מזל טוב לדניאל ברכר!!!בן 31!

Z A M i

New member
מזל טוב לדניאל ברכר!!!בן 31!../images/Emo49.gif

סתם
מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo65.gif ../images/Emo98.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): טיפה בים. - שיר השבוע (כללי): אני לא יודעת איך קוראים לו
- אלבום השבוע: ההוא של אריק ברמן שאני משכנעת את אחותי לקנות לי! - האדם שעשה לכם את השבוע: המון. איתי, ליאן, יוני, עמית, נעמונת. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): בפעם המאה: "שוב צוכה ושוב בוחקת.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "בכלל, פקקים זה דבר מלחיץ. כל פעם כשאני רואה פקק, אני נלחצת!! אני משאירה את כל הבקבוקים בבית שלי פתוחים, ולו רק כדי לא לראות פקק!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עזריאלי עם יוני וליאן. ה-ו-פ-ע-ה (ענבר!). - מאכל השבוע: פיצה
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההופעה. ויום שישי בערב. - משהו שהרס את השבוע: מ ת מ ט י ק ה
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר, חופש. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אצליח בבגרות בהבעה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא יודעת. אולי טושה ונעמה מחיפה. תמונה יותר מאוחר.

ליאןןן

New member
חחחח הפקקים ../images/Emo6.gif

"כולי מדמיינת אותה פותחת בקבוק ונבהלת"
.

ValusH11

New member
קררררר

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי):petey_pablo-show_me_the_money - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: סאפיר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מכל האהבות שיש לחלום ביקשתי לי אותך אתה רחוק ממני וליבי חסר אותך ולא ביקשתי לי דבר מלבד להיות שלך מלבד להיות איתך." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): חחחח זה לא לכאן
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לעבור קבוצה במתמטיקה
- מאכל השבוע: סיניייייי (עוף בדבש ולימוןןן) - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מסיבה אצל טל
- משהו שהרס את השבוע: נהיתי חולה ): השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופשבוע - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני יפסיק להיות חולה כוסעומווו -שיר שפתחתם איתו את השבוע: משינה - אני צוחק איתך -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שאלה טובה...
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): חחחח מי שיכורה?? מי??

../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא קל - שיר השבוע (כללי): האם להיות בך מאוהב - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: ... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואם את רוצה לפרוח, תברחי..כי הכול נובל אצלי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: פסטה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היום
- משהו שהרס את השבוע: אבא בתאילנד השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: תעודה טובה?
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: סמי חופשי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אריאלניקים
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif עוד 15 ימים קאליבן!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי): Caliban- I rape myself - אלבום השבוע: Caliban-The Undying Darkness - האדם שעשה לכם את השבוע: אבא
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אבא: "כשאני הייתי מבריז מהבצפר הייתי הולך לים. מה את עושה פה? לכי לים". - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): 10 באיכסטוריהXD! - מאכל השבוע: צ'יפסD: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) באיכסטוריה 45 בתעודה:]]] (כע, זה מעולה יחסית לציונים שלי) - משהו שהרס את השבוע: שנפתח לי העגיל של הגבה בלילה ואני כבר 3 ימים עם עגיל של אוזן בגבה והיא הולכת להתלש לי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שייגמר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור מהרD: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: AFI- the leaving song -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: :X סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

