מזל טוב לחולמת על אווזים!

1Shir

New member
מזל טוב לחולמת על אווזים! ../images/Emo65.gif ../images/Emo24.gif

לפחות אם לא הספקתי לחגוג איתך אישית אני אדאג לברך כאן בפורום...
מקווה שיש לך אחלה יום הולדת!
אל תפסיקי לחלום

whasuuuuuup

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב, אשה קסומה

אשה מקסימה שיהיה לך רק טוב ואם אווזים בחלומותיך - שהם יתגשמו מאחלת לך שכל חלום יתגשם לטובה שתגלי יותר ויותר כמה את אשה גדולה וקסומה שתגדל סביבך כל רגע ההבנה, האהבה והקרבה ושלא תפסיקי לבטא את עצמך ואת הרכות שבך אני לא מוצאת את המילים אני פשוט רוצה שיהיה לך הכי טוב בעולם שתממשי את עצמך ושתהיה לך סביבה הולכת וגדילה של אנשים טובים וכל מה שתרצי וכל מה שיעשה לך טוב יהיה שם עבורך מזל טוב

avshalomat

New member
לחולמת על אווזים!

שהיא גם לוחמת על ארגזים!! אמנם למסיבת היומהולדת לא באתי ואת הפיצות הביתיות + וודקה +בירה הפסדתי. אבל בליבי שמחתי בשמחתך מזל טוב!

מזל טוב מתוקה!!!../images/Emo24.gif

שיהיה יום הולדת מתוק, מלא מתנות, אהבה והגשמת חלומות!! המון נשיקות

aaa123

Member
את אישה אז מותר לך לומר מותק אבל

כגבר מעולם לא קראתי למישהיא מותק,וגם לא אשתמש בכינוי הזה למעט מקרה של בקשה מפורשת מצידה של מישהיא שכן אעשה את זה. לא מכיר את חולמת, ולא באתי, אבל גם אני אאחל לחולמת מזל טוב.

מזל טוב מתוקית../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo48.gif../images/Emo212.gif

המן אושר אהבה , הגשמת חלומות חיוכים וסיפוקים

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

אומנם כבר אחתי לך בלייב, אבל מה זה שווה אם זה לא מתועד בפורום?
מאחל לך כל מה שאת מאחלת לעצמך, ושבשנים הבאות זה באמת יתגשם, בדרך הנכונה ובדרך שאת רוצה

magenta73

New member
מזל טוף חולמת

אישה מקסימה ומיוחדת שאת. שתהיה לך שנה נהדרת, בה תגיעי להבנות, שקט, אושר, וחלומות, ותוכים. רק טוב שיהיה. מגיע לך.

Tyreal

New member
Mazal tov!!!

Isha maksima ve karizmatit, lots of happiness as you deserve (sorry for the delay I was climbing a mountain during the last 3 days)

למעלה