מזה מלחמת תרבויות??

ne ro

New member
מזה מלחמת תרבויות?? ../images/Emo6.gif

אתם מתכוונים להגיד לי שהטרור הפלסטיני לא נובע מהסיכסוך הישראליפלסטיני? אתם מדברים על האיסלם הקיצוני ועל אל קאעידה, אז למה צרפת מנסה למנוע סכסוך בין העולם הערבי למערב?? יש לכם עוד טיעונים?

מה הקשר?

הצרפתים היו מעלים אותנו למזבח ההקרבה כדי להרגיע את העולם הערבי אם רק היו יכולים. האירופאים, כפי שהם פחדו מהגרמנים והקריבו למענם את הסודטים והעלימו עין מה'אנשלוס' ,ככה הם היום מפחדים מהאיראנים ויקריבו למענם את ישראל תוך העלמת עין מתוכנית הגרעין האיראנית.

ne ro

New member
מה אתה רוצה שאגיד?

שארה"ב מנסה לסכסך בין האיסלם הסוני לשיעי?בוש רוצה לראות את המוסלמים מובסים מבפנים ולסכסך בין האיסלם למערב? למה בוש פלש לעיראק וסיכסך בין הסונים לשיעים? אין לי תשובה.

מה אתה רוצה שנגיד לך?

שישראל פועלת קודם כל מיצר ההשרדות בסיסי שלה? שלמרות הקשרים שלנו עם ארצות-הברית, אנחנו לא בובה על חוט של בוש? שהסכסוך הישראלי-פלסטינאי לא נובע בהכרח מהכיבוש אלא קשור בטבור למאבק כנגד ישראל במזרח-התיכון? שישראל היא לא זו ששלחה את בוש לפלוש לעיראק? שלמרות הסכסוך בין השיעים לסונים החיזבאללה והחמאס מראים סולידריות ברצון לחסל את ישראל? אולי אין לך תשובות כי אתה לא חושב מספיק לעומק בנושא וממהר לקבור את ישראל תחת מטר טענות של צד אחד.

sharonhaimov16

New member
10% מאוכלוסיית צרפת היא מוסלמית.

עד לא מזמן היו מהומות קשות בצרפת ובגרמניה של המוסלמים, זאת הסיבה שצרפת מפחדת. וזאת צרפת, היא תמיד מפחדת. הטרור הפלסטיני נובע גם מהסכסוך הישראלי פלסטיני וגם מהמאבק של האיסלאם הרדיקלי (השיעי-חיזבאללה והסוני-אל קעידה) במערב, דתיים מטורפים, לך תנסה לעצור אותם. ואם היה לך ידע בסיסי בסוציולוגיה, היית מבין מהי מלחמת תרבויות.

ne ro

New member
בוא נשאל ../images/Emo8.gif

את אדוארד סעיד ז"ל מה דעתו על "מלחמת תרבויות "

Arikk16

New member
מה הקשר?

בכלל אני לא נוהג לקבל דעות של אנשים שמשליכים אבנים על חיילים

MsUnderstood

New member
האמ...אולי כי

היו מהומות מטורפות בצרפת ומן הסתם הם לא רוצים שזה יקרה שוב
והטרור הפלשטינאי לא נובע *רק* מהסיכסוך הישראלי-פלשטינאי שגם רובו מושתת על האיסלם הקיצוני בכל מקרה..

ne ro

New member
לא .. לא בגלל זה.

האירופאים מנסים למנוע חיכוך בין האיסלם למערב ובוודאי שיקריבו את ישראל כמזבח. לאירופאים לא אכפת מהדמוקרטיה הישראלית. הם מוכנים להקריב אותה כמו שהקריבו את צ'כוסולובקיה. אבל יש כאן עוד משהו. איזו מלחמה מסויימת יש כאן בין האיסלם למערב? מי נלחם כאן נגד האיסלם? ישראל .

באמת?

ישראל יצאה למאבק באיסלאם? אתה יכול להביא לי דוגמאות ל'מאבק' הזה שלה? האם הכיבוש בשטחים גם הוא אשם בפיגועים בבאלי וקזאבלאנקה? ישראל יצאה למאבק לשימור קיומה במזרח התיכון בלי שום קשר לאיסלאם, מי שמשום מה החליטו שלא להכיר בישראל הן דווקא מדינות מוסלמיות כדוגמת אינדונזיה ובנגאלאדש שישראל מעולם לא ערערה על זכותן להתקיים. אתה צריך להיות כנה עם עצמך והחליט- מי באמת יצא למאבק כאן ונגד מי?

ne ro

New member
ישראל נלחמת בפלסטינים.

האיסלם, ואני מדגיש האיסלם המתון מעולם לא הכריז מלחמה על המערב.

ne ro

New member
והאינתיפאדה זו תגובה פלסטינית למאבק

הישראלי בהם.

ואיך לפי זה

ישראל יצאה למאבק באיסלאם כפי שאתה טוען? אתה יצאת כאן בהצהרה שישראל יצאה למאבק בישראל באיסלאם, יש כיסוי להצהרה הזו? כי הפלסטינים זה לא האיסלאם, הפלסטינים זה עם שהתגבש ונבנה סביב המאבק בציונות וביהודים, והמאבק הזה היה דו-צדדי, ככה שאתה לא יכול לקשור אותו למאבק באיסלאם. וזה לא עוזר במיוחד לאיסלאם המתון שהוא לא יצא למאבק במערב, כי האיסלאם הקיצוני נלחם בשמו באין-מפריע.

ne ro

New member
זה משנה

כי ישראל היא זו שמבצת פשעי מלחמה. ועכשיו תגיד- אבל מדובר במלחמה עם הפלסטינים!! אז צר לי לאכזב: בשעת מלחמה יש קודים וחוקים מסויימים שעליהם אסור לעבור. וירי על אזרחים פלסטינים לא חמושים הוא פשע מלחמה.

Bill9

New member
בוא נעשה תחרות

אתה תספר על טבח ישראלי בפלסטינים, ואני אספר על טבח פלסטיני בישראלים. בוא נראה למי ייגמרו הסיפורים קודם. אני לא עוצם את עיניי. צה"ל אחראי לפשעי מלחמה, כמו רוב צבאות העולם המודרני, אבל אתה ידידי מסרב לראות את חוסר ההומניות ופשעי המלחמה שמבצע האויב. אף צד בסכסוך הזה הוא לא נקי, ובכל זאת אתה בוחר לשפוט רק את ישראל תוך התעלמות מפשעי הצד שני. למה?

ne ro

New member
קודם כל תענה לי אתה:

האם מותר לצה"ל לירות באזרחים לא-חמושים? ללא נשק? בלי שהם עושים כלום?

Bill9

New member
הנה התשובה

לא. אם יש חשד סביר כי אזרח מסויים קשור לארגון טרור, על חיילי צה"ל להורות לו לבוא עימם למעצר. מניסיון אישי אני אומר לך שרוב המחבלים, לא ממש בא להם ללכת לכלא הישראלי, ולכן הם מנסים לברוח, בדרך כלל לתוך מקום הומה באנשים חפים פשע ולכן צריך לעצור אותם בכוח, גם תוך כדי שימוש בנשק חם. צה"ל פועל, ברובם המוחלט של המקרים, ע"פ כללי הפתיחה באש הבין לאומיים. אם יש חייל סורר שעושה מה שבא לו- הוא מקבל עונש. עכשיו תענה לי אתה: האם מותר לפלסטיני, בשם המאבק לשחרור ארצו, להתפוצץ בקרבת אזרחים לא חמושים, ללא נשק, בלי שהם עושים כלום?

למעלה