מזל טוב לי!! ה17/8 היום!!

מזל טוב לי!! ה17/8 היום!!

יש לי היום רשיון שנתיים!!!!!! והווווווווו!! NO MORE שלט "נהגת חדשה" FOR ME!!!!! וגם מזל טוב ענק לדודה שלי, יש לה יומולדת!!!!!!!! אז סיגוש אני אוהבת אותך!!

joecamel

New member
רק שנתיים??.....

טוב מזל טוב מה נסגר עם הרכב? גררו אות בסוף?

babe10

New member
נושא כואב. נורא...

אחרי המתנה ארוכה כן. ורק היום קיבלתי אותו חזרה..

בייב מתוקה!! מה שלומך נשמה?

איזה כיף היה?! יש לי פה בעיות עם האינטרנט והוא לא שם לי סמלים.... :(

joecamel

New member
תמונה רצית??

ממממ.......האמת ש.......אין לי בעיה אבל אין לי תמונה שמחמיאה לי ונחשי אצל מי כל התמונות הטובות<????

babe10

New member
אצל האקסית?...

ואגב - המשפט הזה נכלל ברשימת התירוצים הכי שחוקים של בחורים/ות שלא שולחים תמונה בנט.. סתם לידיעה
בקניןן הקרוב - הדבר הזה עם המאבטח בכניסה יש צלמניות ומכונות כאלה שאתה מחייך לעצמך במראה ולוחץ - ואופס קסם - יוצאת תמונה..

babe10

New member
דווקא בהרצליה יש אחת נהדרת

ועוד אחת בהוד השרון. השאר באמת מפחידות..

joecamel

New member
ולגבי הכרטיס שלך

נהגת שודים הא כן כן טוב אני מוכן להעמיד את העניין הזה למבחן!!!!!

babe10

New member
כיף?

היום סופסוף מצאתי בסופר את הבירה ששתינו. למחרת היה סיוט עם האוטו אבל הערב שלפני נתן לי כמה דברים מרעננים לחשוב עליהם ולהעביר את הסיוט בסבבה. לי המחשב החדש עושההמון בעיות.. יותר מדי הגדרות אבטחה מעיקות, יותר מדי דברים שמערכת ההפעלה לא תומכת בהם.. אבל סה"כ - מחשב חדש זה מחשב חדש. יהיה בסדר. אז מתי נפגשים?

joecamel

New member
אז זהוא ש.......

פוטו רצח זה עניין אחד ולגבי האקסית אז זה נכון לקחה את כל התמונות אני לא מבין את העניין הזה הרי קמה והלכה אז בשביל מה את צריכה את התמונות?? טוב טוב בלי לחץ אני אבדוק מה יש לי פה ונראה מה אני אמצא

babe10

New member
בייבי.. אפשר בקשה?.

תלמד לשרשר.. אני לא מבינה כל פעם למי אתה עונה.. אח"כ תמונה. אפילו לא מוצלחת. תוכללשלוח לי אותה אישית אם אתה מתבאס

למעלה