מזל טוב לאריאלה

veredgy

New member
וואו שכנעת אותי

עכשיו שכנעת אותי. אביא עמי ספה של שלוש, כי כמו שאמרתי בעניין היפופוטמים. אני גם אוהבת לקפל כביסה. אפשר להיות מ"מ של שרית? או הסגנית הבכירה ביותר שלה? מה? לא!!! לגהץ לא! עד כאן! ובעניין אודטה: יש אתר ששמו: POKETALK.COM שמאפשר לדבר שיחות מטלפון לטלפון ( לא סלולרי) חינם אין כסף. לשיחות לארה"ב ניתן להתקשר גם לסלולרי. ולמה ככה? כי מבקשים ממך לצפות בזמן השיחה בפרסומות, לא משהו רציני. מדי פעם תלחצי על פרסומת כי ככה בעלי האתר ממנים את השיחות שלך. משך השיחה הוא 10 דקות וניתן להתקשר שוב לאותו מספר ולשוחח שוב 10 דקות. את מכניסה את שם המדינה שלך - לאחר שאת נרשמת רישום קצר של מייל וסיסמה (כדאי לתת סיסמה אחרת לא הרגילה) על כל מקרה (יהודים או לא?)- ואת שם המדינה אליה את מתקשרת ואת מספרי הטלפון עם הקידומת האזורית - את הארצית הם רושמים לך. ולוחצת איפה שצריך והטלפון שלך מצלצל ואת מרימה ואז הטלפון שמנגד מצלצל וזהו. מי שמקבל את השיחה לא צריך להיות להיות ליד מחשב. בחודש ניתן לנהל 50 שיחות כאלה. זה כל הסיפור ניסיתי הבוקר והיה אחלה. המשך שבת גשומה ונעימה ורד

noa555555

New member
לא רק שקראתי עד הסוף,

גם עשית לי חשק אדיר. יש לי חולשה של ממש לסירים האלה של פעם. איך אמרת? לא בא כבושם הזה? לא היו כבישולים האמיתיים האלה, עם הטעם (מן הסתם אלומיניום..) של הסיר הזה המקומט. וסיר גריל אני מחפשת הרבה זמן. בא לי להכין בו פיתות. או עוף, או מה שלא יהיה. יש שוק באזור שלי? (אזור חדרה , זכרון, והסביבה). אוחח איזה ריחות וטעמים הבאת לפה, יישר כוח!

veredgy

New member
שלום לנועה

שמחתי שנהנית. אכן טעם של פעם. אבל אני ממש מצטערת, אני לא מכירה שוק באזור שלך, אבל אשתדל לחפש באינטרנט סיר גריל ולעזור לך. אם אמצע אודיעך. בברכה, ורד

noa555555

New member
נראה, אולי פשוט אאלץ

להכנס לתוך פוריידיס. יש לי בעיה קצת להכנס למקומות האלה, אולי קצת פחד למרות שאין סיבה. כי אין ספק שיש להם הכל מכל וכל ובזול , המון תודה לך על הרצון הטוב.

veredgy

New member
סיר טיגון חשמלי

אם תקישי בגוגל "סיר טיגון חשמלי" זה מה שתעלי: איפה קונים סיר גריל חשמלי? -- עדילי* 18/02/2007 14:09:46 בכל חנות כלי בית או מוצרי חשמל -- אבי* 18/02/2007 14:26:39 בשוק של רמלה, -- שלמה(האחר) 18/02/2007 15:17:49 אני קניתי בנצרת בסביבות ה-100 שקל - שימו לב שיש 2 סוגים -- מושון 18/02/2007 17:01:06 בבארות יצחק, בחנות מוצרי חשמל ליד צרכניה בשם "אלף". 99 דינר ישראלי. -- שחר 18/02/2007 16:02:41 99? כשאני אמרתי 69 בוואלה... צחקו עלי -- ננהf 18/02/2007 16:51:12 50 ש"ח בשוק טירה ללא כבל -- אבי* 18/02/2007 17:40:40 איזה יעילים אתם! תודה רבה! -- עדילי* 18/02/2007 20:59:09 בהצלחה ורד

