הו,
ה הטופ מודל הבא New member 21/11/07 #26 אבללללל../images/Emo5.gif../images/Emo5.gifחורף. קיץ לנצחחח../images/Emo47.gif
M matan warrior prince New member 22/11/07 #33 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif קיץ ים, בריכה, לשבת ליד המזגן, הכל פורח בחוץ, חולצות קצרות וגופיות, היום הולדת שלי [ ], האווירה הנעימה, לא חולים כמו בחורף... יוחזר הקיץ לאלתר
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif קיץ ים, בריכה, לשבת ליד המזגן, הכל פורח בחוץ, חולצות קצרות וגופיות, היום הולדת שלי [ ], האווירה הנעימה, לא חולים כמו בחורף... יוחזר הקיץ לאלתר
מ מיסטר זנגביל New member 21/11/07 #24 ../images/Emo45.gif חורף../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif מת על החורף... איזה כיף
../images/Emo45.gif חורף../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif מת על החורף... איזה כיף
L Lopezit New member 21/11/07 #28 כ"כ כוס אמא של החורף../images/Emo10.gif לא מספיק אני בקושי מצליחה לישון בלילה.. גם הרעמים האלה צריכים להפחיד אותי כל הזמן
כ"כ כוס אמא של החורף../images/Emo10.gif לא מספיק אני בקושי מצליחה לישון בלילה.. גם הרעמים האלה צריכים להפחיד אותי כל הזמן
W West Doll New member 21/11/07 #30 לנו היתה הפסקת חשמל../images/Emo12.gif בגלל זה ישנתי עד 1 בצהריים. הייתי בטוחה שעדיין לילה, הכל היה חשוך
לנו היתה הפסקת חשמל../images/Emo12.gif בגלל זה ישנתי עד 1 בצהריים. הייתי בטוחה שעדיין לילה, הכל היה חשוך
ל לפני שהלילה נגמר New member 21/11/07 #21 רפואה שלמה, שתהיה בריאה../images/Emo193.gif../images/Emo184.gif
L Lopezit New member 21/11/07 #27 חעחעחע נכון ../images/Emo6.gif אבל זה רק בגלל שנמאס לי לשכב במיטה כל היום אז החלטתי לבוא לראות את מתגעגעים אליי בפורום ותודה לכולם! אני מקווה שמה שזה לא יהיה שיעבור כבררררר
חעחעחע נכון ../images/Emo6.gif אבל זה רק בגלל שנמאס לי לשכב במיטה כל היום אז החלטתי לבוא לראות את מתגעגעים אליי בפורום ותודה לכולם! אני מקווה שמה שזה לא יהיה שיעבור כבררררר
W West Doll New member 21/11/07 #29 תשתי תה עם שתי סוכר../images/Emo3.gif ותשכבי על הבטן הרבה, תראי איך יעבור לך מהר