מזכרונות המסיבות הסלוניות....

אשור

New member
רחל הלר נרצחה בחולות קיסריה

בשלב ריאשון הואשם יורם ביכונסקי חברה שהיה חבר בתנועה שמאלנית. לאחר חקירה מאומצת נתפס עמוס ברנס שלבסוף שוחרר וכיום מצפה למשפט חוזר.כול משפחת הלר נהרסה.

mמוש

New member
לפי דעתי היא נרצחה כשהיא הייתה

באיזה קורס צבאי בבית פלמן או משהו דומה על הכרמל. יכול להיות שאתץ גופתה מצאו בקיסריה. בכל אופן זה היה אסון גדול.

גל-עמית

New member
למוסד קוראים: "בית רונברג"...

המוסד הנ"ל, נמצא בסמוך למלון "דן-כרמל" בחיפה. הבניין והשטח שמסביבו היה שייך לפנחס רוטנברג "האיש מנהריים" מייסד חברת החשמל. גם אז ועד היום, יש במקום קורסים שונים, התמחויות שונות בתחומים שונים. גם לאנשי צה"ל וגם לאזרחים. לעיתים, הקבוצות מעורבות, כמו שהיה במקרה של רחל הלר, עמוס ברנס השתלם באותה קבוצה שלה... ביכונסקי, היה חבר שלה לשעבר....

אשור

New member
אני חושב שאת מתכוונת שהגופה

שמצאו על הכרמל היתה של החיילת הדס קדמי מקיבוץ כפר מאסריק.

אשור הידע על המשפחה שאוב

מהסיפור שהוצג בטלביזיה לפני מספר שנים ? או שאתה מכיר את הסיפור אישית? מקרה טרגי שפירנס הרבה כתבות בצהובונים.

שקדי

New member
מהימים שרצח היה ארוע נדיר..........

וכל המדינה עקבה בנשימה עצורה אחרי כל פרט שנחשף אמיתי או שקרי.........החוקר המשטרתי בדימוס גולדברג טען כל השנים בזמן שבתו של ברנס בכלא כי אין שום אפשרות שברנס הוא הרוצח הוא טען שברצח רחל הלר הרוצח המופרע ביצע סוג של פולחן מופרע שרק אדם אחד יכול לבצע.....אינני זוכר הפרטים....... ואילו בזמן שברנס ישב בכלא בוצעו עוד שנים או שלושה מקרי רצח עם אותו סוג של פולחן מופרע שרק אותו רוצח יכול היה לבצע והמקרה נשאר תעלומה עד היום

magy

New member
כל מי שנגע בתיק של רחל הלר ז"ל

נהרס עדי בראונר התובע, ....פילגשו-פקידתו רצחה את אשתו השניה..והתאבדה, עזב לחו"ל נישא מחדש.....חזר ארצה.........ועזב שוב........ללונדון..... עבדנו יחד באותו תקופה....... חנא חדאד, התובע המשטרתי והחוקר.....בפרשה......עזב את המשטרה אחרי ששבר רגל או יותר.... היה גם איזה שדה במשטרה ....שהודח מהחקירה כי טען שהרוצח הוא ביכונסקי. אחד מכחולי המדים, ברוך לשם, כתב ספר בנושא......כל העולם כתב בנושא המסעיר.......שנשאר עד היום בגדר תעלומה...... יורם ביכונסקי עזב לחו"ל , למד פסיכולוגיה...והתחיל להעביר קורסים למודעות עצמית ועמידה במצבי לחץ. הייתי תלמידתו באחד הקורסים.... האיש היה חביב......ניסיתי לדבר איתו בנושא הרצח.....והוא היה מוכן להגיד רק דבר אחד..........."מי שעשה את זה....לא יודע עד היום שעשה את זה".......הכנסתי לו קונטרה......מיידית....ושאלתי......."ואם זה אתה ואתה לא יודע???????" לא הייתה לו תשובה........ המסכן סחב רגל מעץץץץ, אבל היה חביב מאד בסדנא......הוא אישיות מעניינת. וברנס, כולם יודעים....ירד מהפסים.....בניסיונות חוזרים להוכיח שלא הוא הרוצח.........עד לרגע זה.....לא היה משפט חוזר........ משפחת הנרצחת?????????? אין לי מושג מה עלה בגורלם.......

shonshon5

New member
ביכונסקי

יושב טוב מאד באחוזה כפרית מאובזרת צפון-מזרח ללונדון, נהנה מרפוטיישן מכובד בתחום התמחותו, וחי לא רע לגמרי... נו - לונדון.. זה המקום שהיאוש יותר נוח.. אבי

