מזל טוב לגבר המושלם בעולם!

xaifskaia

New member
47

כי תקופת הסולו שלו היתה התקופה הטובה בחיי, אם כי קשה כי הייתי לבד כ"כ במערכה ..... :(

xaifskaia

New member
48

כי גארי תמיד מבחינתי יישאר גורו אופנה, בזכות הלוק והטעם האנין בבחירת החליפות!

xaifskaia

New member
50

כי מעולם ה- X FACTOR הבריטי לא היה בראש מעייני, עד שהופיע שופט אחד קשוח אבל הוגן, שהצלחיק אותי כל העונה, שהביא אותי למצב של בכי, של פרפור חדרים...

xaifskaia

New member
51

כי בנוסף להיותו אמן מוכשר מאין כמוהו, גארי גם היה הופיע על תקן שחקן בדרמה יומית, השנה היא שנת 2002. הסדרמה היא HEARTBEAT. הדמות היא נוכל ערמומי מפתה נשים :))) MICKEY SHANNON

xaifskaia

New member
51

כי כשהוא ישן הוא אפילו יותר מלאכי!!!! (ולא כמו קרית מלאכי
!)

orlyshka1

New member
הלב שלי נמס....

תקשיבי, את ממש ממש טובה בזה, איפה היית עד עכשיו?? נעים מאד, אורלי בארלו

orlyshka1

New member
54

כי הוא מעודכן אינטרנטית, ודואג לעדכן את המעריצים שלו (יותר ממיליון ומאתיים עוקבים!) בכל צעד ושעל שהוא עושה. וכמה זה חשוב בתקופה מדבר זו. מלך!!!! https://twitter.com/#!/GBarlowOfficial

orlyshka1

New member
55

כי הוא כל כך מצחיק.... נא לקרוא מלמטה למעלה.... Gary Barlow @GBarlowOfficial 18 Jan Reply Retweet Favorite · Open And before you ask,I enquired about a personality transplant but they said I'm a lost cause #downer Gary Barlow @GBarlowOfficial 18 Jan Reply Retweet Favorite · Open All done,6 moles gone,a few stitches,tummy tuck,double chin removal,cross eyed correction,eye brow stabiliser for when I sing! #jobdone Gary Barlow @GBarlowOfficial 18 Jan Reply Retweet Favorite · Open Just in case I don't survive this, it's been nice knowing you, live life to the full #typicalman Gary Barlow @GBarlowOfficial 18 Jan Reply Retweet Favorite · Open wish me luck, I'm about to have some moles cut off !! #doctorsorders

orlyshka1

New member
59

וכן, למרות שכבר היללתי אותם ואת היכולת שלהם (יכולת שלא לכל המעריצות יש, ראוי לציין) לסלוח ולשכוח, אני חייבת להדגיש כמה גם הם פשוט זוג מדהים!

orlyshka1

New member
64

כי הוא גם כותב מחונן, בנוסף להיותו מוזיקאי, כותב שירים, זמר מחונן. אי אפשר להפסיק לקרוא...

למעלה