מזוררררר

karing

New member
מזוררררר

אוי ואבוי לי.. זה על השם משתמש של אחותי.. יאללה, שנה לא נכנסתי לאתר הזה, והיום, בשעה שלוש ועשרה לפנות בוקר גירדתי את עצמי מהרצפה רק כדי לזכות להיות הראשונה שמורחת חלטורה על איך היה במזור..... אז זהו, זכיתי לכבוד =) אני הולכת להקיא על המקלדת מעודף נסיעה, להזיל ריר מעודף עייפות ולשלשל לעצמי בתחתונים מעודף שתייה. עכשיו אני יכולה ללכת לישון מאושרת. איזה כיף לי. יא, אם מישהו חולה כמוני תפס לי בינתיים את הרשמיות של לכתוב ראשון אני כל-כך הולכת למצוא אותו ולרצוח אותו מוות קר ומחושב... יאללה, נו, כולנו עייפים- היה ממש כיף!!! אבל הסאונד מעצבן אחושרמוטה =) סיונרה אמיגוס

punk

New member
גם אני הייתי

יוסלס דפקו אחלה הופעה אבל לא ממש נהנתי כי הייתי חולה.

גם אני הייתי שם...

בלה היה ממש כייף אני ישבתי על הבמה אם ראיתם אותי במקרה...

Sham 69

New member
ראיתי כמה נקבות על הבמה..

כולן כוסיות ממה שאני זוכר.. מי מהן זאת את..?

Sham 69

New member
אה.. ועל ההופעה..

בהתחלה היה הומואי.. כל ה EMO PUNK המסריח הזה וגם הלהקת מטאל הזאת שנשמעה כמו קורן ורייג´ אגיינסט דה מאשין ..הייתה סתם גרועה.. מה זה היה לעזאזל? ולמה כולם כל כך התלהבו מהם.. היו צריכים להביא במקום כל האמו המסריח הזה את תחת לחץ, כאוס ראבאק.. או משהו טוב אחר.. ההופעה של יוזלס בכלל לא הייתה משהו לעומת הופעות אחרות שלהם שהייתי בהן.. הם היו חלשים משום מה.. וגם הקטע המסריח הזה שהם נתנו לילדים ההם לעלות לבמה ולנגן את NO TIME FOR ME TO BE A TEENAGER היה ממש גרוע.. היה שקט כזה משום מה.. טוב אולי זה בגלל שלגיא נקרע מיתר אז שמעו רק גיטרה אחת.. AFTERCAST היו מצויינים.. הם מזכירים לי את CAPITALIST CASUALTIES DPA בכלל היו מצויינים.. והם "פיצו" על רוב החרא שהיה בערב.. היה גם קטע שנכנסתי עם הסולן שלהם לפוגו ביחד (זה נשמע כאילו אני מתלהב מזה..) סה"כ היה בנזונה..

ב.ן.נ.ת.ן

New member
למה אתה מדבר שטויות ?

ההופעה של יוזלס הייתה אחלה, הסאונד שלהם היה הכי טוב שהיה שם בערב וניקרע לו המיתר רק ב2 שירים האחרונים.

punk

New member
תגיד

המוכר עוגיות (זה עם הראסטות הקטנות) באיזה להקה הוא ניגן? אני לא יודע תשם שלהם

Sham 69

New member
אה..

אני זוכר בערפול רק מישהי אחת.. כוסית אם אני לא טועה הייתי חצי מת אז לא ממש שמתי לב.. את הכוסית הזאת? או שזאת היעל הזאת.. אני זוכר רק "אתה לירוי? מתפוז? מהפורומים?" או משהו כזה.. כוסאמק.. איזה מפגר זה נהפך להיות..

I r BaBoOn

New member
אין לי שם לי רעיון לנושא

שרון, זו את? אם כן, את לא אמורה לקרוא לעצמך like hell ? זו ליאור (אם לא הבנת מהשם)...

ShLuMp

New member
מגניב

סבבה לכם! אני לעומת זאת לא הייתי ואני לא מצטער על זה... אבל איך MAN ALIVE היו?

למעלה