מזל טוב: יום הולדת חמישים לדרדסים

טום וג'רי

נולדו בשנת 1940 אבל לא מצאתי תאריך שמישו יביא לי תאריך דובוני אכפתי לי נולדו בספטמבר 1985 הפנתר הוורוד בהתחלה הוקרן בפתיחת כל סרט שהשוטר קלוזו רודף אחר הפנתר הוורוד ללא הצלחה ובגלל הפופולריות הרבה יצא הסרט הראשון ב1963 וחבר'ה יקרים אחרי הסרט האחרון של הפנתר הוורוד שיצא ב 2006 הסרט הבא שהתחילו לצלם בשנת 2007 מתוכנן לצאת ככל הנראה ב 2009 עד כאן כתבינו לענייני דמויות מצוירות
עבXס לXב ל!ד

איי איי הזכרת לי

שאחד החברים שלי צייר אותי על דף קומיקס באחד הטיולים שלנו אותי ואת כל החבר'ה אבל דווקא הבליט אותי כי באופן טבעי אני בולט
אז אולי יש עבXס המצויר באיזה שהוא מקום אבל צריך להגיע לקריית שמונה כדי להביא את הציור

ועוד

גברת פלפלת : 1983 שאלתיאל קוואק : 1989 המומינים : 1945 עכשיו כמה מילים על המומינים בהתחלה מי שכתב את המומינים הייתה טובה לארסן שנולדה בשנת 1914 בפינלנד מתוך מיעוט דוברי שבדית ובשנת 1959 אחיה לארס יאנסן המשיך לכתוב את הסדרה יש להזכיר שהסדרה נכתבה בפינית הדבר הכי מבעס בסידרה שאחרי שביילדותי תמיד חלמתי להגיע לעמק המומינים וכל אלה בפרק האחרון בסדרה מראים את סנופקין ישן בתוך האוהל ומתעורר מתוך חלום כלומר שכל הסדרה הייתה חלום של סנופקין ועוד מראים שסנופקין מעשן איזה מסר לילדים (זאת הסיבה למה הפרק האחרון לא שודר בארץ) אוקיי אני עד היום מקלל את סנופקין על זה ומי למי שרוצה לבקר בעמק המומינים בפינלנד לקחו אדמה בנו אותו בית של המומינים חפרו את אותו הנהר עם האוהל של סנופקין אותו בית של סנורקה (את הבית שלה לא רואים הרבה בסדרה) ועוד כמה מקומות ובתים מהסדרה אהה ואיך אפשר לשכוח את גן הפרחים שנמצאת בו הדמות של מומינאמא וגם את היער של סרח ולסנופקין בסיפור האמיתי קראו סנוסמומריקן אבל בעברית ראו שהשם ארוך ושינו לסנופקין

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אייי בטני... איייייייייי שוקראן גזילאן זה מה שהיה חסר כדי לא ללכת לישון עצובה חחחחחחחחחחחחחח יא מאאא מצחיק !!! סנופקין !!! אמא שלי הייתה קוראת לאחד הכלבים שלנו [סנופי] סנופקינס חחחחחחחחחחחחחח יאיייייי מצחיק !! פלפלת.. בבית הספר תמיד קראו לי כך.. אבל את הכפית שתשיב לי את גובהי הנורמלי לא מצאתי מעולם... :( חחח שאלתיאל קוואק.. אממ היה גם מוש מוש והייתה גם אהובתי בימבה... חחחחחחח אני מתה על זה חחחחחחחח שוקרן גזילאן עלא אלד'יכראייאת

AdonAsda

New member
את יודעת שזה לא נכון החלק עם החלום של

סנופקין! אין באמת פרק כזה! הכל אמיתי! רגע.... בעצם לא...

AdonAsda

New member
מההההההההההההההה???

אז זה אמיתי הפרק?? אתה משקר!!! זה לא אמיתי זה לא עמיתי זה לא אמיתי

AdonAsda

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

זה לאא יכול להיות!!! הרסת לי את הילדות!

חחחחח גברר אשקרא עשית מחקר על המומינים

ואפילו הוספת רמיזה פוליטית על הקשר לישראל ופלסטין

למעלה