מזל טוב לחולמת על אווזים!

וואוו, איזה מתוקים ../images/Emo99.gif...

באמת שלא ידעתי שאתם כולכם כל כך מקסימים, גם כל כך אוהבים אותי... היה לי סופ"ש מטורף של מסיבות, חגגתי ב-3 מסיבות נפרדות, וזה כשלא כוללים את אותן שעות בין לבין שנותרנו רק אני התוכי והג'ירף (שכמובן, חזרה לחיי לשמחתי, והשלמנו היטב) או רק אני והתוכי לבד... בהחלט היה מספק וממלא אושר וגם מאד משמין, כי התוכי הרים לי חתיכת הפקת לילה עם פיצות, ועוד חתיכת הפקת צהריים עם חומוס+טחינה+פול (כמו בחומוסיות הטובות ביותר!), ועוד מיני הפקה בליל אתמול, עם השאריות של הפיצה, שנותרו רבות משציפינו- כיוון שהנוכחות בליל חמישי היתה יחסית מצומצמת (הבריזו בערך חצי מהמוזמנים... ועדיין מי שלא היה הפסיד!), וגם כל אחד מהבאים הביא עימו מטעמים מסוגים ומינים שונים.... היו גם אלכוהול בכמויות, וגם המון דברים טובים אחרים... כמו שאישון הציע, אני והג'ירף עישנו מקטרות רבות של שלום בסופ"ש הזה...
ריקוד רקדתי דווקא אתמול בלילה, לפני חבורה מצומצמת יותר, ולא לפני החבורה מליל חמישי, וכן, הייתי מסטולה כהלכה כשעשיתי זאת... ורק הבוקר התפניתי לריב עם התוכי, כמסורת המקובלת במחוזותינו...
מי אמר דפוקה ולא קיבל?
בכל אופן, תודה רבה לכל מי שאיחל, וגם למי שאיחל רק בלב (המממ...) או רק במסר... אוהבת את כולכם!

1Shir

New member
העיקר שהשלמתן! ../images/Emo13.gif

עכשיו רק תרגיעי אותנו שהשלמת גם עם "תוכי"... למה לריב
שמחה שנהנית!!!

סוג שלך כפוית טובה...

ומפונקת... ה
כל כך טרח ועמל כדי שאני אהנה- ואני גמלתי לו בעצבים... יש רגעים שאני חושבת שאני לא ראויה... אבל אז זה עובר לי

froggirl

New member
מזל טוב!

לא ממש מכירה אבל מאחלת אושר לרוב. בריאות והגשמת חלומות

למעלה