יש לו זבוב על הגבה זבוב בגבה בה

זבוב בגבה בגלל הזבוב הוא משוגע זבוב בגבה בה זבוב בגבה. מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):פאדר, מלחמה השקטה-מההופעה. - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע:the wall-pink floyd - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"השתיקה שלי זו הצרחה הכי גדולה שבי"."עוד תחליף עלוב לגרש את החושך.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): חיה המורה:"....לתת כבוד אחת לשני, לא לזרוק כסאות וחפצים באוויר.." משה:"סליחה,מה זה כבוד?מצטער,חיה,אנ'לא מסוגל.." חיה:"מה יעשה את הכתבה באווירה יותר נעימה?" אביעד:"אייר-פראש,המורה." יודה בדרך לבית קשת:"אבא שלי היה בחנות למוצרי חשמל, הוציא איזה 15,000 ש"ח! קנה מה שאתם לא רוצים! תנור,אל-אס-די...אה..רגע..אל-אס-די זה סמים...אז..הוא קנה אל-סי-די,תנור,מזגן.." (אל תרצחי אותי,יצאת טיפשה..הייתי חייבת
) עומר גדנ"ע:"קחו את החברה שלכם לחוויה רומנטית בחיפה,באיזור שבו קרו התקריות עם נפוליאון.." משה:"בין כל השלדים של האנשים שהוא הרג שם?" יוסף:"מה רע? תעשה אווירה, תדליק נרות..נרות נשמה." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):קצת אמת. - מאכל השבוע:כלום - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:ההופעה אתמול. - משהו שהרס את השבוע:הכל.הסיפור עם מאור.בעיקר יום ראשון ושני. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יומהולדת של עופרי,יום רביעי-צילומים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאיתן יבוא (?) -שיר שפתחתם איתו את השבוע:אחד מהשירים בהופעה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:איתן ובנה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):משוםמה אהבתי את התמונה הזו.

זה השבוע שלי בערך: ../images/Emo95.gif../images/Emo131.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הזמן שלך... - שיר השבוע (כללי): namma hillman - falling - אלבום השבוע: anouk is alive
- האדם שעשה לכם את השבוע: יפית
. ואורית ותום אתמול. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "חיוכים בבוקר ודמעות בלילה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : ברענון נהיגה.. חברה שלי רצתה לצאת חכמה.. ובאה להגיד ראות לקוייה.. ובמקום זה, היא צועקת "לקות ראויה!" הרגה אותי!
, וכל המילים שהחלפתי אתמול עם אורית ותום, פשוט תודה
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קצת כסף.. - מאכל השבוע: אוכל של חדר אוכל
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההופעה וכל מה שקשור בה, כ"כ הצילה לי את השבוע. - משהו שהרס את השבוע: כל השאר, הרענון נהיגה, העבודה בחדר אוכל.. ההוא, הכל. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שום דבר מיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיפלו עליי מיליון דולר?:) - שיר שפתחתם איתו את השבוע: קח אותי ב24, זה היה די הזוי האמת - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא:) סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):אני סטייל חנה לסלאו
(כל הזכויות שמורות לבן רובין)

אדם ק

New member
No Surprises

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי - שיר השבוע (כללי): No Surprises \ Radiohead - אלבום השבוע: OK Computer \ Radiohead - האדם שעשה לכם את השבוע: לא היה ולא נברא... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "No alarms and no surprises" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אין... - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): חדר סוף סוף - מאכל השבוע: קיסם - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: קבלת החדרים... וחוצמזה? כלום... - משהו שהרס את השבוע: התשישות... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שוב, הסוף - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהכל יגמר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Climbing Up The Walls \ Radiohead -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אפ'חד סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo122.gif

סתם מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - סוף העולם! שיר השבוע (כללי): - מלנכוליה אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: -עדי! משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): -כל השיר אופק ילדותי. משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) -יודה: השתנתי עליהם בבית קשת
והשטויות שתום עשה אחרי ההופעה. דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - הצלחתי להגיע לבית קשת ולחזור חיה! מאכל השבוע: -חומוס בצומת ירקון! משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: -כל הסופ"ש במיוחד ההופעה! משהו שהרס את השבוע:הפיטורים, הטופס ירוק קיצור כל השבוע היה חרא
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שעומרי כבר יחזור מהודו ! שיר שפתחתם איתו את השבוע: האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: צחר, בנה, עומרייייי! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Dug E

