מזכירה לכם...

גרמה

New member
מממ

אני לא בטוח... או שזאת הפעם הראשונה שיש לו קרדיט על השיר.. או פשוט בגלל שתמיד ג'ון ופול היו החתומים היחידים..בלי שותף נוסף. משו כזה?

אלרוס

New member
אוף

שאלה:מה מספיק כדי להפוך אותך לשלי? תשובה: הרבה כסף, נסיעה למדינת עולם שלישי שבה הנשים הן רכוש ועוד כמה דברים שאלה: מתי אתאהב בך גם? תשובה: 1. השאלה כבר הופיעה אבל התשובה היא ביום שמיני, ה29 בפברואר בשנה שעברה. שאלה:כן, אני בטוח שזה קורה כל הזמן! מה קורה כל הזמן? תשובה: כל הזמן אלקטרונים נעים סביב גרעין האטום. שאלה:. מה אתה יודע, ומה אתה צריך להראות לי? תשובה: אוכל, אוכל ועוד אוכל... שאלה:מה כדאי לך לעשות? תשובה: לאכול, רצוי לשתות, אם אתה רוצה אז גם לנשום. שאלה:כמה אנשים כתבו את "What Goes On" ומי מהם יוצא דופן? תשובה: אחד, האחד הזה גם יוצא דופן כי הוא היחיד שכתב את השיר. שאלה:מהו שם השיר ממנו גנב כביכול ג'ורג' את My Sweet Lord? תשובה:My Sweet Lord? שאלה:מתי את "קורעת אותי לפיסות"? תשובה: באותו תאריך שאתאהב בך. שאלה:מי מהביטלס לא הופיע בפרק של הסימפסונס, ולמה? תשובה: רינגו, כי הם רצו להרגיז את מקה. שאלה:איזו נקבה לא הסתפקה בשיר אהבה שכתב לה פול, וגם הופיעה על עטיפת אחד מתקליטיו, הולכת לה בשלווה קרוב לביתם, כשפול רודף אחריה? תשובה: רוח הרפאים של המלכה, פול רודף אחריה כי הוא רוצה להתנצל על זה שהוא הרג אותה בעקיפין.

קרמל בציפוי עוף

1.ש:מה מספיק כדי להפוך אותך לשלי? 1.ת:בערך 1,347,928 דולר. 2.ש:מתי אתאהב בך גם? 2.ת:כשארצה. 3.ש:כן, אני בטוח שזה קורה כל הזמן! מה קורה כל הזמן? 3.ת:אנשים נחטפים ע"י חייזרים. 4.ש:מה אתה יודע, ומה אתה צריך להראות לי? 4.ת:אני יודע שאחד ועוד אחד שווה אחד, ואני צריך להראות לך את החומר המודיעיני הסודי, המסווג והרגיש שבידי. 5.ש:מה כדאי לך לעשות? 5.ת:לכתוב שאלות לחידון כדי שלא תוכל לענות עליהן אחר כך. 6.ש:כמה אנשים כתבו את "What Goes On" ומי מהם יוצא דופן? 6.ת:את what goes on לא כתב אף בן אנוש, אלא רק יצורים אגדיים על אנושיים. היוצא דופן הוא פול, שמת כעבור שנה. 7.ש:מהו שם השיר ממנו גנב כביכול ג'ורג' את "My Sweet Lord"? 7.ת: Everyone's got something to hide except for me and my monkey 8.ש:מתי את "קורעת אותי לפיסות"? 8.ת:כשאת משתמשת בסכין קצבים. 9.ש:מי מהביטלס לא הופיע בפרק של הסימפסונס, ולמה? 9.ת:פול מקרטני, כי הראו את וויליאם קמפבל במקומו. 10.ש:איזו נקבה לא הסתפקה בשיר אהבה שכתב לה פול, וגם הופיעה על עטיפת אחד מתקליטיו, הולכת לה בשלווה קרוב לביתם, כשפול רודף אחריה? 10.ת:המכונית שדרסה אותו/ג'ון.

למעלה