מזה אווירת הבית הקברות הזה??

מזה אווירת הבית הקברות הזה??

דווקא עכשיו! דווקא כשהמצב על הפנים! דווקא כשהכל שחור! דווקא כשנראה שהכל אבוד! דווקא כשכבר כמה משחקים לא הבקענו שער שדה אחד! דווקא כשאיבדנו את המקום 2, אנחנו האוהדים חייבים לדחוף את הקבוצה! כי כלום עדיין לא אבוד, אני עוד מאמין שאפשר לעלות! אבל עם אווירת היאוש הזו לא נגיע לכלום!! נותרו 12 נק` בקופה ואנחנו במרחק 2 נק` מהמקום שממנו עולים ליגה, זה בהחלט אפשרי! יש לנו את אחד הקהלים הגדולים בארץ, למה שלא ננצל את זה?? מה זה הליגה המסריחה הזאת שמישהו בכלל ירים עלינו את האף? מי ניצח לפני שנתיים שלוש באותה עונה קבוצות כמו ביתר, חיפה והתל אביביות? אנחנו או הכח, הרצליה, קרית שמונה??? ממי אנחנו פוחדים שיש כזאת אוירה של יאוש? אסור להישבר! משחק הבא דווקא כולם בוסרמיל! צריך לפוצץ את היציעים ככה שרישון יפחדו בכלל לעלות למגרש!

zuli4

New member
../images/Emo45.gif

משחק הבא כולם בוסרמילללללללללללללל!!!

HBSFC1

New member
אם לאלי זינו היה שכל שיווקי ורצון

לעלות ליגה, תאמין לי וסרמיל היה שבוע הבא מלא. אם אני הבעלים אמנם הייתי לוקח על עצמי קצת הפסד כספי, אבל הייתי מכניס אנשים עם חולצה אדומה בחינם, לפוצץ את האיצטדיון, ולמלא את המגרש. אני אומר לכם, אם השנה היו באים לוסרמיל "רק" 5000 כל משחק, היינו עולים ליגה בצעדי ענק.. קבוצה שרוצה לעלות ליגה, לא יכולה להפסיד 4 פעמים בבית.

יאאא זה שיא המושפעות!! חלאס!

``אם.. רעיון שיווקי.. חינם..`` מה זה קשור?? הקבוצה יקרה לך? אם כן אז לא היה אכפת לך משטויות כאלה! למה לי, ולעוד 500 מפגרים כמוני זה לא שינה דבר במשך העונה הזאת מההתחלה ועד לעכשיו (גם בטוב וגם ברע!) ? תשובה אחת: כי הקבוצה יקרה לנו! ולא אכפת לנו מי היו``ר, מי השחקנים, מי המאמן, ומה המחיר! אנחנו עם הקבוצה באש ובמים! ברגעים כאלה מזהים מי האוהדים האמיתיים! גם אם כניסה הייתה עולה 100 הייתי מגיע (בוכה ומתלונן אבל הייתי בא!) ! אז מה זה 30-40 שקל! אתם פשוט מ-פ-ו-נ-ק-י-ם!!!

HBSFC1

New member
בשביל 500 זה לא משנה..

כל העניין פה זה לא להביא 1000 אוהדים אלא 5000 אוהדים. תסלח לי אבל 10000 אוהדים לא טועים. הקבוצה שלנו אכזבה את הקהל שלנו כל כך הרבה, שלצערי הוא צריך לעשות הרבה בכדי להשיב את ההמון האבוד. המסורים עוד ממשיכים להגיע אבל המספר הגדול שיושב בבית, כבר יודע שהקבוצה יודעת לאכזב אותה כשהוא צריך אותה, ככה שרק שרק שיווק שימשוך את הקהל להגיע למגרשים יעזור.

יאלה איזה בולשיט!!

המספרים שהזכרת הגיעו רק כשהיה משחקים גדולים! כשהיה פה לפני 3 שנים משחק העונה נגד מכבי חיפה למשל, ולא בסתם משחקים גם כשהקבוצה נראיתה מצוין! מספרים של 4000-5000 היו רק בתקופות שהקבוצה הייתה בצמרת ליגת העל! איפה הם היו העונה בתקופה שהקבוצה דרסה את הליגה אהה? המציאו תירוצים ש``כל עוד זינו..``! אלה אוהדי הצלחות! מה קרה? לא הולך לקבוצה אז זהו? נוטשים? אז כן, ה500 האלה זה האוהדים האמיתיים של הקבוצה, אלה שגם אם נהיה בליגה ז` יגיעו למגרש! איפה כל אלה ששרו במהלך הצגות נגד הקבוצות הגדולות ``לעולם לא תצעדי לבד``..? אני לא שמעתי שהכח/ק.שמונה/עכו עשו דבר כזה ``רעיון שיווקי``.. אז חלאס לטחון במח!

