מזל טובבבבבבבב!

Charmed 4ever.

New member
מזל טובבבבבבבב! ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

אתם שואלים למי? לאירנה!!!!!!!! היום אירנה שלנו בת 15!!!!!!!! מזל טוב אירנו´ש!!!!!!! ו... קבלי את כל הברכות שאי פעם חלמת עליהן!

MolsBolsRules

New member
חחחחחחח אמאלה בידיוק ניכנסתי לרשום

את זה LOL מזללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבבב XOXOXOXOX LOVE YAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Adrienne

New member
מזל טוב אירנה!../images/Emo65.gif

המון מזל ואושר ועושר ושמחה וסבבה וכיף והכי חשוב - אמן ותפגשי את אלכס!!!

Adrienne

New member
קסם...../images/Emo168.gif

סתם, אם את מתכוונת לכותרת של ההודעה אז כשאת לוחצת זה נהיה כחול לבד, אם את מתכוונת לשם, וול, זה בגלל שאני מנהל

TCgirl

New member
שכחתי להגיב על זה... תודה ../images/Emo187.gif

ובאמת הלוואי!!! זה ממש נחמד מצידך... אני אקח את כל הפורום איתי (אם זה אפשרי...)!!!

WickeDevil

New member
אירנה!!! ../images/Emo60.gif

מזל טוב! המון אושר עושר בריאות הצלחה ועד 172 (אל תהיו קמצנים!) אל תפסיקי להיות הרוסייה שלנו
קבלי את כל הברכות בעולם ושיהיה לך אחלה יומולדת שבעולם
דרור

TCgirl

New member
ממש ממש ממש ממש ממש ../images/Emo187.gif

תודה!
ולדרור: אני לא חושבת שאני רוצה לחיות 172 שנה... בגיל הזה לא נראה לי שאפשר לזוז

WickeDevil

New member
אני לא אדבר איתך על מוות ../images/Emo60.gif

ביומולדת אבל אני חושב שאת מעדיפה לחיות לא?

WickeDevil

New member
ה-../images/Emo77.gif שלי לאירנה.... ../images/Emo60.gif

לכבוד יום הולדתה שהגיע, אספתי לכם מקבץ די גדול של שירי יומולדת, מקווה שתאהבו אותו, וכולם לשיר חזק כן? הופ הופ טרללה גדלתי בשנה! שיר ראשון: "יום הולדת, יום הולדת, יום הולדת הנה בא, ואני אני שמח, כי גדלתי בשנה, הופ הופ טרללה! גדלתי בשנה! הופ הופ טרללה גדלתי בשנה!" שיר שני: "יום הולדת יש רק פעם בשנה, רק פעם בשנה, רק פעם, רק פעם, רק פעם בשנה" (זה של דץ ודצה לא?) שיר שלישי: "יומולדת, חגיגה נחמדת, מה נעים ומה נחמד, שכל בן וכל בת, לא נולדו ביום אחד, רק ביומולדת, רק ביומולדת!" שיר רביעי: "טרו טרו הא! טרו טרו הא! יומולדת יומולדת הנה בא! יומולדת יומולדת הנה בא!" שיר חמישי: "עוד שנה ועוד שנה ועוד שנה נהיה גדולים, עוד שנה ועוד שנה ועוד שנה נהיה גדולים!" (למשורר של השיר הזה לא היה מה לכתוב, אז הוא חזר כל הזמן על אותן מילים!) שיר שישי: "Happy birthday to me! happy birthday to me! happy birthday to Y, Happy birthday to me" שיר שביעי: "happy birthday to you, חלומות יתגשמו, אם נחגוג ונרקוד עד הבוקר! happy birthday to u שהשנים יעברו בכיף בשמחה ובאושר!" (וואלה? אחלה שיר שבעולם).. שיר שמיני: "יש לי יומולדת לה לה לה לה לה, יש לי יש לי יומולדת רק פעם בשנה!" שיר תשיעי: "יומולדת! יומולדת! השמחה לילדים! בידיים טחח טחח טחח! וברגליים טחח טחח טחח! לה לה לה לה לה לה לה אחת שתיים שלוש!" (כששרים את זה בתיכון כבר ילד היומולדת מקבל מכות!) -------------------------------------------------------------------- אלו היו שירים שבדרך כלל שרים בחגיגות יומולדת, אבל אני לא הספקתי בזה, החלטתי לאסוף עוד שירים שיש בהם את המילה יומולדת! "יש לו אקדח, מתנת יומולדת"- כמובן שירו של עברי לידר "ליאונרדו" מתקליטו הראשון: "מלטף ומשקר"... "היום יומולדת, תראי יש פה סוד ישן חדש"- כמובן שירם המופלא של ברי סחרוף ואינפקטד משרום! יש לזמרת בתי שיר שנקרא יומולדת אבל שכחתי איך שרים אותו! עמכם הסליחה! זהו עד כאן ידידי אירנה מלא מזל טוף! דרור

מזל טובבבבבבבבב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo15.gif

מזל טוב! וקחי את כל הברכות והמתנות של דרור כי הן גם שלי.... ככה זה כשנשואים...

WickeDevil

New member
חחח אבל שרון! את לא עובדת.. ../images/Emo60.gif

אני צריך לממן אותנו? הא? לא, אי אפשר ככה, אני רוצה להתגרש!!!!!!!!!

זהשאנילאזונהלאאומרשאנילאעובדת../images/Emo15.gif

אני דווקא עובדת... מה חשבת שהתחתנתי איתו בחינם?! סתאאאאאאאאאם... (דרור נשמה זה הכל מאהבה) אבל יש לי עבודה!

WickeDevil

New member
אני לא מאמין לך.... ../images/Emo60.gif

כבר הלכתי לרבנות נפלתי במדרגות
קמתי מהר ועליתי לרב הראשי אמרתי לו: "תשמע אחי יהוקבצינוקו!" עזרתי שנייה בלעתי רוק
והמשכתי "אדוני הנכבד, אני רוצה להתגרש משרון" הוא כמובן היה בשוק
אבל פשוט אני לא יכול ככה אני אוהב את מעיין דרור

*בוכה*../images/Emo15.gif

אחרי כל מה שעברנו? ככה אתה עוזב אותי? איתוש!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה להתחתן!

WickeDevil

New member
איתמר רוצה להיות רווק ../images/Emo60.gif

ככה גם אני לזיין את כל העיר בלי התחייבות!

Adrienne

New member
איתמר לא רוצה להיות רווק, אבל הוא

גם לא רוצה להתחתן... הוא גם לא רוצה לזיין את כל העיר מה עשית ממני בןאדם?

למעלה