מזוררררר

karing

New member
אממ.... מוטל בספק

אני אישית לא מתה עליהם... אבל אנשים אהבו מאוד. בעיקר איזה אחד עם ליפה שמהמקום שלי על הבמה שמתי לב שיש לו נטייה לגלגל את העיניים למעלה כשהוא יודע את המילים של השירים. זה היה מפחיד. =)

הם היו בסדר

לג´יימי נפל המפרט אם ראיתם ואני הרמתי לו אותו וגם את הכבל... הי הי..:)

TwisteD

New member
שרון, יא מוכשרת

את אולי הרמת לו את הכבל כשהוא נפל, אבל ג´יימי סימן לך לתקוע לו את זה חזרה בגיטרה, ואת לא הבנת מה הוא רוצה ממך עד שמישהו אחר בא ועשה את זה במקומך. :)

American_Psycho

New member
פחחח...

טיפשה.. :) ואם כבר מתלהבים מכאלה דברים.. אז אני היחידה שהכירה את "birthday" של יוסלס! אני מיוחדת..!! וזה אחלה שיר, אגב..

TwisteD

New member
כן, שמעו

כשהם אמרו שזה מה שהם מנגנים עכשיו את צהלת לי באוזן משמחה. ואת היית היחידה. מן הסתם שאת היחידה שהכרת את זה:)

לא הבנתי מה הוא רצה

והוא לא עשה שום סימן (הוא בסוף עשה את זה בעצמו ) הי הי אופס...

TwisteD

New member
הוא כן עשה סימן

הוא ירד למטה לידך וסימן לך שתתקעי, ואני לידך אמרתי לך שתתקעי לו את זה בגיטרה, ואת לא הבנת בסוף מישהו אחר לקח את זה ממך ועשה את זה במקומך.

OPERATi0N_iVY

New member
בני זונות...

נשמע שהיה ממש כיף שם... כ"כ חבל שלא הלכתי... אני מוכן לכרות לעצמי ת´זין על דבר כזה...

Sham 69

New member
אני חושב שמכרו שם חולצות

של DR PEPPER איפה שהיו החולצות של USELESS חבל שלא קניתי..

Chot

New member
אה

לא היה עליי גרוש. ואם היה לי משהו הייתי קונה דיסק.. יש לך מושג אם מוכרים כאלו דברים עוד?

Sham 69

New member
בהופעות..

לפטיפון מביאים הרבה דברים לרוב ממקומות אחרים..

American_Psycho

New member
אגב פטיפון..

ב- 8.3 יש שם הופעות של הפוסי של לוסי, יוסלס איי די וMY NAME IS NOBODY

ShLuMp

New member
איזה קטע

ביום המשחק של הפועל נגד פארמה ראיתי את המשחק בקיוסק והמוכר דיבר איתנו וזה ואז הוא אמר אני הסולן של הפוסי של לוסי וחשבנו שהוא סתם ממציא עכשיו מתברר שיש דבר כזה... חחח

ארררררר

גם אני הייתי שם, אבל כל פעם שאני כותב הודעה זה מוחק לי אותה... סעמק... כנראה בתפוז לא רוצים שאנשים יגידו שההופעה של דיפיאיי היתה גרועה... בקיצור, נכנסתי רק בתחילת יוזלס... והיה חביב... וגם בחוץ היה אחלה, לאיים על אנשים עם אקדח סיכות...

למעלה