מזל טוב לי!! ה17/8 היום!!

../images/Emo6.gif איזה רשע אתה.....בכלל,אני

במקומך(וגם במקום ליאן) הייתי יורד למחתרת...רונן לקח את כל העסק אישי ביותר...

Vintage

New member
למה רשע ?

אני סתם מדבר בכנות , זה שלאנשים קשה לשמוע את האמת בפנים זאת בעיה שלהם, ומי שקשה לו לשמוע את האמת בפנים שפשוט לא יקרא את ההודעות שלי.

babe10

New member
בתמונה הספיציפית הזו

אתה קצת מזכיר לי את האקס השני שלי. חוץ מהאקדח. הוא מזכיר לי את האחרון... תגיע למפגש?

joecamel

New member
לא יודע אולי

ולגבי האקס אז............אין לי מה לומר ולכן אשתוק לגבי האקדח.........חלק בלתי נפרד לצערי אבל אפשר להסתדר עם זה ולהיות דומה לאקס עוד לא הבנתי אם זה טוב או רע

babe10

New member
כמו השיר ההוא

אם זה טוב או אם זה רע אין כבר דרך חזרה. אם הוא היה אקס שלי כנראה שמצאתי בו דברים טובים. רעזה בטח לא. אם זה היה רע - הוא לא היה האקס. (כלומר לא היה מגיע למעמד של חבר שהביא אותו בסופו של למעמד של אקס) השעה גורמת לי להסתבך בניסוח משפטים.. אפשר בהחלט להסתדר עם זה. מנסיון. לא יודע אולי? אאאאאאהההה (צליל צורם ממוחשב) אני אשאל שוב והפעם תענה את התשובה הנכונה? זו לא היתה ממש שאלת בחירה בין ברירות...
או בקיצור - תגיע. בפקודה.

joecamel

New member
בפקודה?.....

מה קרה את מכינה אותי למילואים הקרובים מעכשיו? פקודה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

babe10

New member
מילואים? ! ממש לא..

סתם ליחסים סאדו מאזוכיסטיים..
צוחקת. אתה לא אוהב לקבל פקודות?...

ליאן.

New member
../images/Emo124.gif מזל טוב, יקירה ! ../images/Emo25.gif

מתי שיעור הרענון ? (אולי סוף סוף ילמדו מה עושים באור אדום...
) תגידי, מה פשר המשפט הזה בכרטיס שלך ? "פעם הציטוט שלי היה: "אנשים אני אוהבת את העולם... אני אוהבת אתכם." אמרתי לכם, אחרי הזמן האחרון, אני מאוכזבת קשות... כבר לא כל כך אוהבת אתכם לצערי...:("

ליאנוש.. אור אדום, הא..?

: ) פשר המשפט הזה... אהממ.. אההה וואלה... באמת אני לא יודעת. זה התאים יותר ללפני חודשיים שלושה... עכשיו (אחרי שהכרתי אתכם... חנפנית שכמותי... ) אז אפשר באמת לשנות את הכתוב... (דמיינו פרצוף המחייך חיוך ערמומי... ) פשוט אין לי סמיילים וסמלים....... : ( באמת חברה´, מתי נפגשים?? בוא נעשה משהו השבוע (לפני ה-22, יום הדין שלי...)

ב22?.... אל תשאל....

ליאנוש תודה מתוקה על הקישור, אבל הבעיה שזה לא נפתח אצלי כרגע, כי יש לנו בעיה עם האינטרנט. טוב ב-22 כמו שחלק מכם יודעים, יש לי ניתוחונצ´יק כזה לעבור... (הוצאת שקדים ואדנואיד (פוליפים) מהגרון...) אני אפסיד את המפגש שלכם!!! : (

joecamel

New member
אוי לא נורא

מקווה שיעבור בשלום ובכל מקרה הנה איחולי החלמה מראש נביא לך גלידה לבית החולים חחחחחחחחחחחחחחחח איזה טעם את מעדיפה?

חחח איזה חמודים!!!

האמת, אהממ ריבת חלב... תודה.... : ) (דמיינו אייקון של נשיקה ומיד לאחריו חיבוק...) ועכשיו פרצוף בוכה (בגלל שאין לי סמלים....

joecamel

New member
אין על מה

אני מניח שתרצי את החבילה הגדולה ולא הקטנה הא!! סירופ שוקולד גם?

Vintage

New member
מזל טוב בהחלט !

שיעורי ריענון זה אחרי 3 שנים ד"א. גם אני חגגתי יומולדת לרישיון לפני כשבועיים , רק שאצלי זה כבר 4 שנים. סעי בזהירות חמודה

MemphisRaines

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif שיהיה לך המון מזל טוב

ואיללה עכשיו כשנגמרה הליגה למורצי נהגים חדשים תתחילי להנות לך מהנהיגה בחלון פתוח ושיער מתנפנף ברוח בין רמזור לפקק לדרך מהירה
שרון

למעלה