היי אבי שונשון מותק, יש לי משהו

פשוט מסעיר לספר לך עלי אבל אני אכתוב לך את זה לאימייל או אצלצל לך למשרד אתה פותח אימיילים בתיבות שלך? היתה כתבה על הרצח לא מזמן לא? כל הזמן זה נשאר אקטואלי שומרים את זה על אש קטנה שלא ייתיישן

נתיבה

New member
אני רק יודע שעמוס לקח מאחיו משאית

ונסע למחנה מרכוס. אח"כ אח שלו העיד שהוא ביקש שלא יספר על המשאית. ולביכונסקי היה אליבי..כי הוא היה בתל-אביב.איך אמר ההוא: רק זה שעשה את זה יודע. אגב באותו זמן נעלמו באיזור חדרה כמה בנות.! ועד היום לא פרסמו מי העלים אותן.!

אשור!!!!! איפה אתה???? חיפשתי

אותך אתמול "שם" ולא היה לך זכר והנה אני רואה שלפה נכנסת מה קורה? רק בשורות רעות כמו רחל הלר יש לך להביא לנו? שתדע לך שאבא שלי הכיר אחד מהשלושה של עסק הביש במצרים מה שמו היה? שכחתי נו, ויקטור אולי? לא יודעת, תגיד את שלושת השמות ואגיד לך איזה מהם הוא חי עד היום נדמה לי

גל-עמית

New member
גם בחיפה קראו לזה "סן -טרופז"...

וגם "פנדלפון" וגם מכנסי פיל......ואגב מירי זמיר, היא הייתה בשכונה של מגי.....ויש בחור בשם נתן הירש, שחקן מכבי חיפה לשעבר, חתיך עולמי, פיגוז היה.... היה אלילן של מחצית בנות חיפה....הבחור הזה, לא רק חתיך היה אלא גם בחור מתוק.....שלח המלצה על מירי זמיר ל"לאישה" והרוויח אז 10,000 לירות בגין הזכייה שלה....לא הספיק לו התיאבון, שלח המלצה על בחורה פשוטה, ביישנית משכונת מצוקה (תחנת הכרמל...)בת לעולים חדשים ששמה: חווה לוי........ גם עליה הרוויח 10,000 לירות.....

Demis Rusos´ חהחהחההחהח...

...היה אחראי על השדיים שנגעו בי בכיתה ו´ במיקלט במסיבת ערב שבת... בקייץ...

עיניים

New member
תרשה לי לתקן לך את ה"פנדלפון" ../images/Emo13.gif)

ה"פנדלפון" = פאדלפון= מכנסי פיל, וזו המילה הנכונה בצרפתית: PAS D´ELEPHANT, שפירושו: צעד של פיל. ומכנסי "סן-טרופז" היו מכנסיים בדיוק כמו שהאופנה היום - מכנסיים נמוכות שרואים את ה"פופיק"... זה מה שנקרא - רבותי, ההיסטוריה חוזרת
ואפרופו מלכות יופי, אם זכרוני אינו מטעני, גם רונית רינת היתה חיפאית,,,,

magy

New member
יופי עיניים על ההסבר בצרפתית

רונית רינת.......כתה מעליי........גמנסיה ביאליק........ מה שהיום חורבה יפיפיה......על יד המשביר בחיפה..... והיא היתה יפה אמיתיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת גם ללא איפור..........גם בתלבושת אחידה........ מלאכית ...........

עיניים

New member
"תנוחת המרפק"...

מזווית של נערה....
מסיבה סלונית. SLOW. אוטומטית מכבים את האורות. המתח באויר. העיניים מנסות להתרגל אל החושך, וננעצות ב ו בחסות החשיכה. עוקבות אחר תנועותיו. מתפללת שישים פעמיו לכיוונה. קולטת בזוית העין, דמות מתקרבת לעברה, ועיניה עדיין נעוצות ב ו . הדמות השניה קרבה והולכת, גופה נמתח, והתשובה כבר מוכנה בפיה אל בעל היד המושטת לעברה: -"לא. תודה, אני לא רוקדת"..... -"ואולי בכל זאת"? בזוית עינה קלטה שהוא כבר הזמין מישהי אחרת לרקוד. -"בסדר," היא עונה, "ריקוד אחד". היא נעמדת מולו, הוא לופת את מותניה ומצמידה אל גופו. וכמו קפיץ דרוך, היא מפעילה את "תנוחת המרפק". מקפלת את זרועה, ודוחפת אותה מקופלת בין גופה לגופו, ואט אט מתחילה ליישר את הזרוע. כל תזוזה - הרחקה. ושוב מתיחה קלה - והרחקה נוספת..... כך זה היה כשרוקדים עם המצוי,,,, אך כאשר היה זה הרצוי - הכל היה פתוח,,,, אפילו המרפק

למעלה