New member
יכעחעכע

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא קל - שיר השבוע (כללי): ריטה-חברה - אלבום השבוע: מיוז-שואוביז - האדם שעשה לכם את השבוע: משה,טלי ויוסי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תארי לך עולם מאבד עדינות תארי לך עולם נעשה קר ופשוט אנשים בו נעשים אילמים וחרשים רק לצל של אנשים" - מאכל השבוע: טוסט ניו יורק ש8 שנים לא אכלתי כבר!!!!!!!
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום שישי - משהו שהרס את השבוע: בית ספר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מיטה וחצי חדשה:p -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ריטה-כמה אירוני -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אריאלניקים ובנה:) סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): תמונה שצילמתי שלשום בראש העין

ב י ז י

New member
../images/Emo40.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): עברי לידר- זכיתי לאהוב, כ"כ - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: הוא - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני יודע שזכיתי לאהוב" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "כנסי כנסי י'מזדיינת!" "אם לא א-ת אז אף אחת יותר טוב כלום מכמעט" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: החזרה - משהו שהרס את השבוע: בגרות במתמטיקה, כ"כ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: anouk- girl -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

MENTER

New member
....

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): ספרי לי-דניאל סלומון - אלבום השבוע: רבות הדרכים-דניאל סלומון
- האדם שעשה לכם את השבוע: אני....
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "את ודאי עייפה את ודאי מבינה מגיע לך יותר..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): האישה שעושה סקרים בטלפון: שלום אני יכולה להציע לך להשתתף בסקר? זה סקר שעוסק..בלה בלה...בלבלה תמוח כמה דקות.. אני: לא האישה שעושה סקרים בטלפון: את יכולה לזכות בפרסים והטבות אני: לא לא לא היית נפלאה אבל אני לא מעוניינת...
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): חצי שעה של שעשוע - מאכל השבוע: דברים שמגדילים ת'תחת - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: תל אביב - משהו שהרס את השבוע: תעודות מחצית השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאיתי יתעסק ברגשות יותר מידי...
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: דניאל סלומון-מיתר קרוע -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: איתי....... אבל!! ראו שני סעיפים למעלה.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo221.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הזמן שלך - שיר השבוע (כללי): מרסיז גון, זרעי קיץ - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: ענתי, אילי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואת, באותו הקצב" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אבל.. זו הזמנה של שווארמה!"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: הרבה לא טוב - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הטיול ביום שישי
, מעיל, פיתוח תמונות - משהו שהרס את השבוע: אוכל השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: איזון עם האוכל - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: איזון ^, לעבור את הבגרות בלשון בטוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: זרעי קיץ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין מישהו מיוחד סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo24.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי): dream theater - carpe diem - אלבום השבוע: אין כלכך - האדם שעשה לכם את השבוע: סגל? נראה לי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כמה זמן עבר, איך לא נמחק לי המספר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "צוות 9, 20 שניות הייתן על הגבעה ב-2 טורים, זוז" "צוות 9, 30 שניות עשיתן כאן 2 טורים בדילוגים" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הצלחתי לבטא את עצמי בכתב
- מאכל השבוע: אין לי מושג - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הגיבוש, והערב סיכום של פולין... לגמריי. - משהו שהרס את השבוע: התחלתי לחשוב על קרקל, סבתא וסבא לא הגיעו לערב סיכום מסע... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופ קורס של לי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנסע לטקס -שיר שפתחתם איתו את השבוע: k's choice - the ones -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל הנראה, מבורך סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

mooshki

New member
אעעעעע

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): גנבה - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע:x&y - coldplay - האדם שעשה לכם את השבוע: אמ... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כבר כמה ימים... אני במצב איום" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): חח כל עניין ה"שאאאאארמוטה" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הייתי בהופעה. - מאכל השבוע: סלט:/ - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההופעה, דפנטלי! - משהו שהרס את השבוע: כל הרוחות האלה והקור:/ הגזימו... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר. שבוע די קקע. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתהיה קצת שמש... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "מסיבת כיתה" -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נופ. גם זה אין. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): יש כמה תמונות יפות שאור צלמה בהופעה, אבל אין לי כוח עכשיו... אולי מחר.

למעלה