T tan4ka New member 25/5/04 #12 מזל טוב.... גם אני רוצה לעשות עגיל בגבה אבל אין לי אומץ... אז כל הכבוד על האומץ!
ה השתקפות של כאב New member 25/5/04 #13 את לא יודעת איך רעדתי.. הלב שלי פעם כלכך חזק שחשבתי שהוא יעוף לי מהגוף.. חחח אבל חיכיתי לזה יותר מדי זמן בשביל לסגת אחורה.. ותודה
את לא יודעת איך רעדתי.. הלב שלי פעם כלכך חזק שחשבתי שהוא יעוף לי מהגוף.. חחח אבל חיכיתי לזה יותר מדי זמן בשביל לסגת אחורה.. ותודה
ה השתקפות של כאב New member 26/5/04 #26 אני לא יכולה לענות על זה ../images/Emo6.gif אני תופעת טבע נדירה.. לא התנפח ולא היה אדום מסביב אפילו לא אחרי החירור, אז שלא נדבר על כאב ודם.. אה כן, וגם כאב זה דבר אינדבידואלי.. וכמה זה עלה אני לא יודעת כי אבא שלי שילם, וגם הוא חבר של הפירסר וכל שאר החבר'ה בסטודיו, אז הוא קיבל הנחה עעענקית
אני לא יכולה לענות על זה ../images/Emo6.gif אני תופעת טבע נדירה.. לא התנפח ולא היה אדום מסביב אפילו לא אחרי החירור, אז שלא נדבר על כאב ודם.. אה כן, וגם כאב זה דבר אינדבידואלי.. וכמה זה עלה אני לא יודעת כי אבא שלי שילם, וגם הוא חבר של הפירסר וכל שאר החבר'ה בסטודיו, אז הוא קיבל הנחה עעענקית
ה השתקפות של כאב New member 25/5/04 #18 חחחחחחחחח.. ונאמר בזאת- אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאמן תודה בובה
L l1zard New member 25/5/04 #21 תתחדסי מאמי! ) זה לא כאב?? ))) אני מתה לעגיל בלשון.. אבל זה יהיה כבר אחורי הקעקוע ) ולמה קספר?!?!? =/ טוב לא משנה.. תמסרי לו ד"ש ונשיקה וליקוק ממני חחח...
תתחדסי מאמי! ) זה לא כאב?? ))) אני מתה לעגיל בלשון.. אבל זה יהיה כבר אחורי הקעקוע ) ולמה קספר?!?!? =/ טוב לא משנה.. תמסרי לו ד"ש ונשיקה וליקוק ממני חחח...
ה השתקפות של כאב New member 26/5/04 #22 חחח.. קשה לי לענות לך כי א'- זה אינדבידואלי, וב'- אני תופעת טבע נדירה..לא התנפח ולא היה אדום אפילו, אז שלא דבר על דם וכאב ולמה לא קספר? את מוזמנת להציע לו שמות שניים גם חשבתי על בטהובן השלישי או מיליידי..חחח אבל הוא בן וכה- מסרתי והוא מוסר לך בחזרה
חחח.. קשה לי לענות לך כי א'- זה אינדבידואלי, וב'- אני תופעת טבע נדירה..לא התנפח ולא היה אדום אפילו, אז שלא דבר על דם וכאב ולמה לא קספר? את מוזמנת להציע לו שמות שניים גם חשבתי על בטהובן השלישי או מיליידי..חחח אבל הוא בן וכה- מסרתי והוא מוסר לך בחזרה
L l1zard New member 27/5/04 #34 טוב נו.. אם את מתעקשת על קספר אז שיהיה קספר... פשוט בן גן.. בררר.. (בן גן זה המורה שלי למתמטיקה והוא גם משו כמו אלוהים בביצפר הזה.. הוא כל יכול) בן זה קספר.. הוא נמצא בכל מקום... אבל אני מתארת לעצמי שהעגיל שלך יותר חמוד מבן גן.. אז סבבה.. =]
טוב נו.. אם את מתעקשת על קספר אז שיהיה קספר... פשוט בן גן.. בררר.. (בן גן זה המורה שלי למתמטיקה והוא גם משו כמו אלוהים בביצפר הזה.. הוא כל יכול) בן זה קספר.. הוא נמצא בכל מקום... אבל אני מתארת לעצמי שהעגיל שלך יותר חמוד מבן גן.. אז סבבה.. =]