור מפולין, שאביה תחזור מפוילן, שירד הלחץ בעבודה, ושיעברו עוד הרבה לילות עם החבר'ה כמו הלילה הזה :)
ואתם מוזמנים לתת
מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
לרן. פשוט ככה.
לנופר שהייתי אמורה לפגוש אותו השבוע ולא יצא כלכך
לאלעד שאני יודעת ששותף לחוויות הLOST שלי
מסר לאומה: "ולפעמים במשא ומתן מורידים אותנו נמוך"

eladi88

New member
חחחחחח LOST../images/Emo99.gif../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

כפרע עליך...
רפואה שלמה לחלק מהמשפחה שלך שנשמעים
ים משו....

אין כמו LOST! העונה הזו ממש מטורפת!

אפשר להצטרף?! אני רואה כפייתית של הסדרה! ואפילו צרבתי על דיסק ושמרתי את כל הפרקים עד כה במחשב
אבודים ונמלטים שליתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתה!!!!!!!!1

למעלה