אין רעיון יותר אידיוטי מאשר מו"מ עם החמאס
החמאס לא מכיר בישראל. החמאס לא מכיר בזכותם של היהודים/ציונים למדינה כאן. מבחינת החמאס "פלשתין" כוללת את כל ישראל ואת ירדן. החמאס דוגל במלחמה בישראל עד שכל פלשתין תהיה בידיו. אני לא בדיעות של איתם או של אורון, דבר ראשון נשים דברים על השולחן, אין מצור על עזה, ישראל מעולם הפסיקה את החשמל, דלקים, גז, מזון ותרופות, היא רק צימצמה אותם למינימום וסיפקה אותם בהפרעות בהתאם ללו"ז של שיגורי הקסאמים. לגבי זה אני תומך, מה אשמים אזרחי עזה הפשוטים? יותר נכון מה אשמים תושבי שדרות, הם לא והם לא אך מאחר ותושבי שדרות סובלים מן הקסאמים וזה בכלל לא משנה שאילו לא יותר מצינורות מעופפים, ממש לא משנה, לדעתי חובה לקשור הסבל של תושבי שדרות לחיי העזתים ובכל פעם שנורה קסאם לכיוון ישראל צריכות להיות השלכות אוטומטיות על חיי תושבי רצועת עזה. זו לא ענישה קולקטיבית, זו אפילו לא ענישה, פשוט קישור הקסאמים לחיי העזתים ממש כמו שהם קשורים לחיי תושבי שדרות, זה הכל ושהעזתיות צורחות כמו תרנגולות שחוטות בטלוויזיה לא הופך את זה ליותר דרמטי. לגבי החמאס אני תומך בדבר אחד בלבד והוא חיסול פיזי, כן גם אם הוא מתחבא ועוטף את עצמו באזרחים, מצידי גם בילדים, שום דבר לא יעזור לו ושום דבר לא יהפוך אותו לחסין. אני לא רוצה הפסקת אש, אני לא רוצה לבקש מהחמאס כלום, אני לא רוצה שיעשה לי טובות, לא רוצה לקבל ממנו תנאים ושיכתיב לי כלום! למה מיהו בכלל?! את הפסקת האש אנחנו ורק אנחנו נכפה ואם צריך אז בכוח מספיק יש לנו את עיניין גלעד שליט על הראש וזה משפיל מספיק, גם שם אני הרי חושב שצריך לשחרר את מי שהחמאס רוצה ואז לחסל את מי ששיחררנו מהאוויר.