מזל טוב לדניאל ברכר!!!בן 31!

ככה.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי - שיר השבוע (כללי): the show must go on/queen - אלבום השבוע: אביתר בנאי - האדם שעשה לכם את השבוע: רז - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "החיים משתנים לך מהר.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): החלטות - מאכל השבוע: סלט השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של יוני - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שארגיש טוב יותר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כמו צמח בר/חוה אלברשטיין -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אלוני סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo3.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): דונט לייק / אינטרמת - שיר השבוע (כללי): היו הרבה - אלבום השבוע: הלייב - האדם שעשה לכם את השבוע: שני - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אולי זה אני, או שאולי רק נדמה לי - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "סבא שלך בא מטיבט, בגלל זה הוא כזה תאילנדי" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): נסעתי להופעה... - מאכל השבוע: לזניה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שביתה, הופעה, ערב אומנויות. - משהו שהרס את השבוע: אתמול השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין שומדבר מיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהשביתה תהיה ארוכה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אווו, לא יודע..(חחח בעיקרון השירים האחרונים של ההופעה) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אחת מגניבה מההופעה..

שיהיו לי שמיים.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי): ריטה - כנפיים לבנות - אלבום השבוע: תומר יוסף - צוחקים מתחת לאדמה - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואני לא יודעת כאילו מישהו שם למעלה מהתל בנו עד שלא נעמוד בזה ונקלל ונקלל.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "מה רביד.. האוטו שלך עדיין |רואים שהאוטו לא נמצא| כאן?"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שידֵך!!
- מאכל השבוע: כריך טונה ביטבתה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: חתונה? - משהו שהרס את השבוע: - השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לקנות כרטיסים לריטה!! [יומולדת?
] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה בסדר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אתי אנקרי - רואה לך בעיניים. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): כמה כישרון.

Noam TG

New member
E quell'amore non so pi aspettare..

מומלצי השבוע
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): טיפה בים - שיר השבוע (כללי): אוו קשה..אלך על MISS SARAJEVO-U2 - אלבום השבוע: WIDE AWAKE IN AMERICA [EP] -U2 - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כל MISS SARAJEVO - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "OMG HELLEN YOUR SUCH A FUCKING BITCH" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):U218
- מאכל השבוע:פיצההההה
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:בית ריק שבוע שלם|דגש| - משהו שהרס את השבוע:אמא חזורת מחר?
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שאמא תביא מתנות
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור ב60 קמ"ש ככה... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: U2- SWEETEST THING -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

החיים משתנים לך מהר...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):רואה דם - שיר השבוע (כללי):ככ הרבה - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:לא אנקוט בשמו =] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):כמעט כל רואה דם - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"נעלמת ליי.." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):כלום,אולי עברתי את המתכונת בהיסטוריה - מאכל השבוע:- - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:אתמול - משהו שהרס את השבוע:אחד מניאק שהחליט שאני אמא שלו או משו השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:רק לראות אותו כל יום,לעבור משו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיקרה משו אמןן...בעצם שתי דברים -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לא איתו-גלעד שגב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אותו כל יום ואת אדם (הפתעה) סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ליאןןן

New member
באיחור ../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): שטויות של היי סקול מיוסיקל :) - אלבום השבוע: אין רק אחד - האדם שעשה לכם את השבוע: המון
. אורצ'י, יונצ'וק, אחותי, ג'יי, ג'וש, קייטי, ג'ו...
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "למרות שיש שמש יש הרבה אנשים אפורים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני מתגעגע לתקופה שהיינו כולם ביחד", "הייתי עושה הכל בשביל לחזור"
. "לכי תרקדי עם אמא שלך!" "אמא שלי? מה פתאום? לא פגשתי את האישה הזאת בחיים, אין לי שום קשר אליה."
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): חיוכים. - מאכל השבוע: לא מדברים על זה. תודה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לראות את אורצ'י ויונצ'וק, וטורקיה. - משהו שהרס את השבוע: הברך והשיעול..אני מרגישה בת 90. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום חמישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אצליח. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המון..התגעגעתי
.
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

מאחרת לא אופנתית ../images/Emo11.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא. - שיר השבוע (כללי): Paradise city
- אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: רותם. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - "איזה באשלה!" P: - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קיבלתי רב"ט!
- מאכל השבוע: וואלה עדיף שבלי... - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הרב"ט!
|חשה| אהה והמסיבה. - משהו שהרס את השבוע: הגשם בשבת, ולא הייתי בהופעה בסוף. השבוע שבפתח: אין לי כוח עוד זה דורש ממני מחשבה. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

"שרמווווטה"

