מזכירה לכם...

Miss CB

New member
מזכירה לכם...

היום בשעה 20:00, החידון של מאיה לנונס וסיבי, תהיו פה! לא יהיה כמו שבוע שעבר, רק 10 שאלות הפעם, אני מתנצלת מראש על כפילויות זה קצת קשה לעקוב אבל לא נורא...

Another Girl

New member
נצל"ש ימי הולדת ../images/Emo65.gif

כיוון ששמתי לב שיש כאן הרבה חדשים לאחרונה,או סתם כאלה שעדיין לא עשו זאת, אזכיר לכם שאפשר להכניס הצעת אירוע בלוח האירועים שלנו ליום ההולדת שלכם, יחד עם כל ימי ההולדת שכבר קיימים(רק לציין בותרת "יום הולדת ל..." ולא "יום הולדת לי!" כי אני לא רואה ממי קיבלתי את המסר...אז לציין שם בבקשה.

Miss CB

New member
../images/Emo41.gif החידון ../images/Emo41.gif

להשבוע קיבלנו הרבה שאלות מגניבות אז דבר ראשון תודה רבה למקה ודקלה!! חלק מהשאלות, כולל אחת מקסימה במיוחד של דקלה, יופיעו היום - והשאר בשבועות הקרובים... בהצלחה! אני אזכיר שוב: כל שאלה בנפרד, ולא בכותרת... החידות להיום: 1. מה מספיק כדי להפוך אותך לשלי
2. מתי אתאהב בך גם
3. כן, אני בטוח שזה קורה כל הזמן! מה קורה כל הזמן
4. מה אתה יודע, ומה אתה צריך להראות לי
5. מה כדאי לך לעשות
(שאלה של מקה, וגם הבאה שלו) 6. כמה אנשים כתבו את "What Goes On" ומי מהם יוצא דופן
7. מהו שם השיר ממנו גנב כביכול ג'ורג' את "My Sweet Lord"
8. מתי את "קורעת אותי לפיסות"
9. מי מהביטלס לא הופיע בפרק של הסימפסונס, ולמה
10. כפי שהובטח, שאלה סיום מדליקה במיוחד, של דקלה9: איזו נקבה לא הסתפקה בשיר אהבה שכתב לה פול, וגם הופיעה על עטיפת אחד מתקליטיו, הולכת לה בשלווה קרוב לביתם, כשפול רודף אחריה
זהו להיום

Miss CB

New member
ג'ון זה נכון אבל...

התשובה אולי נכונה משפטית אבל יש תשובה הרבה יותר פשוטה מזה.

Miss CB

New member
עדיין ../images/Emo31.gif

הזמן הולך ואוזל כי אני זזה עוד חצי שעה קצת פחות בעצם.. זה קל, מקה, זה קל יותר משנדמה לך.

Miss CB

New member
בסרט? איזה סרט?

של הסימפסונס? היה סרט??? חח סתם, בכל אופן לא... ואגב זו ספציפית שאלה שלי אז היא לא מאוד מתוחכמת

למעלה