מזועזעת... היש לנו לאן להתדרדר?? הקריאה חובה!

הייתה וגם הייתה...

הייתה הודעה למוקד שהנ"ל מקלל את אנשי הצוות, לאף אחד לא היה אכפת (גם לא למשטרה), קללות הם עדיין לא עילה לחוסר מתן שירות רפואי, התקיפה החלה כשהצוות היה כבר בתוך האמבולנס וברגע שהיא החלה הנהג עצר והצוות ירד ונעל את השיכור בפנים... שוב- אל תתקוממו ותאשימו אנשים על דברים שאתם לא באמת יודעים...

רצה להתפנות

השיכור רצה להתפנות- פה החלה הבעייתיות... הוא טען לכאב בטן וביקש להגיע לבית החולים באופן דחוף ומיידי.

טוב, קצת קשה לנהל דיון עם ילדים מתלהמים

שמפריחים אמירות שווא חסרות ביסוס... מנהלי הפורום, מבינים למה הרבה אנשים מקצועיים מדירים רגליהם מהפורום...?

drorled

New member
למה? אני והחתול פה...

מי שמדבר על משפטים אגב, עקרונית ע"פ חוקי המדינה חל איסור לפנות חולה ללא הסכמתו המפורשת, כל שכן שיכור, אלא במקרים מסוימים מאוד בכפוף להוראות החוק (3 רופאים מומחים/ סכנת חיים מיידית/ מי שהוכרז כלא כשיר ומונה לו אפוטרופוס וכו'). כך שאני באמת מציע שלא לנפנף לשווא בדגל בית המשפט...

../images/Emo215.gif לך

ובל ישכחו אנשי הצוותי והמוקד חולה שיכור/פסיכיאטרי וכדומה סרובו להתפנות או הסכמתו אינן שוות כלום. יש נהלים ברורים כיצד להתנהג במקרים אלו מיאווווווו..................

נכון, ואתם נהלים מציינים בפירוש

שבמקרה של התנהגות אלימה כלפי הצוות - בין אם מדובר באדם מן היישוב ובין אם מדובר בשיכור - יש להזמין משטרה ולא לסכן את שלום הצוות.

סלבו לקקן שכמוך, אל תיקח ../images/Emo215.gif לא לך

הקרמבו היה ועדיין מיועד לדרור ואני מתכוון לנוהל של טיפול בחולה פסיכיאטרי שאינו שפוי כלל ועיקר בדעתו מיאוווווווווווו.................

drorled

New member
ואתה שוב טועה ומטעה

לפי החוק, ואני מדגיש החוק, מותר לפנות חולה, כל שכן חולה פיסיכיאטרי רק בצו של פסיכיאטר מחוזי וליווי שוטרים. חולים אחרים הנמצאים בסכנת חיים ברורה ומיידית- מותר לפנות בכוח לשון החוק. כל חולה אחר, בכלל זה שיכורים שאין ודאות ברורה לגבי סכנת חיים מיידית- אסור לפנות בכוח תהינה הוראות המוקד אשר תהיינה. זו פשוט עבירה על החוק.

תפסיק להתנשא

אם אתה לא רואה טוב - החלף משקפיים אם אתה לא יודע לקרוא לך ללמוד ואם יש לך בעיה בהבנת הנקרא בקש עזרה בהסבר. אתה מתחיל לעצבן בהתנשאות שלך מיאו !!!! ומכאן ואילך אאמץ את סינטרה And now The End is Here AND I'M DOING IT M Y !!! WAY

afiksambol

New member
תחנת ת"א ? רק אל תשכח איפה גדלת...

למעלה