H hagzi New member 10/5/07 #32 מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo29.gif מי ייתן והוא ימשיך (או יתחיל שוב מחדש) ליצור מוזיקה נפלאה!
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo29.gif מי ייתן והוא ימשיך (או יתחיל שוב מחדש) ליצור מוזיקה נפלאה!
L lovegabso New member 11/5/07 #35 יומולדת שמח לאביב!!!!!!!!!!!../images/Emo49.gif היום יומולדת לזמר הכי גדול שיש!
ק קיץ ענבים New member 11/5/07 #36 מזללל טובבבב למללךךךך!!!! סורי שאני לא מרחיב, אני פשוט סחוט מעייפות...
א אני נשארת עם אביב New member 11/5/07 #38 גם אני אצטרף:] מזל טובבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!! איזה כייף סוף סוף קצת פירגון..סתם בלי להעליב...:]
G galush29 New member 11/5/07 #39 בלי להעליב גם, אבל לפי מה שזכור לי את זאת שבהודעה הקודמת רשמת הודעה שהיא לא בדיוק פירגון.להפך.:-\
Y yellow cheese New member 11/5/07 #40 קצת באיחור.. אבל עדיף מאוחר מאשר אפפעם. מזל טוב. שילך רק אחרי הלב.. לילה טוב, שירלי וטל (טל אצל שירליהמלכה )
קצת באיחור.. אבל עדיף מאוחר מאשר אפפעם. מזל טוב. שילך רק אחרי הלב.. לילה טוב, שירלי וטל (טל אצל שירליהמלכה )
ז זפלינאית קטנה1 New member 11/5/07 #45 מזל טוב לאביב!!!../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif הוא בן 34!! איזה צעיר דאם! חח המון המון המון בהצלחה בכל מה שהוא עושה..^^ אין אין איןחגיגה בלי בלי בלי בלי עוגה.. איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה X2 העוגה?! XD אתה
מזל טוב לאביב!!!../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif הוא בן 34!! איזה צעיר דאם! חח המון המון המון בהצלחה בכל מה שהוא עושה..^^ אין אין איןחגיגה בלי בלי בלי בלי עוגה.. איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה X2 העוגה?! XD אתה