מזל טוב לי, ילדתי!!!

אורניקי

New member
ואוו! מקסים! מזל טוב, הרבה אושר וכף

מן הסתם הנסיך יביע רצון לינוק בשעות הקרובות! תהנו!

CONGRATULATIONS!!!!!!

How amazing! He looks so peacefull... If you need help with breastfeeding let me know. I can try to help you in the "mesarim". In the meantime - lots of skin to skin contact will help to wake him up and keep him close to you and become interested in the breast.​

meravbr

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif

נשמע סיפור נהדר
מאחלת לכם שתרוו הרבה נחת מהקטנצ'יק, וכמובן - שפע חלב (הוא יגיע עוד 3 ימים
)

swann

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif, הלידה נשמעת חלומית

מחכה בקוצר רוח לסיפור... ואני בשוק! נדמה שרק אתמול סיפרת שאת נכנסת לתשיעי
המון המון מזלטובים, ולקטנטן ברוך הבא לעולם. איך קראתם לו?

עינבלית

New member
היתה לי תחושה כזו...../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif

איזה יופי!!! נו, ואיך קוראים לו?

debby12

New member
מנהל
יההה! מדהים - מזל טוב ענק

לידה ראשונה שנמשכה שלוש שעות?! תשמעי את ממש מלכה
מאחלת לך התאוששות מהירה ושההנקה תסתדר על הצד הטוב ביותר. מחכה בסבלנות לסיפור המלא.
ד.

../images/Emo49.gif ללידה הטובה

מחכה לסיפור המלא. מה עם ההנקה עכשיו
מאחלת לכם שפע אהבה, משפחתיות ברוכה וחיים נפלאים, עתירי בריאות והתפתחות.

וואו!!! מזל טוב!!!!!!!! איזה בשורות

טובות! אני כל כך שמחה בשבילך!!!! איזה כיף! אמרתי לבעלי בהתרגשות שהמנהלת של הפורום שלי ילדה, חחחחחח (סליחה, אין לי פה אייקונים). אני כל כך מאושרת שהיתה לך לידה קלה! את יודעת, זה אחד הדברים שמדאיגים אותי יותר מהכל, ועוד לידה ראשונה שלך! אז באמת מזל טוב מכל הלב ומקווה שהקטן ישתכנע לינוק. מחכה לסיפור הלידה!

'צטערת שלוקח כ"כ הרבה זמן לסיפור...

קוראים לקטנצ'יק יותם והוא ממש מתוק ומקסים
. ההנקה קצת צולעת... אבל נפגשתי היום עם דוריס ספרר, יועצת הנקה מדהימה והיתה יניקה טובה. הבעיה היא שהוא מאוד אוהב לישון! ולכן כל פעם צריך ממש להעיר אותו ולעבוד קשה על תפיסת השד, אם הוא לא ערני באותו הזמן. במקביל אני סוחטת לכפית ונותנת עם מזרק קטן. אני מאוד מקווה שיסתדר לנו בקרוב הכל. תודה על כל האיחולים, מחמם את הלב

mise

New member
נו, הוא יצא כמוך!

מזל שהוא אוהב לישון.. נצלי את זה בינתיים (כתבת בשעתו שזה הדבר שהכי מפחיד אותך, כי את אוהבת לישון). תראי לנו עוד תמונות..

כרמית מ.

New member
את בידיים טובות

רק שימי לב לא להתפתות "לא להעיר אותו" - בתינוק קטן כל כך (כלומר מתחת לשלושה ק"ג) וישנוני - זו עדיין לא הישנוניות הבריאה, וחשוב שהוא יאכל כל שעתיים או לכל היותר שלוש. בקרוב יהיה יותר טוב. הוא יתחזק ויהיה לו קל יותר לינוק. אל תדאגי לפורום או לסיפור בשלב הזה (גמני סקרנית, אבל כרגע יש לך משימה חשובה יותר).

mise

New member
מצד שני -

יש שלא מעירים תינוק להאכלה, או בכלל. אני מעולם לא הערתי את שלי (נולדה 2450). משקל התינוק מורכב מכמה פקטורים, בין היתר הגנים של שני ההורים, אבל באופן כללי: משקל של 2500 הוא משקל תקין לחלוטין, זה שתינוקות שוקלים היום יותר נובע בעיקר מתזונה לא טובה של האם, רווית מלח, שומנים וחלבונים.

כרמית מ.

New member
אני עשיתי את הטעות הזאת

משקל של 2.500 הוא תקין, אבל קטן, ותינוקות במשקל הזה צריכים לאכול בתדירות גבוהה. עשיתי את הטעות של לא להעיר (כי "לא מעירים תינוק ישן") עם הבכורה שלי. היא היתה ישנה גם 5-6 שעות (פעם אחת, לרוב אחה"צ), ואח"כ היתה חלשה מכדי לינוק, רעבה מכדי לישון - ולא עלתה במשקל. זו לא היתה שינה בריאה. אחרי כמה ימים של הערה, היא החלה להתעורר בעצמה לארוחות. כשגדלה מעט, חזרה לישון טוב (ככה שזה לא ש"הרסתי" לה את מנגנוני השינה), ואיפשרתי לה את זה בשמחה (גם כשיום אחד היא ישנה רצוף מ-7:00 עד 16:00). את אחיה התאום, אגב, למרות שנולד במשקל נמוך בהרבה, לא היה שום צורך להעיר. הוא דאג לזה בעצמו, במרווחים של שעה וחצי לכל היותר (כשהארוחה עצמה = שלושת רבעי שעה.... התקופה הזו היא חור שחור מבחינתי). תינוק ישנוני, שלא יונק טוב, במשקל של פחות משלושה ק"ג, כדאי מאד להעיר.

למעלה