סיר טיגון חשמלי...יש לי שניים

אחד גבוה ואחד נמוך. אני מכינה בהם פיתות שחבל לכולם על הזמן איזה שוס הם יוצאים. חכי... אני הולכת לבדוק אם יש לי את התמונה שלו בספריות . הכנתי עם שרי חברתי מאלאן ת'לפים פיתות חלק רגילות וחלק עם זעתר ואו בצל ופרג ואו בצל עם פפריקה ושום ו... השכנים קיללו אותי לאללה כי הריח הוא דבר מחרפן. אני קונה את הסירים האלו במחנה יהודה והמחירים הם סביבות ה- 100 ש"ח לכל היותר. אם את רוצה דברי איתי ואקנה לך (זה יחייב אותך יא מפלצת לבוא אלי סוף סוף...) נשיקות. טוב, מצאתי את התמונה , אבל משום מה ההודעה לא נשלחת עם הקובץ. אני אבדוק את זה... בכל מקרה- התמונה אחלה...

noa555555

New member
בדיוק על כזה

אני מדברת . שעושה פיתות. שמעתי שגם עוף יוצא בזה סוף הדרך. ידעת? כל פעם שאני רוצה לבוא את כמעט יולדת
קבלי בוסה.

מותק, אני עם צירים מחודש ראשון בערך

אז אל תתייחסי לזה בכלל... בכל מקרה בואי ודי ! זה יחסוך לנו טונות של שקלונים לבזק...

kdr

New member
את הגאון המבוזבז של העולם

להכין פיתות בסיר טיגון ? את ממלאת שמן ושמה את הבצק ? זה גאוני. את בטח מתכוונת לסירים מאלומיניום שבחלק העליון יש ספירלה חשמלית, אלה נמכרים אצלנו ב70-80 ש"ח לפשוטים מהשטחים ו100-120 ש"ח לטובים יותר מהארץ או מאיטליה. יש לשים לב מבחינת כשרות ! האלומיניום מלוטש לרוב עם שומן חזיר, צריך לבדוק שלסיר יש כשרות למי שמחפש. אסור לנקות במסיר שומנים, האלומינים נאכל. אפשר לשים על התחתית נייר אלומיניום או למלא ס"מ מים. ככה הניקוי יהיה קל. פעם ראיתי מיני טאבון חשמלי, משהו שאפשר להכין בו מאפים בקוטר עד 25 ס"מ, מכרו את זה בכפרים, זה נעלם ואמרו לי שבמחיר שזה נמכר (350 ש"ח) אף אחד לא קנה.

סיר גריל יא סטלן....

אין לי סיר טיגון בכלל ! לפני איזה 8 שנים החלטתי שאני חייבת סיר טיגון חשמלי, טירפתי (כהרגלי בקודש) את הבעל היפיוף שלי שחיי אינם חיים ללא הצ'יפסר הזה והוא הלך לקנות לי את הכי גדול והכי יקר והכי פומפוזי, עלה לו משהו כמו 1800 ש"ח (זה היה משהו מקצועי של קנווד) וכמו שהוא נכנס הביתה באריזת קרטון ועטוף בניילון - ככה הוא העלה אבק ותפס מקום יקר על המדף והסיפור נגמר בזה שאילנית, מנקה שהיתה לי פעם אמרה שזה חלום חייה כזה מכשיר. איזה כייף היה להגשים לה את החלום... תוך שנייה הקופסה היתה שלה ... לטיגון אני משתמשת בסיר עמוק, רגיל לחלוטין שמתלבשת עליו מסננת פשוטה וסה-טו. לא סיר טיגון ולא נעליים. מטגנת ממש כמו פעם... אז כן, דיברנו על סיר הגריל הישן והטוב ... לא ידעתי על עניין שומן החזיר. מדהים ! תודה בכל מקרה נשמתי !

