אוף
שאלה:מה מספיק כדי להפוך אותך לשלי? תשובה: הרבה כסף, נסיעה למדינת עולם שלישי שבה הנשים הן רכוש ועוד כמה דברים שאלה: מתי אתאהב בך גם? תשובה: 1. השאלה כבר הופיעה אבל התשובה היא ביום שמיני, ה29 בפברואר בשנה שעברה. שאלה:כן, אני בטוח שזה קורה כל הזמן! מה קורה כל הזמן? תשובה: כל הזמן אלקטרונים נעים סביב גרעין האטום. שאלה:. מה אתה יודע, ומה אתה צריך להראות לי? תשובה: אוכל, אוכל ועוד אוכל... שאלה:מה כדאי לך לעשות? תשובה: לאכול, רצוי לשתות, אם אתה רוצה אז גם לנשום. שאלה:כמה אנשים כתבו את "What Goes On" ומי מהם יוצא דופן? תשובה: אחד, האחד הזה גם יוצא דופן כי הוא היחיד שכתב את השיר. שאלה:מהו שם השיר ממנו גנב כביכול ג'ורג' את My Sweet Lord? תשובה:My Sweet Lord? שאלה:מתי את "קורעת אותי לפיסות"? תשובה: באותו תאריך שאתאהב בך. שאלה:מי מהביטלס לא הופיע בפרק של הסימפסונס, ולמה? תשובה: רינגו, כי הם רצו להרגיז את מקה. שאלה:איזו נקבה לא הסתפקה בשיר אהבה שכתב לה פול, וגם הופיעה על עטיפת אחד מתקליטיו, הולכת לה בשלווה קרוב לביתם, כשפול רודף אחריה? תשובה: רוח הרפאים של המלכה, פול רודף אחריה כי הוא רוצה להתנצל על זה שהוא הרג אותה בעקיפין.