לפי מה שאני מבין -אתה מגדיר אוהד

אמיתי-זה שהוא בא למשחק גם בימים השחורים של ב"ש וממשיך לעקוב אחרי ב"ש גם בימי שהם ביו מקום 6-7 בליגה הלאומית (כמו השנה) נכון?

יפה מאוד! אוהד אמיתי זה אחד שגם אם.

נגיע חלילה לארצית הוא ימשיך לבוא לתמוך בקבוצה! אני אישית פניתי ליוסי אורה אחרי משחק הגביע נגד חיפה ושאלתי אותו למה שלא ינסה להעמיד למשל בבתי ספר יחצנים שימכרו כרטיסים מוזלים תמורת כרטיס כניסה לעצמם (בדיוק כמו שעושה הפורום), התשובה שלו הייתה שהם כבר ניסו כמה דברים בסגנון כשהקבוצה עוד הייתה בליגת העל וזה לא עבד.. והוא צודק! הינה, במחזור האחרון של עונה שעברה, מכבי חיפה מגיע לפה, הצ`אנס האחרון שלנו, אלפי כרטיסים חולקו חינם, ומי לא בא? הקהל!! אז תפסיקו להמציא תירוצים! אני יגיד לך מה הבעיה האמיתית של אנשים כמוך: אתם פשוט מתעצלים לבוא לראות את הקבוצה כשהיא לא במצב טוב, ואז ממציאים תירוצים, פעם זינו אשם, פעם בלבול, פעם אלומיידה, רק חסר שתחזרו לקלל את גוטמן

HBSFC1

New member
אבל המציאות היא שונה מאוד

היום אנשים רוצים תארים, אנשים רוצים נצחונות. אבל העניין עם ב"ש הוא מאוד מורכב. הקבוצה אכזבה את הקהל בעשרות משחקים ב6 שנים האחרונות. היו אכזבות ענקיות שיצרו משבר אמון בין הקהל לקבוצה, ועזוב גם שיש משבר אמון גדול בין הקהל לאלי זינו, ככה שהיום הקהל התומך "באש ובמים" נמנה על כ-1000-1500 איש בלבד. ומפני שהמספר הזה לא מספיק בשביל מועדון כמו הפועל ב"ש, אלי זינו צריך לעשות משהו שיווקי גדול שיכפיל את המספר הזה לפחות פי 3. אם אנחנו היינו מביאים 4500 צופים למשחק בית, לא היינו במצב הגרוע שאנחנו נמצאים בטבלה.

קודם כל אנחנו לא במצב גרוע בטבלה

אבל צריך להמישך לבוא, נכון אם אתה רוצה שיבואו 5000 אנשים אז תלך אתה ותגיד לחברים שלך גם לבוא וככה זה יגדל מרגע לרגע והקבוצה לא תאכזב

HBSFC1

New member
אתה עושה את זה כל כך פשוט...

אבל זה ממש לא.. הקרע הזה מאוד עמוק.. רק אלי זינו קובע אם הוא רוצה לעלות. אם הוא באמת רוצה לעלות, שייתן כניסה ב-10 שקלים, יבואו 5000 אוהדים והניצחון שלנו יהיה מובטח.

אתה רוצה שכרטיס יעלה 10 שקלים?

אז יופי עוד כמה שנים ב"ש תקרוס בגלל מצב כלכלי קשה ואז באמת לא יהיה מי לעודד, אתה יודע מה זה להחזיק את הקבוצה? זה הרבה כסף ואין מה לעשות צריך להרוויח משהו לא? חג שמייח לכולם אני יראה את ההודעות אחרי החג (אני דתי)

HBSFC1

New member
כרטיס מוזל של 10 שקלים ל-4 מחזורים

שנשארו לנו.. ככה אפשר להביא המון קהל, וברור שיהיו הפסדים, אבל אפשר לקזז את ההפסדים כי במידה והקהל שיגיע יעזור לדחוף את הקבוצה לעלייה, זינו יקבל מענק עלייה שמן, מה שיכסה את ההפסדים בוודאות ואף יביא לו לרווחים נאים.

דארקו

New member
אם אתה חושב שככה מביאים 5000 צופים

אז טעות קשה בידך ידידי. הפועל ב"ש נמצאת במצב שהקהל שלה לא מאמין בה. זה משווה מאוד פשוטה. הקבוצה מאכזבת והקהל נשאר בבית. כמו שאחרים טענו מעליי, רק משהו גדול כמו תואר או הצלחה יפה כלשהי, יכולה להחזיר קהל, וזאת מבלי לשכנע אותו לחזור. הכמות של ה-500-1000 צופים שהולכים עם הקבוצה בטוב וברע הם אולי האוהדים האמיתיים, אבל תסכימו אותי שבכל קבוצה בסדר גודל כמו שלנו יש את הכמות הזאת. רק שאתה קבוצה גדולה וסוחף אחריך עשרות אלפי אוהדים, אז הכמות ההיא תוכל לגדול. בינתיים צריך להשלים עם הכמות הקטנה הזו, ולנסות להגדיל אותה כמה שיותר. שיוק זה לא דרך ניהולית אהודה בהנהלת הפועל ב"ש כך שיש להוריד אתה מהר מהר בכדי לא להשלות אחרים כמו איציק..

RED OR DEAD BS

New member
אני הייתי עם הקבוצה הזאת שנה שעברה

במשחקי גביע הטוטו בשלב הבתים (משחקי חוץ) עם עוד 5-10 איש, תאמין לי שלא אכפת לי להגיע לכל משחק גם אם הוא הכי משעממם ולא קובע כלום, וכך עשיתי ב 7-8 שנים האחרונות, אבל השנה אני אומר, שאם אנחנו באים, אנחנו נעלה ליגה, ונרד שנה הבאה. זו הקבוצה שאתה רוצה להיות? עם ז'ינו? אתה רוצה להפוך לכפ"ס? אתה חושב שאנחנו ברמה של קבוצות כמו כפ"ס / אשדוד / נצרת עלית ? אם כן אז אני מבין את הרצון שלך להגיע לכל משחק. מזה להתעצל לראות את הפועל? איך אפשר? אם לא מבחנים כנראה שהייתי מגיע לרוב משחקי החוץ, אבל המבחנים מנעו ממני, ועדיין הגעתי למשחקים ברעננה, פעמיים הרצליה, רמת גן, רמת השרון ועוד כמה, הקבוצה הזאת היא חלק בלתי נפרד מהחיים שלי, היא דרך חיים, ואני אעשה הכל כדי לעזור לה, ואם זה כולל לא להגיע למשחקי בית, אז עם כל הכאב, אני לא אגיע.

HBSFC

New member
סוף סוף מישהו שחושב כמוני...

עם ז'ינו = אין הפועל

HBSFC1

New member
אוווו סוף סוף באת לפה יא מאנאייק

תכירו אנשים זה דוד שלי אלירן, והוא הגוש נפט שלקח לי את הכינויי ובגללו נאלצתי להוסיף 1 חחחחח יא זבל...

דארקו

New member
לא לא... בתקופה היפה של לופא

כשעלינו מהלאומית היינו מביאים נגד מכבי פתח תקווה, כפר סבא, בני יהודה והפועל פתח תקווה למשל כמות מאוד יפה של 5000-7000 צופים. ולעומת זאת במשחקים שנגד הפועל/מכבי ת"א, ירושלים, וחיפה, היינו מביאים כמו 9000 ומעלה, ככה שאלו נתונים לא מדוייקים. מה עוד שהכמות הגדולה הייתה גם מפני שהיריבה הביאה אחרייה כמות גדולה, וגם כי הקהל הבארשבעי הגיע בהמוניו לראות צבע, אוירה, וכוכבים. עוד תיקון, שההחרפה במצב בין זינו-לקהל החריף רק בתקופתו של אלי גוטמן, והיד הייתה עוד נטוייה להמשך החריפות.

zuli4

New member
כן התקופה הטובה..

שבה לפני משחק היו צריכים להגיע שעתיים או שלוש כדי לתפוס מקום, והקהל היה קהל באר שבעי אמיתי, שעודד ודחף את הקבוצה.. עכשיו אפשר להגיע דקה לפני השריקה, והקהל זה לא אותו קהל, אמנם מעודד אבל לא כמו פעם..

למעלה