kdr

New member
היו זמנים

גם לי היה סיר "מקצועי" שאפשר היה להכניס דג שלם, נדמה לי של WEB, היה לו אפילו פילטר פחם פעיל למניעת ריחות. ת'אמת, הייתה תקופה שהשתמשתי בו מלאן, אפילו קניתי פילטר להחלפה. יום אחד, אחרי שנים של חוסר שימוש מסיבות רפואיות ןעצלנות להשתמש בו, שמתי אותו על יד חדר האשפה. עכשיו אני נזכר שראיתי את הפילטר באחת המגירות. מה שכן ממשיך להדהים את המשפוחה והאורחים זה סיר הבישול הציקלוני, לקחו פן ושמו בתוך סיר זכוכית. אין עליו על מהירות, קריספיות, שלמות של עוגה, סטקים, קבב, שישליק, לשים לך טחינה ? עמבה ? בקיצור מדהים !

kdr

New member
נה,נה,נה, נהנה אין לך ואין לך

קודם כל לסיר טיגון קראו SEB. הסיר הציקלוני נמכר לפני כעשר שנים או יותר, זה סיר עשוי מזכוכית במכסה קבוע גוף חימום עם מאוורר. יש טרמוסטט וטיימר כמו בכל תנור. בתחתית רשת ויש רשת נוספת מוגבהת לקומה שניה. התמונה קטנה מדי כדי לראות פרטים. בהפעלה נוצר "ציקלון" של אויר חם מאד שנכנס לכל חור (כן אריאלה) ואופף את התבשיל מכל הכיוונים באופן אחיד. עוד דבר שקורה זה שהשומן שנפלט מהעוף למשל "מועף" בלחץ האויר והקריספיות של העור משגעת. כיוון שכל הנוזלים נשארים בסיר, התבשיל נמצא בענן של אדים (יעני קונבקטור), ללחמים ועוגות אני פשוט שופך 2 כוסות מים לתחתית. אני שילמתי כ-800 ש"ח בהנחה של ועד עובדים. היום בלי טובות הסיר נמכר בסביבות 200 ש"ח (שמעתי שאפילו נותנים אותו מתנה בקניה מעל סכום מסוים בחנויות החשמל), לא ברור לי למה הוא לא תפס.

אני רוצה מיד אחד כזה !!!!!

קח פרוייקט, עשה בירור איפה ניתן למצוא אותו (רק אתה יכול) ואני רוצה במידי כזה ואם זה עכשיו 200 זוזים אז בכלל... זה נשמע אחושילינג של דבר ותיזהר לעשות לי נה נה ונה נה , כי אתה מכיר את הראש הפסיכופטי שלי- אחטוף קריזה ואבוא לקחת את שלך, אין לי נקיפות מצפון בדר"כ (למען האמת אין לי מצפון בכלל...) אז כן, ראה זאת כאזהרה חביבה....

kdr

New member
איומים ?

תבקשי מהצדיק בבא סלח לי שיעשה לך נס. או שוקו או תה. יום ראשון, איך שאני פותח את העיניים, אחרי שעה, אני מתקשר לסוכן החשאי שלי (סיטונאי מוצרי חשמל) ובודק אצלו. נשבע לך בעיניים של השכנה שלי.

noa555555

New member
גם אני התכוונתי לזה עם הספירלה למעלה ../images/Emo13.gif

וטוב לדעת על הענין של השומן חזיר הזה! אולי פשוט נבנה טאבון קטן בחצר ונגמר הסיפור, ונשים בו גם חלוקי נחל ונאפה עליהם את הפיתות וזהו? ווי איך היה בא לי על כאלה דברים.

kdr

New member
כשרות

במסעדה שהייתה לי היה משגיח כשרות שהיה מפקח על משגיחי הכשרות (ספרדי). כל כמה חודשים הייתי מחליף את המחבתות אלומיניום, הוא היה משגע אותי עם חותמת מוטבעת של שם היצרן על המחבת, אפילו לא נתן לי להכניס את המחבתות למטבח שחלילה זה לא ידגדג איזה משהו.

את והרעיונות ההזויים האלו שלך...

את יודעת איזה טעים זה פיתות על הסאג'? ופרינה... הלחם המרוקאי... אמאאאא... כשהייתי בנתיבות לפני פחות משבוע קניתי איזה 40 פרינות טריות מרוב התלהבות ודחפתי למקפיא. ניסים צרח עלי שסתמתי את כל המעברים של המקפיא ונוצר קרח... מתלהבת הרסנית אנוכי...

למעלה