מזהים את האיש שבתמונה?

תקשיבו טוב טוב../images/Emo70.gif

הגברת השמנה שרה

נימרודל

New member
וואלה?

הייתי בטוחה שזה גמלים. נו טוב... באמת נהיה פה קר מהרגיל... *צועקת ללוציפר שיפעיל בחזרה את לוע הר הגעש*

עוד פרטים על התמונה

היא אכן מתוך ספרו של מייסון. מייסון אמר בראיון לפני כמה ימים שהוא התלבט האם לפרסם את התמונה, ולאחר שלא היתה התנגדות של גילמור ו-ווטרס, החליט לפרסמה. המידע הוא מיד שניה, כך שאיני יודעת אם הוא נשאל האם שאל את משפ' בארט לפני שפרסם את התמונה, או לא.

brotos

New member
ציף

מה בדיוק היחסים בין חברי הלהקה ז"ל? ווטרס רב עם גילמור, זה אני יודע. אבל מה עם מייסון ורייט? אגב, עוד לא הבנתי עד הסוף את מהות הריב ביניהם.

תשובה

א. ווטרס רב עם גילמור, והם עדיין ברוגז. ב. ווטרס רב עם מייסון, אבל הם השלימו לפני שנתיים, ועכשיו הם יוצאים לארוחות ערב ביחד, מדי פעם. ג. ווטרס רב עם רייט, והשניים לא מדברים כבר 20 שנה. רייט הוזמן להופעה של ווטרס לפני כמה שנים ואמר לו שלום נימוסי. ווטרס החזיר שלום נימוסי. וזהו. ד. גילמור רב עם מייסון, בגלל פרשת הביוגרפיה, באמצע שנות התשעים. היחסים ביניהם, שהיו טובים לפני כן, הצטננו בעקבות הריב, אך הם מדברים, לפחות על בסיס מקצועי. ה. גילמור ורייט ביחסים טובים, ורייט אף ליווה את גילמור בכמה שירים בפסטיבל מלטדאון לפני שנתיים. ו. רייט ומייסון ביחסים קורקטיים, לאחר שרייט תמך בגילמור בפרשת הביוגרפיה. ז. סיד בארט לא מדבר עם אף אחד מארבעת האחרים, וסיבותיו עמו. גילמור ו-ווטרס רבו על המשך פעילות הפלויד. ווטרס הרגיש שהסוס מיצה את עצמו (אם אתם מבינים את כוונתי); גילמור היה נחוש להמשיך. מייסון תמך בו. רייט היה מחוץ לתמונה באותה תקופה. ווטרס כועס כיום על גילמור ומקנא בו על הצלחתו - הן בהמשכת הפלויד, והן בכלל (תזכרו שגילמור קיבל CBE ו-ווטרס לא). ווטרס ורייט רבו בגלל שווטרס סילק את רייט מהלהקה. ווטרס ומייסון רבו כי מייסון - שהיה חברו הקרוב של ווטרס בלהקה - תמך בגילמור ברצונו להמשיך את הלהקה. גילמור ומייסון רבו כאמור על פרשת הביוגרפיה, שגילמור מנע יציאתה באמצע שנות התשעים. עכשיו זה ברור?

holo

New member
הוא מפחיד אותי

ןזואה תא יל ךושנל ךלוה אוה וליאכ

holo

New member
המבט שלו נושך לי את האוזן

כנראה יש לי אוזניים מושכות

Srg Peppers

New member
האמת שהוא לא כל כך שונה

מהתמונות שראיתי שהוא היה צעיר הוא לא כל כך רחוק. לפי דעתי הוא תמיד נראה קצת מטורף, מבט מסוים של מסומם. הוא תמיד היה חידה בעיניי, מיהו סיד ברט באמת? ד"א הפעם האחרונה שראו את סיד בפומבי הייתה בהקלטות של wywh?

למעלה