אני זוכרת! הצחיק אותי שהוא עלה על זה והחליט לקרוא לך ככה
S shaharEB New member 25/11/11 #4 מזל טוב המון מזל טוב ועד 120 D: שתזכה לעוד הרבה שנים של שמיעת מוזיקה טובה
® ®NuLy® New member 25/11/11 #5 הופ הופ טרללה מזל טוב, איש גיל 15 זה כיף! תהנה, תבלה, תשמח, תצליח, תגשים את החלומות שלך (הלוואי שהם כוללים עוד הופעה של לינקין בישראל)
הופ הופ טרללה מזל טוב, איש גיל 15 זה כיף! תהנה, תבלה, תשמח, תצליח, תגשים את החלומות שלך (הלוואי שהם כוללים עוד הופעה של לינקין בישראל)
א איתי96 New member 27/11/11 #11 תודה ברור שהם כוללים עוד הופעה של לינקין! אבל יש עוד כמה בדרך.. רד הוט שעושים סימנים חיוביים להגעה לארץ.. ואיך לא.. גרין דיי!!!
תודה ברור שהם כוללים עוד הופעה של לינקין! אבל יש עוד כמה בדרך.. רד הוט שעושים סימנים חיוביים להגעה לארץ.. ואיך לא.. גרין דיי!!!
L LPMCR New member 26/11/11 #6 מזל טוב איתי לא היה לי אינטרנט כל הסופש!!! הוט .. האמת שגם לאחי הקטן היה יומולדת שלשום מאחלת לך מכל הלב שתהיה מאושר ויהיה לך רק טוב בחיים, שתמצא את הדברים הקטנים בחיים שאפשר לשמוח מהם שתמשיך לאהוב את לינקין ואת TM ושתפגוש אותם והם ישירו לך את זה
מזל טוב איתי לא היה לי אינטרנט כל הסופש!!! הוט .. האמת שגם לאחי הקטן היה יומולדת שלשום מאחלת לך מכל הלב שתהיה מאושר ויהיה לך רק טוב בחיים, שתמצא את הדברים הקטנים בחיים שאפשר לשמוח מהם שתמשיך לאהוב את לינקין ואת TM ושתפגוש אותם והם ישירו לך את זה
א איתי96 New member 27/11/11 #7 חחח תודה דליט אם צ'אז ובראד באים לשיר ולנגן את השיר הזה פרטי! אתם תצטרכו להזעיק טיפול נמרץ!