מו מומ מומל מומלצ מומלצי מומלצים

eden456

New member
../images/Emo60.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? לא איתה מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)?צועקים על אהבה-סינרגיה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->-------- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:הופעות חודש ארגון
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "משפט משיר שמאפיין לכם את השבוע:"אין מצבשיש שיר כל כך מעפן" סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:לישון! משהו שהרס לכם את השבוע:וואיי הרבה משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: חופש -(כבר התממש) ואתם מוזמנים לתת
מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
לשנייינוווו שיש לה יומולדת (או יותר נכון היה לה אתמול)
ללירון שהולכת לכייף לה בטיול
לאוורר על העבודה החדשה(כבר לא ממש חדשה ) ווללככככוווללללםםםםםם
מסר לאומה: &&&&(()))5%%%%####2@@@2@@@@!!!!!$$$$^^^^^***6^))+=++==+

Lee Roni

New member
:)

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? יש מקום friend מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? Juanes y nelly furtado - fotografia אביב גפן - אני שונא אביב גפן - מיליארד טועים תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: חתונה של בנדוד שלי... ברור :] משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "נמאס לי לצעוק לאוזניים אטומות..." סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: קרמבו מוקה שליתהההההההה!!!!!!!11 משהו שהרס לכם את השבוע: לחץ, לחץ, לחץ... משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: הלילה... טיול שנתייייייי וווייהיייייי!
ואתם מוזמנים לתת
לאוררר
לאלעד שנעלם לי
לרני
לשיר.. כן העירקית הזאת מב"ש
למוריה הפרסיה
לכל מי שיתגעגע אליי...:) מסר לאומה: אתגעגע.. מאוד... מאוד... מאוד...

eladi88

New member
מה נעלם מה....עסוק קוראים לזה!../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

אבל גמני מת עליך

mory89

New member
וואו זוכרים אותי פהה!!

חח קשה לי להאמין אבל יש דברים מפתיעים.. חח לירוניי!! כפרעלייך! פרסיה יפה!! תודה=]=]
וסתם שתדעי.. ח כל פעם כשאני שומעת משהו על שדרות ישר את איכשהו קופצת לי לראש.. שמרי על עצמך בובה!! אוהבת..

albeldas

New member
גרר מאיפה יש לך את השירים האלה?..

של בית הבובות? ואיי אני מת לשמוע את Friend ויש מקום (חדש?) דברי איתי בפרטי או באייסיקיו אם תוכלי 164872703 =)

בו.../images/Emo115.gif../images/Emo93.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? לא שמעתי
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? busted- falling for you 3doors down- down poison britney spears- i'm not a girl, not yet a woman
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> תפוזבל ;[
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: הסופ"ש כמובן :]
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "i'm not a girl, there is no need to protect me, it's time that I learn to face on to this on my own i've seen so much more than you know, now, so don't tell me to shut my eyes.."
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: הדיסק של הג'ירפות
משהו שהרס לכם את השבוע: מבחן במתמטיקה..;[
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: שיגמר!
ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
ללירון תהני בטיול [ביצ'!
]
מסר לאומה:
בתוך
בתוך
בתוך
,
בתוך
אייווו! אל תפחדו מהכיעור..we are back!@#

hagarshtar

New member
נם../images/Emo118.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? לא איתה מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? לונה פאנק-אפריים אם כבר-היהודים נקמת הטרקטור-משחק של דמעות cradle of filth- her ghost the fog תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: ת"א,נזם ועוד דברים שקניתי משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"קאק סקאזט פא רוסקי יא לובלו טיביא" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):תגידי אבא שלך ארכיאולוג,לא,אז איך יצא לו בת כזאת חפרנית סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:לא משהו שהרס לכם את השבוע:לא מיני משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:שיעבור? ואתם מוזמנים לתת
אור
שיר
צ'ו
אדם
עומר מסר לאומה:עשיתי נזםם

MORIYAE

New member
../images/Emo3.gif

נקמת הטרקטור-משחק של דמעות
<וגמני רוצה נזם..
>