ה-../images/Emo77.gif שלי לאירנה.... ../images/Emo60.gif
לכבוד יום הולדתה שהגיע, אספתי לכם מקבץ די גדול של שירי יומולדת, מקווה שתאהבו אותו, וכולם לשיר חזק כן? הופ הופ טרללה גדלתי בשנה! שיר ראשון: "יום הולדת, יום הולדת, יום הולדת הנה בא, ואני אני שמח, כי גדלתי בשנה, הופ הופ טרללה! גדלתי בשנה! הופ הופ טרללה גדלתי בשנה!" שיר שני: "יום הולדת יש רק פעם בשנה, רק פעם בשנה, רק פעם, רק פעם, רק פעם בשנה" (זה של דץ ודצה לא?) שיר שלישי: "יומולדת, חגיגה נחמדת, מה נעים ומה נחמד, שכל בן וכל בת, לא נולדו ביום אחד, רק ביומולדת, רק ביומולדת!" שיר רביעי: "טרו טרו הא! טרו טרו הא! יומולדת יומולדת הנה בא! יומולדת יומולדת הנה בא!" שיר חמישי: "עוד שנה ועוד שנה ועוד שנה נהיה גדולים, עוד שנה ועוד שנה ועוד שנה נהיה גדולים!" (למשורר של השיר הזה לא היה מה לכתוב, אז הוא חזר כל הזמן על אותן מילים!) שיר שישי: "Happy birthday to me! happy birthday to me! happy birthday to Y, Happy birthday to me" שיר שביעי: "happy birthday to you, חלומות יתגשמו, אם נחגוג ונרקוד עד הבוקר! happy birthday to u שהשנים יעברו בכיף בשמחה ובאושר!" (וואלה? אחלה שיר שבעולם).. שיר שמיני: "יש לי יומולדת לה לה לה לה לה, יש לי יש לי יומולדת רק פעם בשנה!" שיר תשיעי: "יומולדת! יומולדת! השמחה לילדים! בידיים טחח טחח טחח! וברגליים טחח טחח טחח! לה לה לה לה לה לה לה אחת שתיים שלוש!" (כששרים את זה בתיכון כבר ילד היומולדת מקבל מכות!) -------------------------------------------------------------------- אלו היו שירים שבדרך כלל שרים בחגיגות יומולדת, אבל אני לא הספקתי בזה, החלטתי לאסוף עוד שירים שיש בהם את המילה יומולדת! "יש לו אקדח, מתנת יומולדת"- כמובן שירו של עברי לידר "ליאונרדו" מתקליטו הראשון: "מלטף ומשקר"... "היום יומולדת, תראי יש פה סוד ישן חדש"- כמובן שירם המופלא של ברי סחרוף ואינפקטד משרום! יש לזמרת בתי שיר שנקרא יומולדת אבל שכחתי איך שרים אותו! עמכם הסליחה! זהו עד כאן ידידי אירנה מלא מזל טוף! דרור