מזהים את האיש שבתמונה?

מזהים את האיש שבתמונה?

אני לא מצליחה להעלות את התמונה ישירות. אולי מישהו מכם יצליח. צולם ב-5 או ב-6 ליוני, 1975.

MellowShip

New member
אוי...

הוא לא נראה בריא במיוחד פה.. זה אני או שהוא היה פעם נער יפה באמת?.. אולי עם מבט מטורף בעיניים אבל יפה אחרי הכל..

melancholy man

New member
מאוד משונה

הוא אומנם לא דומה לעצמו, אבל מאוד רחוק מהתיאורים שקראנו על ההופעה בסאשן של WYWH, הוא לא עד כדי כך שמן (זו בעיקר זווית רעה מהבחינה הזו)או עם מבט מטורף בעיניים, הוא נראה בעיקר כבוי, והעיקר, זה לא עוזר לנו לפתור את החידה האמיתית, למה הוא הגיע לשם?

התאוריה שלי

שכנראה יש לה תימוכין - או היא לפחות נהיית יותר ויותר פופולרית בקרב אוהדים - היא שבארט שמע על החתונה של גילמור, שנחגגה באולפני אבי רואד, ולכן הגיע לשם. יתכן שאף קיבל הזמנה רשמית מהנהלת הפלויד, ששלחו הזמנות לכל מי שברשימת הקשר שלהם. אחרת, איך ידע שהם יהיו שם באותו יום? נדמה לי שגם קראתי היכנשהו - נדמה לי שבתקציר הביוגרפיה האחרונה שנכתבה עליו - שאחותו ראתה אותו בבוקר אותו יום, היינו, הוא הלך לאולפנים בכוונה.

Miss CB

New member
מסכימה..

מהתיאורים ששמעתי אני אמור לראות בתמונה איזה בחור מאוד שמן, מאוד ביזארי, מרושל, משהו.. הוא נראה לי פשוט קצת בשוק מהפלאש של המצלמה, אבל חוץ מזה נראה לי די בסדר ומודע למה שהוא עושה וכו'.

oribarak

New member
אוי אלוהיםםם

זה סיד?יא אללה היתה לי צמרמורת ברגע שראיתי את זה הוא לא דומה לעצמו!!! אפילו יש תמונה מ98 שהוא יותר דומה לעצמו מאשר אז!

נימרודל

New member
וואי...

הייתי אומרת שזה קצת מפחיד. הוא נראה מאד מלנכולי, ועצוב ו...מבוהל אולי... זה פשוט- נורא מדכא.

One Echoe

New member
למי שלא מצליח לפתוח...

|שמאלה| בכל מקרה-אני ראיתי תמונה שלו מ97, הוא יותר רזה שם, אבל המבט שלו בתמונה שראיתי יותר מטורף מכאן, כאן הוא נראה יותר בסדר... -תמונה יפה שלו, יש, על גבי האלבום פייפר אט דגייטס...אם אני לא טועה, הוא ממש יפה שם...

brotos

New member
../images/Emo45.gif בהחלט. אם הייתי אישה הייתי

מתנפל עליו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סיד החתיח!!!!!!!!!!!!!!!!+111 (סתם בשביל הטעם הטוב).

עצוב

עצוב לראות את זה דרך אגב ווטרס עבר תהליך הפוך מסיד והיום הוא נראה הרבה יותר נורמלי מלפני 30 שנה

NIR Y

New member
זה מהספר של מיסון ?

ומה קרה שעכשיו אחרי כל השנים הוא מפרסם את התמונה ?

NIR Y

New member
והצלחה

כי כסף כבר יש לו מספיק, הצלחה תמיד מחפשים עוד. אבל אני באמת מקווה שזה לא ההסבר היחיד.

למעלה