הא שכחתי.... איתמר הוא נזיר סליחה שנייה אם אתה לא רוצה להיות רווק ולא רוצה להתחתן מה אתה?
W WickeDevil New member 25/11/02 #20 הא שכחתי.... איתמר הוא נזיר ../images/Emo60.gif סליחה שנייה אם אתה לא רוצה להיות רווק ולא רוצה להתחתן מה אתה?
הא שכחתי.... איתמר הוא נזיר ../images/Emo60.gif סליחה שנייה אם אתה לא רוצה להיות רווק ולא רוצה להתחתן מה אתה?
Q Queen of darkneeS New member 25/11/02 #23 מממ....תקנו אותי אם אני טועה..../images/Emo15.gif השלב הבא אחרי חברה זה נישואין לא?
T TCgirl New member 25/11/02 #25 למה להתחתן ישר? ../images/Emo187.gif צריך קודם להכיר את הבן אדם, לראות אם הוא מתאים לך, ורק אז להתחתן...
למה להתחתן ישר? ../images/Emo187.gif צריך קודם להכיר את הבן אדם, לראות אם הוא מתאים לך, ורק אז להתחתן...
T TCgirl New member 25/11/02 #26 אופס... שכחתי את החתימה... ../images/Emo187.gif TCgirl (אירנה - הפכתי לסנילית )
C Charmed 4ever. New member 26/11/02 #27 אני מנצלת את זה ל... ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif סנובי ביותר: 98 במתמטיקה!!!!!!!!!!!!!!!!! יייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!! הציון השני הכי טוב (אני חושבת.. ) בשכבה!!!!!!!!!!!!!!!!! יאי!! ארנ´ט יו פראוד?! ועכשיו ל מצער... מחר אני נוסעת לטיול שנתי... יומיים אני לא אהיה פהההה!!!!! אבל כשאני אחזור ביום חמישי בערב אני ישר אבוא לכאן! נכון שאתם כבר מתגעגעים אליי?!
אני מנצלת את זה ל... ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif סנובי ביותר: 98 במתמטיקה!!!!!!!!!!!!!!!!! יייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!! הציון השני הכי טוב (אני חושבת.. ) בשכבה!!!!!!!!!!!!!!!!! יאי!! ארנ´ט יו פראוד?! ועכשיו ל מצער... מחר אני נוסעת לטיול שנתי... יומיים אני לא אהיה פהההה!!!!! אבל כשאני אחזור ביום חמישי בערב אני ישר אבוא לכאן! נכון שאתם כבר מתגעגעים אליי?!
W WickeDevil New member 26/11/02 #28 ניצייייי? מי ימלא את החסר ../images/Emo60.gif של יום רביעי בערב? את מתבקשת להגיע לכאן ומיד!