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): 'גם כשלא בוכה'.
- שיר השבוע (כללי): 'את מביאה הכל לידי דמעות'. - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: רוב מי שהיה בבית-קשת
. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "איך הזמן עוצר..". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אנבל מספרת על הטיול שנתי: "את לא מבינה! היה יום אחד שאת נרדמת לפנינו, ודפקת חרפה.. ואת נוחרת, ואני לא מצליחה להרדם. אני.. אני צריכה שקט בשביל לישון. אז אני אומרת לעצמי "תחשבי על מוזיקה..תחשבי על מוזיקה.. ואני שומעת ת'נחירות שלך ומתחילה לדמיין להם מקצב וזה.."
בפעולת שכב"ג משחקים 'של מי השנה הזאת בכלל', על משקל 'של מי השורה הזאת'.. "מה המשפט הכי גרוע להגיד לחניכים ביום השואה?" סתיו: "שמעו, זו הלוויה הכי טובה שהייתי בה.." "מה המשפט הכי גרוע להגיד לילד באפריקה?" סתיו: "למה אתה לא אוכל?"
וכל הקטע של ציטרין וגברא :p. אוחנה על תמרה שהתעוררה מקומה: "איך עוד יש לה אומץ לישון!?" ררררר'ועי בארץ נהדרת: "אני מבין שאת סועדת סרטים.."
גזר אותי. זמי שואלת את יפית חג'ג' איך היא בהקבצה שלנו במתמטיקה, "סתם..ירדתי מ4 וזה.." |לזמי יש דמעות בעיניים| יפית: "אל תתרגשי.. פשוט לא הלך לי שם."
! אוחנה רואה תמונה של ביבי , אני: "לא נראה לי שזה ביבי" אוחנה: "זה ביבי על אמת!"
!!!!!!! אני בשיעור נהיגה של ספיר יושבת מאחורה מקלידה בפלאפון הודעה.. איסר מתקרב לכיסא ומקשיב.. "אההה!! את רושמת אס.אמ.אס!! לא הבנתי מה זה, חשבתי ציפורים"
למורה לתנ"ך שנה שעברה קראו יעל.. אז קראנו למורה: "יעליתה!! יעליתה!!! יעליתה!!" היא מסתובבת "איך קראתן לי?" "יעליתה?" "קוראים לי ענת"
*כעבור דקה* ענת: "שתדעו שזה נפוץ,מלא מתבלבלים בין ענת ליעל.." קופצות: "נכוןןן!! זה מבלבל!!" יונתן לציון ב-השש''יקו: "קניתי אותו.." מראה לו ת'מפתח ל'גהנום', ציון: "מה, את המפתח?"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לא הרבה. - מאכל השבוע: סלט ארומה דל. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - - משהו שהרס את השבוע: . השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: משחק של הפועל, יום חמישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור ת'מתכונת במתמטיקה? /: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: 'סוף העולם', מלח הדמעות . -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: - סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): וואלה, אין לי כח.

Z A M i

New member
הגיע הזמן..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):father מההופעה.
- שיר השבוע (כללי):truly medly deeply-savage garden,my inmortal. - אלבום השבוע:המכתב-א.גפן
- האדם שעשה לכם את השבוע:קשה להגיד..
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"וכל יום שעובר, טיפה לוחץ עליי הגעגוע.. ככבי בלילה, תשמור עליו חזק, ליבי אינו מרגיש כלל במרחק"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
אני וענבר לפני יום פסטה: *ענבר מוציאה דובונים ממגירת הקסמים של ספיר* אני:"דובונים לפני פסטה!?!?" ענבר:"נראה לך שזה ידגדג לי?
" *מסיימת את הדובונים* "וואי!!!!! אני לא רעבה יותר!!!" "אמרתי לך!" "סתםםםם...עבדתי עלייך!"
אני וענבר בשיעור תנ"ך,קוראות למורה: "יעל!!!יעל!!יעליתה!!יעליתההה!!!" המורה:"איך קראתן לי
" "יעליתה
*מתלהבות מהבדיחה המוצלחת*" "אבל קוראים לי ענת..
"
וואי. אילו חברות אמת קוליות אנחנו.
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לא כלום.(למדתי ש"כלום"="משהו") - מאכל השבוע:שוקו בארומה? - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:הופעה..מה עוד היה? - משהו שהרס את השבוע:דברים משתנים. והחזור מצומת ירקון.שואה
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לסוע למרמור.מתכונת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אראה את מרמור. שכלום לא השתנה. - שיר שפתחתם איתו את השבוע:what if god was one of us בביתן החיילים בכניסה לאריאל..
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:בנה.
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): מוקדש לבוטן

הלו הקטע באנגלית עם רעות אסף ונטלי

שהן שאלו על הפוגו לא נכנס למשפט השבוע? זה קבר!

../images/Emo55.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי, חופשי - שיר השבוע (כללי): חלולים, המלחמה הבאה- אביב - אלבום השבוע:אריק ברמן - האדם שעשה לכם את השבוע: מיה, בזכות יום שישי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "האור בא מבפנים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): |מחפשים משהו שהדמות בסרט שלנו בתקשורת תאכל| עדי: "שתאכל בקופסא של אוכל סיני, אבל לא אוכל סיני, משהו אחר....." חן: "שתאכל טוסט!" עדי: "לא, היא זונה. זה צריך להיות ריקני כזה..." חן: "נו, מה הבעיה עם אוכל סיני? נודלס זה אוכל ריקני!" |מחפשים דרך שבה נסיים את הסרט| חן: "שתאכל משהו עם בוטנים! תתנפח, ותמות." אני: "כן.
היא מעשנת, מזריקה סמים, שותה, והיא תמות ממה? מבמבה?" חן: "אמא שלי הציעה לאבא שלי פשטידה, והוא סירב בטענה שהמילה "פשטידה" לא נשמעת משהו. ואז אמא שלי עפה עליו: "מה? זה לא מספיק מללללודי בשבילך?"" |אני הולכת להשתין אחרי ההופעה| יפית: "מה את עושה?" אני: "משתינה עליהם (בבית) קשת
" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):יותר מידי מרשמים? - מאכל השבוע: קפה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הישיבה ביום חמישי, אולי ההופעה והמכתב ממנו - משהו שהרס את השבוע: כולו. חוץ מ2 וחצי נקודות אור, אבל בעיקר יום שישי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לקבל את המצלמה... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: קצת שקט, ושיחה טובה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מתים משעמום -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יפית, נעמה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה