מזה אווירת הבית הקברות הזה??

eranpes4

New member
עופר אם לא היו את ה500 "המפגרים"

כמוך יכול להיות שאלי ז'ינו כבר היה נכנע ויכול להיות שמצבנו היה הרבה יותר טוב. לא רק שאתה לא עוזר בזה שאתה בא לכל המשחקים אתה הורס את המחאה של כל האוהדים ואת הצ'אנס לנצח את ז'ינו במאבק ותאמין לי כולםםםםםםם אוהדים את הקבוצה ולכולם חשוב מאוד שב"ש תצליח , אז אל תשחק אותה יותר טוב מאחרים אני הייתי בא לכל המשחקים גם בלאומית אבל העונה לא כי אני מבין שזה לא יעזור . ואני מבין שרק מאבק בז'ינו אולי יעזור לנו להצליח.

אני מסכים עם העניין של השיווק

רק שיווק יעיל יכול להביא קהל. יש כל מיני שיטות להביא קהל, אבל השאלה העיקרית היא האם בעל הבית מוכן לתרום את חלקו בעניין- ואני הייתי אומר שהוא לא רוצה להיות בעסק. איך הבאנו 25000 לר"ג? אוטובוסים, רכבות, כרטיסים מוזלים מאוד, ועוד שיטות יעילות לשיווק שנתנו לנו צבע ותמיכה אדירה. אמנם הקבוצה שוב איכזבה, אבל אני בטוח שאם היינו מול קבוצה שאי אפשר לזלזל בה, היינו לוקחים תגביע כמו גדולים, אבל אין אם בכדורגל. הבעיה הכי גדולה לטעמי היא המשבר בין אלי זינו לקהל. רק עזיבה של אלי זינו יכולה להביא לעידן חדש בב"ש, שזה גם תלוי קצת בעמידות הכלכלית של אותו רוכש. בנוסף, אני גם חושב שעזיבה של זינו תיהיה רק במקרה שניהיה בליגת העל, מהסיבה הפשוטה שיהיה קשה מאוד למצוא רוכש עם כסף לקבוצה מהליגה השנייה. בינתיים, בכל מה שקשור לאלי זינו, האופק לא מתיר לי ספקות שנראה אותו פה עוד כמה שנים טובות.

"אז מה זה 30-40 ש"ח,אתם מפונקים"-

אני לא יודע בן כמה אתה..אבל אתה צריך להבין שלא לכל אחד יש את האפשרות ללכת למשחקים.וזה ממש לא קשור לכסף..אלה לעובדה שהעבודה והלימודים מחייבים אותך לשבת וללמוד או לעבוד...אז נכון שאני אוהד שרוף (ואתה יכול לקטלג אותי באיזה סוג של אוהד שאתה רוצה),אבל להגיע למשחק שאלי ז'ינו נמצא בהנהלה,ולדעת שזה ממש לא נגמר ב 50 ש"ח לכרטיס,רק גורמת לי ללכת למשחק פעם בחודש או חודשיים..אני ואף אחד אחר מהאוהדים לא אשם שבאים רק 500 אוהדים לכל משחק... תאמין לי,שאם הייתי יכול להרשות לעצמי,הייתי משוטט גם באימונים של הפועל ב"ש,כי אני אוהד את הקבוצה מגיל 10... אז תעשה לי טובה.להבא,אם אתה כותב "מפונקים",תחשוב פעמיים!!! כתבתי הרבה,כי כך מרגישים עוד סטודנטים! שיהיה לך ולכולם חג שמח,ויתן השם ונעלה לליגת העל!

הכוח שלנו הוא בקהל!

אתמול הייתי בירושלים והלכתי לעודד קצת את מכבי ב"ש נגד הפועל ירושלים.. מכבי ב"ש עלו ל 1-0 ושיחקו מצוייין אבל כל הצד המערבי בטדי היה מלא וזה דחף את השחקנים של ירושלים ורק בגלל זה הם ניצחו את המשחק. אז אם הפועל ירושלים מביאה 5000 צופים ומנצחת אנחנו לא יכולים להביא לפחות את הכמות הזאת? תאמינו לי שאם תהיה אווירת מלחמה בווסרמיל השחקנים יוציאו מעצמם את הכול ונפרק כל קבוצה בליגה הזאת! הבעייה זה שאין אווירה ואז השחקנים לא נלחמים, אדישים ומשחקים גרוע. אני יכול להבטיח לכם שאם למשחק אתמול של י-ם היו בעים 300 צופים הם פשוט היו מפסידים!!! הקהל זה שמכניס את השחקנים למלחמה..

zuli5

New member
חבל על העצבים ב"ש לא תעלה ליגה

אתה יודע למה? לא בגלל האוהדים, לא בגלל זינו ולא בגלל המאמן. אלא רק בגלל השחקנים ואני אסביר את עצמי: במידה וב"ש באופן תיאורטי תעלה ליגה, רבים מן השחקנים המשחקים היום בקבוצה ימצאו את עצמם מחוץ לקבוצה כי הם אינם מתאימים לליגת העל. אותם שחקנים יודעים זאת טוב מאוד ולכן לא מתאמצים כלל לעלות ליגה, בחשש כי יאבדו את פרנסתם בעונה הבאה. ראיה לכך היא שבמשחקים האחרונים הכל כך קובעים, השחקנים אינם מייצרים הזדמנויות, לעומת משחקים וירטואוזים ששיחקו לפני כחודש. ותחשבו על זה...

RED OR DEAD BS

New member
את הטענה הזו אפשר לאמר על כל

קבוצות הליגה, נכון שבבאר שבע זה בולט ויש לנו הרבה ליגיונרים שסיכוי גבוה שהם יחזרו במידה ונעלה, אבל גם הרצליה תחליף את מרבית הסגל כדי שיתאים לליגת העל, כנ"ל הפועל חיפה / ירושלים או רמת גן. לא חושב שהשחקנים עושים סבוטאג' ולא רוצים לעלות בכוונה, הרי גם ככה מחליפים חצי סגל שנה הבאה, ווחין יעזוב, אלומיידה, גוק'יץ וכו', מה שכן הם לא נלחמים בגרוש, לכן אלומיידה לספסל ויינון בהרכב עד סוך העונה, במעט הדקות שהוא משחק רואים שהוא נלחם למען הפועל.

אתה טועה ואני יסביר לך למה..

קודם כל לכל שחקן בקבוצה, במיוחד לשחקנים מבחוץ, יש בחוזה סעיף שנקרא ``מענק עליה`` שבו הוא מקבל בוחטה על זה שהם עלו ולא משנה מה היה החלק של אותו שחקן! דבר שני, שחקן שמשחק (ולטענתך יכול לחבל במשחקי הקבוצה) הוא אוטומטית שחקן שהוא שותף פעיל בעליית הקבוצה, ואז אוטומטית הערך שלו עולה גם אם הוא לא ממשיך בקבוצה, אני יכול לתת לך דוגמאות מעונת העליה שלנו לפני חמש-שש שנים: הבלם קאביה מוקניה (שלדעתי עד היום הוא הבלם הכי טוב שהיה כאן מאז דוידי ושלמה אילוז) שוחרר מהקבוצה וישר קיבל ים פניות בליגה הלאומית כי זכרו לו את היכולת הטובה מהפועל ב``ש.. מקרה נוסף הוא פטר אמולה (שלא הרבה יודעים אבל כרטיס השחקן עוד שייך לנו) שמאז עונת העליה איתנו נחשב לכוכב במונחי הליגה הלאומית וכל שנה קבוצות רודפות אחריו למרות שכבר הרבה זמן הוא לא במיטבו

למעלה