מזל טוב לי, ילדתי!!!

מזל טוב לי, ילדתי!!! ../images/Emo9.gif

לא יאמן, אך ילדתי בלילה (21.10)! אני עדין לא קולטת שזה קרה, אבל זה ממש סיפור מהסרטים! הלידה נמשכה מההבנה שמדובר בלידה (21:30) ועד שהקטן יצא (24:12) כשלוש וחצי שעות! מיכל בונשטיין, המיילדת, הייתה מקסימה. עד שהבנתי שבאמת רצוי לקרוא לה, היה סביב 22:45 והיא הגיע סביב 23:30. לא עברתי בדיקה פנימית אחת במהלך כל הלידה. כשהיא הגיעה וראתה אותי היה לה ברור שאני בפתיחה מלאה. טוב נשאיר את זה לסיפור הלידה... הוא נולד במשקל 2550 גרם והוא מאוד מתוק ורגוע. בינתיים עוד לא רוצה לינוק
. הוחלט להזמין רופא ילדים הביתה ולא לנסוע לאסף הרופא. זהו, רק רציתי לעדכן, פרטים נוספים בקרוב!!!

Manty

New member
!!!!../images/Emo24.gifCongratulations

Can't wait for the birth story! Sounds just lovely Enjoy your baby moon Sending lots of nursing vibes your way
Manty

שָׂרָה

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

זה בסדר שהוא עדיין לא רוצה לינוק. היה לי אותו הדבר עם הקטנה, היא לא רצתה לינוק ממש עד יומיים אחרי הלידה. (אבל ינקה שניות בקמצנות יום אחרי הלידה) חשבתי לקרוא ליועצת הנקה אבל היא ינקה לפני שהזמנתי אותה.

כרמית מ.

New member
וואו, מזל טוב!

נשמע נפלא! בעקרון, לא כל התינוקות רוצים לינוק מיד לאחר הלידה, אבל כיוון שאנחנו נכנסים לשבת, אולי כדאי ליצור קשר עם יועצת הנקה כבר עכשיו, שתבוא לראות אם הוא צריך עזרה או שזה בסדר. בכל מקרה - שימי לב לסימני חיוניות, שהמרפס לא שקוע (מעיד על התייבשות). הוא קטן למדי, ובמשקל הזה צריך לינוק כל שעתיים-שלוש.

../images/Emo49.gifמתרגשת ושמחה איתך../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

מחכה לסיפור ומאחלת את כל הטוב שבעולם!

ט ו ש ה

New member
איזה יופי!!!!!

זה באמת היה מפתיע, איכשהוא חשבתי שיש לך עוד איזה שבוע או שבועיים, ועכשיו הסתכלתי שוב בחתימה, וראיתי שכבר שבוע 38
הזמן טס כשנהנים
ושלושה וחצי שעות זה באמת מרשים (ומהיר!! איזה כיף...) את "נשמעת" מאוששת, ואני בטוחה שקטני יתאפס על ענין ההנקה במהירות. מחכה לסיפור המלא, והמון המון המון מזל טוב

S e x y N i n e

New member
איזה יופי! מזל טוב! ../images/Emo65.gif

נשמע כמו לידה מהסרטים. מחכה לקרוא את הסיפור.

mise

New member
שיואוו!! אני בהלם!! מזל טוב!!!

אין לי מילים..עשית לי את השבת. כ"כ מרגש..

ש ר ו ן2

New member
הוא מקסים וכל כך רגוע ושלו ../images/Emo99.gif

איזה כייף לכם !
אני לא מאמינה שילדת , אפילו שאני לא נכנסת לפה כל יום, זו עדיין הפתעה! כי זכרתי שהתאריך המשוער שלך קרוב לשלי... (עכשיו אני מרגישה קרובה ללידה יותר מאי פעם
) מזל טוב ענקי ! והרבה הרבה הרבה אושר
מצפה בקוצר רוח לשמוע את סיפור הלידה ...

ש ר ו ן2

New member
ובקשר להנקה...

גם אצלי , בלידה הקודמת, איתמר לא רצה לינוק בנסיונות הראשונים ולקח לו קצת זמן , אבל בסוף הוא ינק כמו ענק!
ממליצה לך לשאול בפורום של אסתר ואולי אף ליצור קשר עם יועצת הנקה בהצלחה !!!!

mise

New member
פיצפון.. הוא בלונדיני :)

ילדנו ביום הראשון של שבוע 38 והמשקל דומה..שלי נולדה 2450..

mise

New member
פיצפון.. הוא בלונדיני :)

ילדנו ביום הראשון של שבוע 38 והמשקל דומה..שלי נולדה 2450..

mise

New member
חיי שהיה כתוב:

"בדף שאליו פנית חלה טעות, נסה שנית", אז ניסיתי שנית ויצא פעמיים.

למעלה